Bij een verjaardag of speciale gelegenheid geven we natuurlijk maar al te graag een cadeautjes aan een ander. Hoe leuk is het ook om je vriendin of familielid te verrassen met dat speciale cadeautje dat hij of zij al heel lang wilde hebben! Maar wist je dat het soms ook erg leuk is om jezelf een cadeau te geven! Je mag jezelf ook wel eens in het zonnetje zetten, en daarom hebben wij wat tips voor cadeaus voor jezelf op een rijtje gezet. Veel shop-plezier!

kleding-winkel

Boeken

Een boek is een perfect cadeau voor jezelf. Hoe fijn is het om lekker onder een dekentje op de bank te genieten van een boek en een mooi verhaal. En wist je dat het ook gezond is om te lezen? Van lezen word je namelijk rustig en dat kan zeker vlak voor het slapen gaan erg fijn zijn. wanneer je een slechte slaper bent, zul je merken dat je beter gaat slapen wanneer je een boek leest in de avond, dan wanneer je nog lange tijd op je telefoon aan het scrollen bent of lang naar de tv kijkt. Door het blauwe licht dat daar vanaf komt, zul je namelijk minder snel in slaap vallen, omdat je hersenen daardoor niet doorhebben dat de nacht gaat beginnen.

Sloffen

Hoe fijn is het tijdens het lezen dan heerlijke sloffen aan te hebben, waarin je voeten lekker warm blijven. je hebt tegenwoordig hele leuke sloffen in allerlei kleuren en vormen, dus er is sowieso een paar te vinden waar jij vrolijk van wordt. Als dat geen ontspanning is.

Kaarsen

Ook kaarsen zijn erg leuk om aan jezelf cadeau te doen. kaarsen vind je in verschillende kleuren, maten en vormen en hetzelfde geldt natuurlijk voor kaarsenhouders. Het is erg gezellig om in de donkere maanden ’s avonds een kaarsje aan te doen. dat staat vaak veel sfeervoller dan de tl-lamp.

Spulletjes voor in je huis

Ook spulletjes of accessoires in je huis zijn een geschikt cadeau voor jezelf. Het is immers jouw eigen huis, en jij weet zelf als geen ander wat leuk staat en waar jij blij van wordt. Koop dus eens nieuwe kussens voor op je bank of voor op die fijne stoel, haal mooie fotolijstjes waar je foto’s in kunt doen die mooie herinneringen oproepen, of koop eens een mooie vaas waar je vervolgens vrolijke bloemen in kunt zetten. Ook kun je jezelf een make-over van je huis cadeau doen, door bijvoorbeeld de wand te verven, een andere vloer te plaatsen of een andere klus die je al lang uitstelt. Bij klussen kan het natuurlijk wel zo zijn dat je veel afval of rommel krijgt. Een container huren is dan een goede oplossing. Zo is je huis in mum van tijd weer netjes.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *