De Huawei Matebook X Pro 2021 is het meest getrouwe apparaat van Huawei voor de MacBook Pro. Hij oogt en ervaart fantastisch, geeft aardig wat vermogen af ​​en heeft een knallend scherm. Oh, en het kost ook een pakket.

Het kost bijna € 1399, waardoor het ontoegankelijk is voor de absolute meerderheid. Toch een 1 T.B. SSD en 16 GB RAM-geheugen betekent dat het in werkelijkheid € 300 minder is dan dezelfde MacBook Pro, en dezelfde kosten voor de Dell XPS 13 in één keer dat je hem uitrust met een behoorlijk grote SSD, een high-end beeldscherm en 16 GB. van RAM. Het is £ 100 goedkoper dan de MateBook X Pro uit 2020. Op zich zijn de kosten minder evident dan op het eerste gezicht lijkt.

Ontwerp:

 • Ervaringen en lijkt op een dure laptop
 • De under-key webcam zal een paar fans ontdekken
 • Evenals het ontwerp van de 2020-editie

Huawei heeft niet veel wijzigingen aangebracht in het ontwerp van de MateBook X Pro voor de 2021-update van dit jaar. Onnauwkeurigheid, dat was niet nodig. Dit is een van de best uitziende laptops die verkrijgbaar is, en de opbouwkwaliteit is – zoals verwacht het doel – vergelijkbaar met die van een MacBook Pro.

Scherm:

 • De geavanceerde resolutie maakt foto’s en tekst komt er scherp uit
 • Gunstige piekhelderheid
 • Zo-zo kleurdiepte blijft achter bij een paar rivalen

Het scherm van de Huawei MateBook X Pro 2021 haakt veel af van de geloofwaardigheid van de ‘werklaptop’. Dit is een ongeveer 13,9-inch scherm met een aspectweergave van 3:2, een scherm dat eruitziet alsof het is gemaakt voor productiviteitsapps, overal waar een scherm met 16:9-aspecten wenselijk is voor films en games.

Uitvoering:

 • Een paar kleine functionele compromissen om het ontwerp te accommoderen
 • Stille minnaars – ze lijken nooit veel lawaai te maken
 • Net als laptops in andere stijl, is gamen de basis 

Er bestaat niet zoiets als een goedkope Huawei MateBook X Pro 2021; in ieder geval is er in het Verenigd Koninkrijk maar één specificatie beschikbaar met een 11e generatie Core i7 C.P.U., 16 G.B. van RAM een 1 T.B. SSD Deze assists verklaren de geavanceerde prijs.

Batterijduur:

 • 10 uur gebruik in het echte leven is vergelijkbaar met de beweringen van Huawei
 • Handige kleinschalige batterijlader

Het lijkt erop dat het batterijonderzoek van Huawei behoorlijk lijkt op dat van ons. Er wordt beweerd dat de MateBook X Pro 2021 tot 10 uur lang opgeladen blijft; Ik heb 9 uur en 57 minuten geregistreerd voor het Modern Office-examen van PCMark 10. 

Laatste gedachten:

De opbouwkwaliteit van de Huawei MateBook X Pro is fantastisch en het scherm is scherp en glanzend. Huawei’s tactiele touchpad in Apple-stijl is een succes, en het apparaat is stil, zo niet meteen stil, aangezien dit tenslotte een door Intel Core aangedreven laptop is. Wat mis je hier? Hoe mooi het scherm ook is, het heeft geen breed kleurengamma. En hoewel de levensduur van de batterij sterk is, is deze niet toonaangevend. U kunt een laptop kopen zonder enige aarzeling.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *