Rowan Atkinson, wereldwijd bekend als Mister Bean, is een figuur die onlosmakelijk verbonden is met de harten van vele generaties. Zijn reis van een Engelse komiek tot een internationaal icoon is een verhaal van talent, doorzettingsvermogen en unieke humor. Wat we wel eens vergeten is dat de populaire Mister Bean ook een gewoon leven heeft, als Rowan Atkinson, en dat hij een gezin heeft. Hij heeft drie kinderen, namelijk één zoon en twee dochters.

Beginjaren van Rowan Atkinson

Rowan Atkinson werd geboren in 1955 en begon zijn carrière in het Verenigd Koninkrijk. Zijn vroege jaren in de entertainmentindustrie werden gekenmerkt door optredens in lokale theaters en kleine televisieprogramma’s. Zijn doorbraak kwam met de sitcom ‘Blackadder’, waar zijn komische talenten voor het eerst op nationaal niveau werden erkend. In 1990 introduceerde Atkinson een personage dat zijn leven en dat van vele anderen zou veranderen: Mister Bean. Dit unieke, woordeloze personage won snel aan populariteit, niet alleen in het VK, maar over de hele wereld. Mister Bean’s humor overschreed taalbarrières en bracht mensen van alle leeftijden samen in lachen. De show, die liep van 1990 tot 1995, en de daaropvolgende films, brachten Mister Bean’s humor naar een wereldwijd publiek. Zijn vermogen om te communiceren zonder woorden maakte hem geliefd in verschillende culturen en landen.

Mr. Bean heeft 3 kinderen: 2 dochters en 1 zoon

Naast zijn carrière als entertainer, heeft Atkinson ook een rijk persoonlijk leven. Hij is vader van drie kinderen, waarvan twee dochters, Lily Sastry en Isla Atkinson. Zijn zoon Benjamin is de oudste van de drie kinderen. Zijn privéleven is echter grotendeels uit de schijnwerpers gebleven, wat bijdraagt aan zijn enigmatische persona. Atkinson’s nalatenschap als Mister Bean blijft tot op de dag van vandaag voortleven. Zijn vermogen om te communiceren door middel van lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen heeft hem een speciale plaats in de wereld van de komedie gegeven. Mister Bean is niet alleen een tv-personage; hij is een cultureel fenomeen. Zijn invloed is zichtbaar in verschillende vormen van media en entertainment, en blijft een inspiratiebron voor komieken en artiesten over de hele wereld.

De zoon van Mr. Bean: Benjamin Atkinson

Benjamin werd opgevoed in een familie van entertainers, maar hij ging tegen de stroom in en koos ervoor om militair te worden.

Benjamin Atkinson zoon mr bean

Alles over de dochters van Mister Bean

Het leven en de nalatenschap van Mister Bean, ofwel de Britse acteur Rowan Atkinson, blijft niet alleen in zijn humoristische creaties maar ook in zijn kinderen. Wij kijken eens nader naar de fascinerende levens van zijn dochters, Lily Sastry en Isla Atkinson, die elk hun eigen unieke pad in de wereld hebben gevolgd.

Lily Sastry is de oudere dochter van Mr. bean

Geboren in 1995 als de dochter van Rowan Atkinson en Sunetra Sastry, heeft Lily zichzelf gevestigd als een veelzijdig artiest. Haar ouders, die in 2015 scheidden, hebben allebei een belangrijke rol gespeeld in haar leven. Naast haar acteerwerk in films als ‘Mr. Bean’s Holiday’ en ‘Johnny English Reborn’, heeft Lily zich ontwikkeld als een getalenteerde zangeres en burleske danseres. Lily’s artistieke reis begon al op jonge leeftijd.

Haar passie voor optreden werd duidelijk toen ze in 2004 een rol kreeg in de kinderfilm ‘Tooth’. Deze ervaring legde de basis voor haar latere succes in zowel acteren als muziek. Haar muzikale talenten stelden haar in staat om te studeren in de cabaretwereld en haar eigen nummers te schrijven en op te nemen. Met optredens in prestigieuze locaties zoals The Pheasantry Dinner Club en het St. James Theatre in Londen, heeft Lily haar veelzijdigheid en artistieke talenten bewezen.

Isla Atkinson is de jongste dochter van Mr. Bean

Isla Atkinson, geboren in december 2017, is de jongste dochter van Mr. bean. Deze dochter kreeg de acteur met de Britse actrice en cabaretier Louise Ford. Ondanks haar jonge leeftijd, heeft Isla al een plaats in de schijnwerpers door haar beroemde vader. Isla’s geboorte markeerde een nieuw hoofdstuk in het leven van Rowan Atkinson. Zijn beslissing om een jaar vrij te nemen om fulltime vader te zijn, onderstreept zijn toewijding aan zijn familie. Deze periode bood ook Louise Ford de kans om zich te concentreren op haar opkomende carrière.

Is de Italiaanse TikTok-ster Fabiola Baglieri een dochter van Mister Bean?

Het antwoord is nee. Ondanks de opvallende gelijkenis met het karakter Mister Bean, gespeeld door Atkinson, is Fabiola niet zijn dochter. Deze 20-jarige contentmaker heeft op TikTok naam gemaakt met haar vermakelijke imitaties van Mister Bean, waardoor ze vaak als ‘Mister Bean’s dochter’ wordt bestempeld, vooral wanneer ze zonder make-up verschijnt. Haar sketches, die de kenmerkende gelaatsuitdrukkingen en bewegingen van Mister Bean nabootsen, hebben op het platform miljoenen kijkers en volgers aangetrokken. Interessant is dat Fabiola’s eigen vader, Ronald Mangini, regelmatig in haar online content te zien is. Zijn vermogen om de mimiek van Rowan Atkinson te imiteren, draagt bij aan de humor en authenticiteit van hun gezamenlijke optredens.

Waarom heeft Lily een andere achternaam?

Lily draagt de achternaam ‘Sastry’ in plaats van de achternaam ‘Atkinson’. Dit is niet altijd zo geweest. De dochter van Mister Bean besloot haar naam te veranderen in 2017, toen haar vader aankondigde zijn derde kind te verwachten met de 26 jaar jongere Louise Ford. Ondanks eerdere onenigheden, hebben Lily en haar vader hun relatie hersteld. Dit werd zichtbaar toen Lily hem vergezelde bij de première van zijn film ‘Johnny English Strikes Again’ in 2018. Toch blijft Lily de achternaam van haar moeder dragen.

De invloed van Mister Bean op het leven van zijn dochters

Het is onmiskenbaar dat de aanwezigheid van Mister Bean in hun leven een diepe invloed heeft gehad op zijn dochters. Lily’s artistieke talenten en Isla’s jeugd in de media tonen aan hoe de nalatenschap van Rowan Atkinson voortleeft in zijn kinderen. De dochters van Mister Bean vertegenwoordigen twee generaties van creativiteit en artistieke expressie. Hun levens en carrières zijn een testament van zowel hun individuele talenten als de invloed van hun beroemde vader. Terwijl ze hun eigen paden bewandelen, blijven ze een intrigerend onderdeel van Mister Bean’s voortdurende verhaal.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *