Nu iedereen toegang heeft tot online winkels, kan het proces van het kiezen van een cadeau voor je beste vriend vele uren in beslag nemen. Dit artikel helpt je om snel en plezierig de meest verbluffende items te selecteren.

Het kostbaarste geschenk voor de beste vriend is een zeer aanpasbaar geschenk, het geschenk dat de individualiteit van de eigenaar accentueert. Het hoeft niet een ontzettend duur ding te zijn of een item uit de nieuwste collectie. Maar het moet passen bij de smaak en levensstijl van je vriend. Bovendien moet het zowel esthetische als pragmatische waarde hebben. In dit artikel ontdek je een selectie van eersteklas cadeaus voor elk type beste vriend en feestelijke gelegenheid.

cadeau-geven

Een Photo Constructor-set — voor een vriend die van moderne kunst houdt met een doe-het-zelf-twist

Met zo’n set maak je van bijna elke foto een pixelart-constructor. Deze techniek werkt het beste bij portretten met een hoge resolutie van een of meer mensen (of dieren) met weinig of geen kleine details. U kunt een nieuwe foto maken, er een uit de galerij van uw smartphone kiezen of een papieren foto scannen. Vervolgens uploadt u deze afbeelding naar het systeem en genereert het montage-instructies voor u. Kortom, je maakt van jezelf een lego of een legpuzzel en je stelt de afbeelding samen van duizenden kleine stukjes. U gebruikt dezelfde constructor om een oneindig aantal afbeeldingen samen te stellen. Bij het maken van montage-instructies werkt de generator zo dat je altijd genoeg onderdelen hebt voor elke foto. Als de foto klaar is, kun je hem aan de muur hangen of op een standaard zetten. Het zal prachtig staan in elk interieur.

Voor een vriend met een goed gevoel voor humor.

Koop lichte sokken en print het lachende gezicht van je vriend erop! Om meer plezier te hebben, wil je misschien een individuele kleur kiezen voor elke sok. Omdat de afdruk vrij klein zal zijn, wil je misschien dezelfde foto 6-8 keer op één sok gebruiken. Als je meerdere foto’s op je cadeau probeert te persen, kun je een groter object overwegen, zoals een t-shirt of een set keukenhanddoeken (daar heb je ook genoeg ruimte om iets te schrijven).

Een anti-diefstal laptopdrager — voor drukbezette mensen en frequente reizigers

Dit is een ideaal cadeau voor iemand die zijn of haar laptop in een boodschappentas of een gewone rugzak draagt. Dergelijke dragers zijn slank, duurzaam en bieden USB-oplaadpoorten. Ze zijn gemaakt van stijlvolle hoogwaardige materialen, zoals waterafstotend vegan leer. Ze hebben geïntegreerde en intrekbare kabelsloten waarmee je de tas kunt afsluiten en ergens aan kunt bevestigen. De drager heeft meerdere strategisch geplaatste vakken waar je dagelijkse benodigdheden kunt opbergen (inclusief zijvakken en gewatteerde brilvakken).

Een armband met een positieve bevestiging – voor een vriend die aanmoediging nodig heeft

 Soms is een beetje gejuich voldoende om iemand te helpen slagen in een belangrijke onderneming. Kies een leuke armband met een verstelbare maat en schrijf er een gepersonaliseerde positieve boodschap op. Het kan iets simpels zijn als “Alles komt goed!” of “Ik weet dat je een ster bent!”. Anders kan het een citaat zijn uit het favoriete liedje of de favoriete film van je vriend. Je doel is om de drager te herinneren aan zijn of haar volledige potentieel. Het is misschien niet één armband, maar een set van meerdere items voor extra aanmoediging.

Een langeafstandslamp – voor een romantische ziel

Je zou een langeafstandslamp voor jezelf moeten kopen en een andere voor je vriend. Als je wilt, kun je meer lampen kopen en ze in een netwerk aansluiten (misschien wil je dat doen bij het kopen van kerstcadeautjes voor het hele gezin). Je tikt op je lamp – en alle andere die in een netwerk zijn aangesloten, lichten onmiddellijk op. Dit is een gemakkelijke en absoluut geweldige manier om uw dierbaren eraan te herinneren dat u aan hen denkt. Over een tijdje gaan de apparaten automatisch terug naar zwart. U kunt de helderheid, kleur en verlichtingsmodus van uw lamp aanpassen.

Een stijlvolle lunchboks – voor een fijnproever

Je kunt het kopen voor een vriend die op dieet is en niet in een willekeurig café kan lunchen. Ook zijn dergelijke dozen vaste favorieten van mensen die graag koken. Ze kunnen ze niet alleen gebruiken om voedsel te vervoeren, maar ook om restjes thuis op te slaan. Om ervoor te zorgen dat maaltijden warm en vers blijven, moet de lunchboks geïsoleerd zijn. Idealiter zou het gemaakt moeten zijn van antibacterieel en chemicaliënvrij staal. Dit materiaal is ook veel duurzamer dan keramiek, glas of plastic. Metaal is echter niet magnetronbestendig. Magnetron-compatibele plastic dozen moeten een relevant label hebben. 

Een honinggeschenkdoos – voor een vriend met een zoetekauw

Een selectie van verschillende honingsmaken zou je vriend dolgelukkig moeten maken! Honing is lekker en goed voor de gezondheid. Het heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen en dient als een goede bron van antioxidanten. Het kan je helpen om spijsverteringsproblemen op te lossen en een zere keel te verzachten. Je kunt het direct uit de pot scheppen bij het drinken van thee of gebruiken als ingrediënt voor verfijnde recepten. Milieubewuste mensen zullen vooral biologische onbewerkte honing waarderen. En natuurlijk zijn deze potten zeer instagrambaar! 

Fancy Items voor een fotosessie — voor een Instablogger

Het kan een papieren paraplu zijn, een grappig kussen of een schattige hoed – alles wat er geweldig uitziet op een foto. Tegenwoordig hebben niet alleen mensen, maar ook hun huisdieren Instagram-accounts. Zelfs als het de verjaardag van je vriend is en niet die van zijn hond, kat of hamster, zouden ze blij moeten zijn met leuke accessoires voor hen. Dergelijke geschenken hebben misschien weinig pragmatische waarde. Maar ze moeten ervoor zorgen dat foto’s en video’s viraal gaan! TikTokers houden trouwens net zo van zulke dingen als hun collega’s die Instagram prefereren.

Tot slot

Hopelijk hebben de ideeën uit dit artikel je genoeg inspiratie en stof tot nadenken gegeven? Alle items uit de tekst zijn redelijk betaalbaar en je kunt ze gemakkelijk vinden in je lokale offline of online winkels. Mensen van alle leeftijden en geslachten houden van dergelijke geschenken en zullen ze zich nog vele jaren herinneren. Misschien wilt u zelf een aantal van deze artikelen ontvangen? Aarzel dan niet om je vrienden een hint te geven!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *