Waar andere mensen het talent hebben om de meest stijlvolle outfits samen te stellen, zijn er ook veel mensen die hier moeite mee hebben. Hoewel je waarschijnlijk wel een voorkeur hebt als het gaat om kleding, kan het lastig zijn om de juiste items met elkaar te combineren. Zo heb je vast wel eens in de winkel gestaan en een kledingstuk gekocht waarvan je zeker wist dat het goed bij een ander kledingstuk zou passen. Het is dan ook frustrerend dat je er wanneer je de outfit aan probeert achter komt dat het niet is wat je ervan verwacht had. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, we hebben een paar handige tips voor je op een rijtje gezet, zodat je er voortaan altijd stijlvol uitziet!

Less is more

kleding-heren-rek

Iedereen houdt ervan om mooie kleding te dragen, toch is het samenbrengen van de juiste items af en toe een lastige klus. Wanneer je er modieus uit wilt zien betekent dit niet meteen dat je de meest opvallende kledingstukken uit je kast moet dragen. Het motto is juist; less is more! Wanneer je geen uitgesproken kledingsmaak hebt, raden we je aan om het bij de basics te houden. Zo doet een jeans met een wit t-shirt het altijd goed. Wanneer je hier dan ook witte sneaker bij draagt, is het plaatje eigenlijk al compleet. Voor witte t shirts heren kun je onder andere een kijkje nemen bij Girav. Dit merk heeft een groot aanbod aan stijlvolle kleding voor heren. Je kunt deze combinatie ook dragen met andere kleuren. Denk aan een combinatie van een zwart t-shirt en zwarte schoenen of bijvoorbeeld een beige t-shirt met beige schoenen. Zo lijkt een outfit mooi op elkaar afgestemd. Dit is eigenlijk de truc om iedere outfit goed samen te stellen. Je kunt dit ook proberen met een trui, blouse, vest of een t shirt lange mouw heren.

Let op de details

Daarnaast is het van belang om op de details te letten. Zo lijkt een outfit stijlvoller wanneer de juiste kleur riem, accessoires en schoenen met elkaar gecombineerd zijn. Zo kun je wanneer je een riem draagt met een zilveren gesp ook zilveren sieraden dragen. Wanneer een gesp goud is, raden we je aan om te kiezen voor gouden sieraden. Daarnaast kun je de kleur van de riem afstemmen op de kleur van de schoenen of op het t-shirt of de trui die je draagt. Wanneer je let op dit soort kleinigheden, zul je merken dat het geheel er samenhangender uit zal gaan zien.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *