Vrouwen staan erom bekend hun outfit altijd bij de gelegenheid te willen laten passen. Niets is immers erger dan under- of overdressed te zijn. Toch slaan ze nog wel eens de plank mis. Welke man heeft namelijk niet eens een humeurige vriendin of vrouw gehad omdat ze schoenen met hoge hakken had aangetrokken, terwijl er een stuk gelopen moest worden? Of omdat dat o zo leuke jurkje of shirtje, toch eigenlijk een beetje te fris bleek te zijn? Als man zijnde een vrouw moeten vertellen of iets ‘leuk’ staat, dat is niet altijd gemakkelijk. Zeker als het gaat om zoiets als een jurkje. Waar je als man wel punten mee kan scoren? Dat is het geven van goede raad of handig advies als het gaat om kwalitatieve outdoorkleding, of haar dit cadeau te doen.

Online outdoorkleding kopen

Een belangrijke vraag is allereerst natuurlijk: Waar kun je comfortabele dameskledij kopen? En waar koop je warme dameskledij? Engelbert Strauss biedt online een breed assortiment aan van comfortabele kledij voor dames. Hier vind je bijvoorbeeld werkkleding, maar ook kleding die voor allerlei outdoor vrijetijdsbestedingen goed geschikt is. Zo is er een schipperstrui voor dames, die ook prima tijdens wandelingen in de bergen of het skiën gedragen kan worden. De kleding van Engelbert Strauss is niet alleen comfortabel, maar bovendien ook nog eens van goede kwaliteit en duurzaam.

Wanneer outdoorkleding dragen?

hiken-berg-opwaards

Werkt je vrouw of vriendin in de buitenlucht? Sport ze veel buiten? Gaan jullie op een sportieve vakantie? Of maken jullie samen lange wandelingen, bijvoorbeeld door het bos of aan het strand? Dan is het belangrijk om comfortabele kleding te dragen. Kleding die een goede pasvorm heeft, en veel bewegingsvrijheid geeft. De gebruikte materialen bepalen welke bescherming de kleding biedt. Enerzijds is er kleding voor dames die goed ademt en snel droogt, of juist warmte vasthoudt (denk bijvoorbeeld aan een schipperstrui). Andere kledingstukken zijn juist meer gemaakt om goed bescherming te bieden tegen wind en regen.

Outdoorkleding heb je in allerlei soorten en maten. Bij bovenkleding gaat het bijvoorbeeld om een waterdichte jas, een waterafstotende broek, een goed ventilerend t-shirt of poloshirt of de eerder genoemde lekker warme schipperstrui voor vrouwen. Daarnaast mogen in sommige situaties ook onder andere functionele sokken en thermo-ondergoed niet ontbreken. Vergeet tot slot ook de schoenen niet. Zo kunnen werkschoenen goed van pas komen als je vrouw of vriendin gaat tuinieren.

Je vrouw of vriendin kleding cadeau doen

Een cadeau zoeken voor een vrouw kan soms best ingewikkeld zijn. Hoewel je over het algemeen hele praktische zaken (denk aan een nieuw strijkijzer) moet vermijden, kan functionele kleding best een schot in de roos zijn. Hoe je dit aanpakt? Het begint met te bedenken wat ze nodig heeft aan outdoorkleding, en wat haar stijl is. Kijk in een onbewaakt ogenblik ook eens in haar kast om de maat te checken van kleding die ze veel en graag draagt. Wil je nog meer tips? Die vind je in het artikel ‘Hoe koop je een Jurk voor je Vriendin?’!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *