Alireza Jahanbakhsh is een Nederlandse profvoetballer met Iraanse roots. Hij is 30 jaar oud en hij speelt momenteel bij de welbekende voetbalclub Feyenoord. Voordat hij bij Feyenoord terecht kwam, heeft hij ook bij andere clubs gespeeld, zoals Damash Gilan FC, NEC, AZ en Brighton & Hove Albion. Daarnaast speelt hij ook voor het Iraanse voetbalelftal, waar hij debuteerde in 2013 op 18-jarige leeftijd. Met zijn carrière gaat het goed, maar heeft ook buiten het veld om ook een dame kunnen scoren? Daar zijn veel mensen nieuwsgierig naar, wat natuurlijk begrijpelijk is. Ontdek hier wie de vriendin is van de enige echte Alireza Jahanbakhsh.

Alles over de carrière van Alireza Jahanbakhsh

Voordat we onthullen of Alireza überhaupt een vriendin heeft is het tijd om eerst even kennis met hem te maken. Jahanbakhsh viel in 2010 al op door zijn talent, destijds speelde hij bij twee verschillende clubs in Iran. In die tijd is hij door de internationale scouts in Nederland terechtgekomen. En vanaf dat moment ging het snel. Zo kwam hij in 2013 terecht bij NEC Nijmegen, waar hij binnen twee jaar 17 doelpunten heeft gescoord in 55 wedstrijden. Vervolgens had hij zijn eerste transfer bij AZ Alkmaar. En hij heeft een tijdje gespeeld bij de Engelse premier League, maar daarna keerde hij al snel terug naar Nederland.

Alles over het privéleven van Alireza Jahanbakhsh

Het privéleven van Alireza blijft heel erg mysterieus, ondanks dat hij een open account heeft met 1,9 miljoen volgers op Instagram. Hij deelt voornamelijk professionele content. Af en toe komen er kiekjes voorbij met familie, vrienden en kinderen. Maar het is niet bekend of hij de vader is van de kinderen op de foto en ook niet of hij een vrouw heeft in zijn leven. Wie de vriendin is van Jahanbakhsh en of hij wel echt een vriendin heeft, blijft helaas een groot vraagteken.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *