Tegenwoordig zijn tattoo fans tattoos als een kunstvorm, die hun schoonheid vergroot. Tattoo kunst is niet nieuw. Het komt uit het verleden, toen mensen ook al werden beinkt. In eerste instantie werd tattoo kunst geïntroduceerd in de westerse wereld, waar het onwijs populair onder scheepsjongens werd, maar werd pas populair onder het hele volk in de jaren ’70. Sindsdien wordt de tattoo kunst steeds meer geaccepteerd. Kort gezegd ontstond tatoeëren als een vorm van herstel na acupunctuur, waarna het steeds meer een kunstvorm is geworden.

Er zijn verschillende tattoo artiesten over de hele wereld. Ze doen allemaal hun uiterste best. Maar, net als met elk beroep, zijn er artiesten die terecht bekend zijn geworden om hun ongelofelijke lichaamskunst.

Als je van plan bent om een kunstwerk op je lichaam te laten zetten, maar nog niet zeker bent door wie je dit laat doen, is deze post helemaal voor jou. In deze post delen we de 20 beste tattoo artiesten uit de hele wereld met je.

Hier is de Lijst van de 20 beste tattoo artiesten op de wereld:

1. Inal Bersekov – Canada

Inal Bersekov is een bekende tattoo artiest uit Canada. Inal is vooral bekend geworden door zijn fine-line tattoos in het zwart en grijs, dat de meest geweldige scenes en portretten laat zien. Hij heeft portretten van vele beroemdheden gedaan, waaronder Will Smith, Muhammad Ali, Justin Bieber en Drake’s Sade. Drake en zijn OVO crewleden hebben hun tattoos van Inal gekregen, aangezien hij hun persoonlijke tattoo artiest is. Zijn realistische tattoos zien er fantastisch uit.

2. Gippi Rondinella — Italië

Gippi Rondinella is onderdeel van de eerste generatie professionele Italiaanse Tattoo Artiesten. Hij heeft zijn eerste shop in 1986 in Rome geopend en noemt zichzelf een tatoeëerder, niet een artiest. De naam van zijn studio – Tattooing Demon Studio. Hij is zijn hele leven al een fanatieke reiziger. Door de afgelopen paar decennia heen is hij een ware legende geworden binnen de Italiaanse tattoo community. Op dit moment is hij een World Tattoo Events Ambassador.

3. Carolyn Elaine — Amerika

Carolyn Elaine is bekend door haar zwarte lijnen en lavender waterverf afbeeldingen. Ze woont in Chicago, waar ze werkt bij MayDay Tattoo Co. en staat bekend als de “Lady Tattooer”. Ze is was ook onderdeel van Ink Master seizoen 8. Ze is een bekende naam geworden in de industrie door haar unieke lichaamskunst.

4. Glenn Cuzen — Verenigd Koninkrijk

Glenn Cuzen, uit het Verenigd Koninkrijk, is een award winnende tattoo artiest. Hij heeft nu al ruim een decennium getatoeëerd en is trots eigenaar van Top Gun Tattoo. Hij staat bekend om zijn geometrische puntenwerk. Daarnaast is hij groot fan van Brutal black work, Japans, Zwart en grijs, Polynesian en Polka trash style!

5. Horishow — Japan

Horishow is een van de grootste tattoo artiesten in de wereld, bekend om zijn traditioneel Japanse onderwerpen met knalkleuren. Hij werkt als tatoeëerder bij Amitabha Tattoo in Fukuoka, Japan. Zijn fans zijn groot liefhebber van zijn gedetailleerde lichaamskunst, waarvoor hij over de hele wereld beroemd is geworden.

6. Ann Savage — Filippijnen

Een andere geweldige tattoo artiest, die bekend staat om haar excellente werk, is Ann Savage uit de Filippijnen. Ann’s volledige naam is Analou Savage. Ze is een full time tatoeëerder, met haar eigen bedrijf. Daarnaast is ze ook nog een moeder. Ze staat bekend om haar excellente creaties.

7. Daniel Dimattia — België

Daniel DiMattia staat bekend om zijn wonderbaarlijke tribal en zwarte kunstwerken. Hij heeft zijn eigen tattoo studio, Calypso Tattoo. Hij heeft onwijs veel ervaring in het veld, met ruim 2 decennia werkervaring in de industrie op zak. Daniels designs hebben vaak te maken met Afrikaanse stammen, oud Grieks/Romeinse motieven, Indiase henna ontwerpen, geometrische vormen en Polynesische cultuur. Hij wordt geroemd om zijn prachtige lichaamskunst.

8. Vu Ngoc Tan — Vietnam

Vu Ngoc Tan is een jonge Vietnamese tattoo artiest, die bekend staat om zijn excellente lichaamskunst. Daarnaast is hij een fanatiek reiziger en is hij continu op reis voor werk. Mensen die op zoek zijn naar Vu Ngoc Tan kunnen hem makkelijk vinden, bij ’s werelds beste tattoo conventies.

9. Rob Kelly — China

Gevestigd in Hong Kong, Rob Kelly is een bekende tattoo artiest in China en over de grens. Hij begon in 2005 en opened na vijf jaar zijn eigen tattoo studio, BLACKOUT. BLACKOUT is een custom tattoo studio, bekend door heel Hong Kong. Rob staat bekend om zijn unieke en aangepaste tattoo designs, die een perfecte mix tussen traditioneel en new-school zijn.

10. Aaron Is — Amerika

Aaron staat vooral bekend om zijn waterverf portretten. Hij is een fulltime tatoeëerder en heeft onwijs veel ervaring in dot work, foto realisme en geometrie, wat hem een van de grootste tatoeëerders in Amerika en over de grens maakt. Hij heeft zijn artiesten status succesvol verdiend op de tattoo conventies. Daarnaast is hij besproken in meerdere tattoo publicaties en was hij een van de deelnemers bij Ink Master Seizoen 5: Rivals.

11. Duncan Viegas — India

Duncan begon zijn leertijd in 2007. Al na 1 jaar van zijn leertijd begon hij als fulltime tatoeëerder in Goa, India. Op dit moment werkt hij bij Inkfidel. Duncan staat bekend om zijn unieke stijl, dat hij ‘eclectic’ noemt. Hij werkt met veel verschillende stijlen; maar, hij focust vooral op illustratieve, geometrische, waterverf, dot work en new school stijl. Hij staat bekend om zijn customized tattoo designs. Bijna al zijn designs zijn met de hand getekend.

12. Lauren Winzer — Australië

De Australische tatoeëerder, Lauren Winzer, staat bekend om haar gekke, speelse, kleurrijke, cartoon-geïnspireerder, delicate hand lettering. Gevestigd in Sydney, werkt zij op dit moment als tatoeëerder bij Hunter & Fox Tattoo, Sydney, Australië. Ze gebruikt levendige kleuren in haar tattoos en karakters, waarmee zij hen een opvallend uiterlijk geeft.

13. Shannon Romijn — Nederland

Shannon Romijn is een fulltime Nederlandse tattoo artiest. Shannon staat bekend om haar realistische & prachtige portretten. Shannon is trots eigenaar van InstInkt, een tattoo studio in Nieuwegein. Ze staat bekend om haar briljante tattoo designs.

14. Guido Schmitz — Duitsland

Een van de meeste populaire tattoo artiesten die er is in Duitsland – Guido Schmitz. Op dit moment gevestigd in Kassel, heeft Guido een privé-atelier. Een fanatieke reiziger, die gemakkelijk kan worden gevonden bij de beste tattoo conventies. Guido staat bekend om zijn sprookjesachtige en kleurrijke tattoos. Hij is pas naar Goa, India, gereisd. Hij was in India voor het Goa tattoo festival. Daarnaast is hij ook erg actief op social media.

15. Valerie Vargas — Engeland

De tattoo artieste uit Engeland, Valerie Vargas, staat bekend om haar westers traditionele tattoos. Haar tattoos bevatten vooral figuratief werk, Japans werk en fine line zwart en grijs. Daarnaast staat ze ook bekend om haar cover-up tattoos. Ze heeft onwijs veel ervaring in het veld. In 2014 opende ze samen met haar man haar eigen shop, Modern Classic Tattoo. Ze staat bekend om haar briljante lichaamskunst. Mensen houden van haar bijzondere vaardigheden.

16. Alex Muller — Zuid-Afrika

Alex Muller is een Zuid-Afrikaanse tattoo artieste, bekend om haar Hand poking technieken. Haar stijl van hand poking heeft geen elektriciteit nodig. Ze gebruikt traditionele tattoo methodes van hand op huid contact. Op dit moment werkt ze bij The Body Architects in Kaapstad, Zuid-Afrika.

17. Ajarn Noo Kanpai — Thailand

Sak yant tattoo artiest, Ajarn Noo Kanpai is een bekende tatoeëerder in Thailand. Hij is de meest bekende Sak Yant (Thaise spirituele tattoos) tattoo artiest uit de hele wereld. Daarnaast legt hij veel nadruk op heilige objecten en spirituele bezweringen. Hij heeft talloze beroemdheden getatoeëerd, waaronder Angelina Jolie, Cara Delevingne, Michelle Rodriguez en Brad Pitt. He is geliefd om zijn zorgvuldige en realistische kunstwerk.

18. Boun Cang — Frankrijk

Gevestigd in Lyon, Boun Cang is een Franse tattoo artiest, die bekend staat om zijn realistische en prachtige zwart & grijs portretten. Boun houdt van het maken van grote kunstwerken en staat bekend om zijn briljante en unieke tattoos.

19. Lokesh Verma — India

In Delhi gevestigde tattoo artiest, Lokesh Verna, is een van de bekendste tatoeëerders uit het land en over de grenzen. Hij begon al in 2003 met tatoeeren, terwijl hij bij de MBA wilde. Twee jaar lang heeft hij als freelance artiest gewerkt en later in 2005 opende hij zijn eigen tattoo studio in Delhi. Lokesh staat bekend om zijn zwarte en kleurrijke realisme. Daarnaast doet hij ook nog portretten. Zijn werk wordt vaak beschreven als een reproductie!

20. Matias Noble — Spanje

Spaanse tattoo artiest, Matias Noble is een van de populairste tattoo artiesten in de wereld. Hij staat bekend om zijn prachtige zwart-en-grijs realistische werken, met bijna geen enkel line work. Hij werkt al sinds 2012 als tattoo artiest. Tegenwoordig werkt hij bij de Noble Art Gallery in Valencia, Spanje. Hij staat bekend om zijn geweldige stukken die hij tot op heden heeft gemaakt.

Dus om weer terug te gaan….

Dus, er is geen gebrek aan goede artiesten in de wereld. Het maakt niet uit waar je leeft, er is altijd een goede tattoo artiest te vinden die een prachtige tattoo op je lijf kan zetten. Je kan je tattoo van elk van deze artiesten krijgen en hij zal net zo goed zijn, maar met allen hun eigen stijl en patroon.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *