Of je nu een passief inkomen wilt generen, snel geld wilt verdienen of een multi-miljoenen bedrijf wilt oprichten, het internet is de perfecte plek om dit te doen. Door online geld te verdienen kan je vanuit huis werken, maar ook in het buitenland of zelfs in de trein.

Het internet biedt talloze mogelijkheden om geld te verdienen, ongeacht je vaardigheden of ervaring. Het is snel en gemakkelijk op te zetten in de meeste gevallen en vereist geen speciale apparatuur of investeringen. De meeste ideeën zijn uit te voeren met alleen een inschrijving bij de KVK en het openen van een zakelijke rekening

Je kan het wereldwijde web betreden vanuit elke plek in de wereld, wat betekent dat je ideeën kan implementeren en schrappen waar nodig als je geld wilt verdienen.

Klaar om te beginnen? Vind je ideale job met onze lijst van de 100 beste manieren om snel geld te verdienen.


1. Betaalde enquêtes

online-enquete

Er zijn tegenwoordig veel mensen die hun geld verdienen door simpelweg enquêtes in te vullen. Daarom staat deze manier om geld te verdienen op onze nummer 1.

De beste sites om geld te verdienen met enquêtes zijn:

💰 GFK – Hier kan je tot maar liefst tot €10 uitbetaald krijgen voor een ingevulde vragenlijst! – Leeftijd 16+

💰 Maximiles – Meld je in slechts 30 seconden aan en kies om uitbetaald te krijgen of ontvang cadeaubonnen. Opinieland heeft afgelopen jaar maar liefst €650.000 uitbetaald aan leden! – Leeftijd (16+)

💰 Toluna – Hier zijn de vragenlijsten vrij kort en kan je ze dus snel invullen en uitbetaald te krijgen. Het is zelfs mogelijk om producten te ontvangen. Binnen een paar minuten kan je met je telefoon of computer registreren, dus dat is zeker het proberen waard! Ze geven ook cadeaubonnen weg van minimaal €75 tot €200! – Leeftijd 18+

Tip: Registreer je bij alle 2 de enquête-sites, zodat je de hoogste kans hebt om een match the vinden met het best betaalde onderzoek. Vul geen foute persoonsgegevens in en zorg ervoor dat je account bevestigd is, anders zal er niet uitbetaald worden.


2. Online geld verdienen met affiliate marketing

iphone-apps

Affiliate marketing zorgt voor 100% vrijheid. Je hebt geen eigen product nodig en je kan letterlijk geld verdienen wanneer je slaapt. Een 24 jarige MBO’er genaamd Jacko Meijaard vertelt je zijn geheim naar minimaal €7.500 per maand! Hij leert je d.m.v. een uitgebreide cursus hoe jij ook online je geld kan verdienen.

7500permaand


3. Test producten uit

product-testenMerken en bedrijven zijn altijd opzoek naar mensen die hun producten willen testen en beoordelen om ze zo van feedback te voorzien voordat de producten voor het publiek beschikbaar worden gemaakt. Electronica, speelgoed, voedsel en schoonheidsbedrijven horen bij de vele bedrijven die regelmatige producttests nodig hebben.

De meeste sites laten je het product gratis houden en soms zal je zelfs betaald krijgen voor je feedback. In sommige gevallen kan je het geteste product zelfs met winst verkopen, afhankelijk van de voorwaarden van het bedrijf.

Om te beginnen met het beoordelen van, kan je je aanmelden op zogenaamde market research websites zoals ProductTesting. Je moet een enquête invullen om de demografie goed te kunnen vaststellen. Je kan ook betaald krijgen voor het testen van digitale producten, ook wel bekend als gebruiksvriendelijkheidtests. Hier zal je online producten zoals websites en apps uittesten en zal je jezelf wellicht moeten opnemen terwijl je de producten gebruikt. Je kan digitale producttests vinden op sites zoals UserTesting, Webusability en TestingTime.


4. Koop en verkoop cryptocurrency

crypto-tradenAls je gaat handelen in cryptocurrency moet je digitale valuta kopen, zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin voor een specifieke prijs en het verkopen bij platforms zoals Coinbase. Cryptocurrency is gedecentraliseerd, wat betekent dat je direcht van verkoper tot koper kunt verkopen, zonder de bemoeienis van de bank. In theorie is crypto daarom immuun voor staatsinmenging.

Aan het eind van 2017 behaalde bitcoin zijn hoogste waarde ooit, met een prijs van €17,000. Als je in 2015 in één bitcoin hebt geinvesteerd, zou dit je nu €215 hebben gekost, wat laat zien hoe lucratief cryptohandel kan zijn.

Begrip en kennis over je gekozen valuta is cruciaal om succesvol te zijn in het kopen en verkopen van crypto. Je moet de waarde en potentiele groei kennen en de markttrends goed volgen. Bekijk oude trends en lees je in op de geschiedenis van de markt – markten reageren op dezelfde manier op vergelijkbare economische situaties. Door recente trends te onderzoeken, kan je toekomstige pieken en dips in de marktwaarde tijdens vergelijkbare economische situaties goed inschatten.

Kies je cryptocurrency goed uit. De vier populairste valuta zijn Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Ripple. Deze zijn over het algemeen het veiligst, ook doordat ze al een tijdje in omloop zijn. Je kan online platforms zoals Kraken en Etoro gebruiken om te handelen.

Online handelen is nooit zonder risico. Vele handelaars hebben te maken gehad met enorme schulden om in Bitcoin te kunnen investeren en toen de prijzen vervolgens dramatisch kelderden, waarna ze overbleven met enorme schulden. De conclusie hiervan is dat je nooit meer moet investeren dan je je kan veroorloven om kwijt te raken.


5. Word Youtuber

youtuberZie je jezelf wel YouTube sensatie worden? Beginnen is makkelijker dan je zou denken. De praktische zaken zijn logisch: je hebt een camera, een computer, editing software en een goede internetverbinding nodig om je videos te uploaden.

Als je een succesvolle YouTuber wilt worden, kost je dit veel tijd en energie. Je moet continu content uploaden en een Populaire niche kiezen, zoals dagelijkse vlogs, gaming en tech video’s. Er zijn meer dan 31 miljoen kanalen op YouTube te vinden – waardoor valt die van jou op? Zorg voor iets unieks. Ga in gesprek met je publiek om vaak terugkomende viewers aan te trekken. Het is een goed idee om een following te krijgen op andere social media accounts, zoals Instagram, waar je je YouTube kanaal kan promoten.

YouTube betaalt YouTubers 45% tot 50% van de reclameopbrengsten per maand. Dit betekent dat je €5 tot €7 per 1000 views krijgt, waardoor je indrukwekkend veel passief inkomen kan verdienen aan wat oude videos.  Hoe meer views je krijgt, des te meer geld je krijgt – kanalen met een grote achterban kunnen ook betaalde partnerschappen aangaan door een product of service in een video te promoten voor een bepaald bedrag.


6. Koop en verkoop limited-edition streetwear

streetwearResellers kopen trending producten en verkopen ze met winst. Nu er een piek in vraag is naar limited edition streetwear van merken zoals Supreme en Yeezy, zien resellers opbrengsten terug die soms wel 10 keer zo groot zijn als hun eerste investering.

Limited edition items zijn het meest winstgevend om door te verkopen. Hierdoor is de doorverkoopmarkt onwijs competitief. Om je succes te vergroten is het handig om zoveel mogelijk te leren van veteranen resellers. Volg social media accounts zoals @flipping_supreme en @hustle_the_hype op Instagram, die resell verwachtingen posten op populaire releases.

Limited edition producten staan erom bekend dat ze binnen enkele seconden uitverkopen, waardoor je je afrekensnelheid moet perfectioneren. Sommige sites laten je van te voren je betaalgegevens invullen, zodat je sneller kan afrekenen. Veel resellers gebruiken gratis apps zoals Fillr om hun snelheid te verhogen, dat je gegevens automatisch voor je invult.

Als je je handen hebt gelegd op een hot, limited edition item, kan je doorverkopen op mainstream platforms zoals Depop. Om betere prijzen te bereiken, zou je je spullen kunnen doorverkopen op meer exclusieve platforms zoals StockXGrailed en Stadium Goods met exclusievere, meer gehypete en gewaardeerde collecties.


7. Maak en verkoop stockfoto’s

landschap-fotoBen je een gepassioneerd fotograaf? Het verkopen van stockfoto’s is een fantastische manier om geld te verdienen met je hobby. Individuen en bedrijven kopen stockfoto’s om tijd en geld te besparen in vergelijking met het plannen en opzetten van een heuze fotoshoot. Schrijvers van blogs, nieuwsverhalen en website-eigenaren hebben ook stockfoto’s nodig voor hun pagina’s. Bedrijven zullen vaak een abonnement nemen bij een stock agency, waarmee ze het recht krijgen elke stockfoto van hun website te gebruiken voor zolang het abonnement doorloopt.

Je kan je afbeeldingen op websites uploaden zoals ShutterstockPayLoadz en Adobe Stock. Stockfoto’s verkopen is een excellente manier om een passief inkomen te genereren, maar het is moeilijk om hier een volledig salaris mee te verdienen. De stockfoto markt is verzadigd: er zijn meer dan 225 miljoen afbeeldingen op Shutterstock alleen (en je hebt te maken met competitive van gratis stockfoto websites). Zodra je een foto hebt geupload, krijg je hier vaak maar €0.15 – €0.30 per maand per foto voor.

Een winstgevende markt is de luchtfotografie. Bekende monumenten en populaire toeristische trekpleisters zoals de Eiffeltoren, de London Eye of de Brandenburg Gate verkopen vaak het beste.


8. Koop en verkoop domeinen

computer-programmerenIn 2010, werd het domein CarInsurance.com verkocht voor meer dan €38 million. Dit is zeker niet de gemiddelde domeinverkoopopbrengst, maar laat wel mooi zien hoe winstgevend de markt kan zijn. De lage investerinsgkosten van het kopen van domeinen zorgt voor een goede manier om extra inkomen te genereren.

Je kan domeinen opkopen bij domeinregisters zoals Godaddy en Squarespace voor een bedrag zo klein als €0.99 a year. Houd ze vast totdat de waarde stijgt en verkoop ze met een mooie winst (zorg er wel voor dat je domain squatting vermijdt). Op de domein zelf reclame maken is een erg slimme manier van adverteren, aangezien bedrijven het domein dat zij voor hun merk willen zullen opzoeken. Je zou eventueel ook je domein op een externe domein listing site kunnen plaatsen zoals AfternicBrandBucket en NameCheap.

De beste manier om hier serieus geld aan te verdienen is het uitzoeken van de meest algemeen mogelijke namen – net als Carinsurance.com. Geografische namen leveren meestal ook veel op, samen met namen van populaire beroepen en industrieën.


9. Start een eCommerce winkel

amazon-gebouwHet opzetten van een online shop, ook wel bekend al seen eCommerce winkel, is een lucratieve manier van online geld verdienen. Een online shop is stukken meer winstgevend dan zijn fysieke tegenhanger, aangezien je op deze manier geen huur, verzekeringen en lichtkosten hoeft te betalen. eCommerce winkels hebben een flinke groei laten zien, aangezien hun klanten van over de hele wereld afkomstig kunnen zijn.

Houd de populaire producttrends goed bij: speel in op de trends en wees de markt voor door vlak voordat bepaalde producten viral gaan in te kopen, zodat je duizenden euro’s kan verdienen. Verkopers die de fidget spinner trend hebben opgepakt hebben hun eerste investering tussen de 10 en 20 keer terugverdiend.

Je kan gemakkelijk een eCommerce winkel opzetten op platforms zoals Shopify. Het genereren van een significant inkomen vereist effectieve marketing: vorm een sterk merk en adverteer je winkel door middle van social media en Facebook-reclame om zo het verkeer op je website te boosten.


10. Begin met online handelen

day-tradingOnline handelen kan erg lucratief uitpakken: als we het over online handelen hebben, praten we over het kopen en verkopen van aandelen en valuta, meestal door middel van een online broker, om er vervolgens winst mee te behalen. De laatste jaren is het aantal mensen dat online handelt geexplodeerd. De FOREX markt alleen al, een markt die handelt in verschillende valuta, ziet een dagelijkse handelsvolume van 3.9 biljoen euro voorbij komen.

Het beste advise voor elke wannabe trader is research, research, research. Het strikt besturen van de markt is essentieel om een succesvolle online handelaar te worden. Je moet op de hoogte zijn van de verschillende vormen van handelen en je bewust zijn van de markttrends. Als je bij bent, moet je vervolgens kiezen waar je je in wilt mengen: cryptocurrency is bijvoorbeeld een populair medium gebleken de afgelopen jaren.

Kies vervolgens een broker uit om te gebruiken voor het kopen en verkopen. Populaire platforms zijn EtoroPlus500 en IG. Veel handelsplatforms bieden zogenaamde handelssimulaties aan voor nieuwe handelaren om op te oefenen; haal hier je voordeel uit, voordat je met de échte handel gaat bemoeien.

Het maakt niet uit hoeveel research je doet, online handelen zal altijd riskant blijven. Maar 5% van de online handelaren zijn succesvol. De truc is om met kleine bedragen te beginnen en zo ervaring op te doen. Onthoud, houd je aandelen altijd op lage percentages van je volledige beschikbare kapitaal. Hierdoor zal je niet failliet worden verklaard na één slechte deal.


11. Start met dropshipping

dropshipper-joshua-kaatsEen snelgroeiende tak van eCommerce is dropshipping, een winkelmethode om online te verkopen zonder ooit fysiek met de voorraad om te gaan. In plaats daarvan bestel je alleen producten bij je leverancier wanneer je bestellingen van klanten ontvangt. Cruciaal is dat de producten rechtstreeks van de leverancier aan de klant worden geleverd, waardoor investeringen vooraf en opslag voor voorraad worden bespaard.

Om een dropshipping winkel op te zetten, kan je platforms zoals WordPress, 3dcart of Shopify gebruiken. Dit zijn een paar van de meest populaire gratis (WordPress) en op abonnementen gebaseerde online storefront-hosts. Shopify is bijzonder beginnersvriendelijk omdat het je door het installatieproces leidt. Bepaal de producten die je wilt verkopen en zoek naar leveranciers. Voor een soepele werking moet je ervoor zorgen dat jouw leveranciers betrouwbaar zijn en een snelle levertijd kunnen bieden. Om leveranciers te vinden kan je op AliexpressAlibaba en Salehoo zoeken, waar je een uitgebreide verzameling aan leveranciers in verschillende industrieën kan vinden.

De laatste stap van je dropshipping succes is adverteren. Jouw marketing strategie zal voor een groot deel afhangen van je industrie en je doelgroep. Voor een jonger publiek kan je er bijvoorbeeld voor kiezen veel geld te steken in social media campagnes en Facebook advertenties.


12. Krijg betaald om websites en apps te testen

telefoon-hartjeVoordat een website of app wordt gelanceerd, passen bedrijven bruikbaarheidstests toe om te evalueren hoe gemakkelijk een service te gebruiken is en om eventuele bugs of glitches aan het licht te brengen. Je kunt als gebruikerstester geld verdienen met alleen een computer en een microfoon. Voor veel tests moet je jezelf registreren, zodat het bedrijf een authentieke gebruikerservaring kan evalueren.

Met een oneindig aantal softwareleveranciers, nieuwe apps en websites is er altijd veel vraag naar gebruikerstesters. Webtesten omvat gebruikerservaring, testen van gebruikersinterfaces en ontwikkelingstesten.

Je kan veel producten en services vinden om te testen op externe websites zoals TryMyUI, Webusability en Enroll. Aanmelden duurt slechts enkele minuten. Je ontvangt dan wat trainingsmateriaal en advies over het gebruik van de testsoftware. Nadat je je account hebt ingesteld, bieden de meeste platforms een lijst met testmogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Bedrijven kunnen ook rechtstreeks contact met je opnemen om producten te testen.

De betaling verschilt per aanbieder, maar je kunt overal tussen de € 1 en € 36 per test verdienen. Als je je inkomen per toets wilt verhogen, overweeg dan om een cursus UX- of UI-ontwikkeling te volgen. Gespecialiseerde testers met codeer- of ontwerpkennis kunnen deelnemen aan beter betaalde testmogelijkheden.


13. Doe mee aan wedstrijden

sportwagen-raceDeelnemen aan algemene of zakelijke competities is een geweldige tactiek om geld te verdienen, omdat het eenvoudig, snel en opwindend is. Met een gemiddelde van 5000 wedstrijden die op elk moment in Nederland zijn geüpload, is er geen tekort aan kansen om groots te winnen. Competitieprijzen variëren van freebies en contant geld tot sportwagens of zelfs huizen.

Om prijzen te winnen, raden we je aan om je voor te bereiden. Bepaal hoeveel uur je elke dag of week zult besteden aan deelname, voor hoeveel competities je je wilt inschrijven en maak een tafel waarop je kunt aangeven aan welke competities je hebt deelgenomen, aangezien je snel het overzicht verliest. Overweeg om een nieuw e-mailadres te maken, zodat alle wedstrijdresultaten op één plek terechtkomen – dit voorkomt ook dat je persoonlijke e-mailadres wordt overspoeld met promoties.

Wedstrijden online vinden is supermakkelijk. Kijk eens naar The Prize Finder, die regelmatig lijsten met gratis wedstrijden bijwerkt om aan deel te nemen. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden leest wanneer je jouw gegevens invult, aangezien sommige sites van derden bij het aanmelden een maandelijks bedrag vragen.


14. Verdien geld met cryptocurrency minen

laptop-cryptoCryptocurrency minen is het proces dat wordt gebruikt om cryptocurrency-transacties te authenticeren en toe te voegen aan de blockchain, een digitaal grootboek voor cryptocurrency. Mijnwerkers ontvangen beloningen voor dit proces in de valuta die ze minen, wat betekent dat je cryptocurrency kunt verdienen zonder deze te kopen. Als mijnwerker verifieer je transacties om ongeoorloofde ‘dubbele uitgaven’ te voorkomen, waarbij gebruikers van cryptocurrency dezelfde tokens twee keer uitgeven. Mijnbouw onthult ook nieuwe munten die op de markt kunnen worden verspreid.

Om een ​​succesvolle mijnwerker te worden, heb je een diepgaand begrip van Bitcoin en de blockchain nodig. Het minen van cryptocurrency is enorm competitief. De beloning gaat naar de mijnwerker die als eerste de oplossing krijgt en het transactieblok voltooit. Dit proces vergt veel rekenkracht om succesvol te zijn. Om een ​​mijnbouwinstallatie op te zetten, moet je in de juiste hardware investeren: je hebt een GPU (grafische verwerkingseenheid) of een ASIC (toepassingsspecifieke geïntegreerde schakeling) nodig om aan de slag te gaan.

Je kunt uit verschillende valuta’s kiezen. De bekendste munten zijn Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple. Dit zijn ook de meest concurrerende valuta’s, waardoor het nog moeilijker wordt om te minen.

Het minen van cryptocurrency kan een uiterst lucratieve manier zijn om geld te verdienen als je over de knowhow beschikt. Het vereist zeer specialistische vaardigheden en heeft hoge investeringskosten, dus het is een behoorlijk risico voor nieuwkomers in de Bitcoin: de computerapparatuur alleen kan tot tienduizenden euro’s kosten. Voor cryptoprofs is het echter de investering waard.


15. Krijg betaald door op het web te surfen

laptop-surfingBetaald krijgen door dingen op het web op te zoeken is nog nooit zo makkelijk geweest. Met browser add-ons als Qmee kan je snel geld verdienen door dingen op te zoeken in browsers zoals GoogleBingYahooAmazon en eBay. Het werkt doordat er gesponsorde resultaten opkomen naast de normale resultatenlijst als je iets intypt in je zoekmachine.

De meesten van ons besteden al enorm veel tijd aan het zoeken op internet. Als je een van deze mensen bent, is het gebruik van deze add-on een goed idee om een passief inkomen te genereren. Er is geen minimum uitbetalingsbedrag, wat betekent dat je je inkomsten kunt opnemen wanneer je maar wilt. Download om te beginnen een add-on zoals Qmee. Het is eenvoudig, je hoeft je alleen maar aan te melden en een stapsgewijze zelfstudie te volgen over het downloaden van hun software.

Je zal elke keer dat je op de door Qmee gesponsorde resultaten klikt geld verdienen. Meestal is de beloning per resultaat maar zo’n 15 cent.


16. Risicoloos gokken

online-pokerOok wel bekend als de risicovrije gokmethode, bij risicovrije weddenschappen gebruikt u gratis weddenschappen, bonussen en extra promoties van bookmakers om winst te maken. De meeste goksites bieden promoties en speciale aanbiedingen, vooral voor nieuwe klanten. Deze promoties komen meestal in de vorm van een gratis weddenschap nadat je jouw eerste weddenschap hebt geplaatst, om nieuwe gokkers aan te moedigen. Je kunt hiervan profiteren door jouw gratis weddenschap te plaatsen en het risico op te heffen door tegen jezelf in te zetten, tegen dezelfde kansen, op een andere goksite.

De meeste mislukte weddenschappen zonder risico komen neer op menselijke fouten, behalve de methode zelf, dus het is essentieel om vertrouwd te raken met de processen van lay-weddenschappen en back-weddenschappen.

Denk er altijd aan om de algemene voorwaarden van elke promotie te lezen, aangezien sommige aanbiedingen hoge opnamevoorschriften hebben. Houd er rekening mee dat weddenschappen erg verslavend kunnen worden en dat matchende weddenschappen kunnen dienen als een toegangspoort tot weddenschappen met een volledig risico. Riskeer alleen wat je je echt kunt veroorloven te verliezen.


17. Test apps voor geld

telefoon-tekeningApp-testen is een leuke en gemakkelijke manier om geld te verdienen. Als app-tester download je een nieuwe app voordat deze voor het publiek wordt gelanceerd om feedback te geven over de bruikbaarheid, functionaliteit en consistentie. Je feedback zal worden gebruikt om de algehele prestaties van een app te verbeteren voordat deze live gaat.

Alleen al in 2018 zijn er meer dan 194 miljard mobiele apps gedownload. Het is dan ook geen verrassing dat er veel vraag is naar app-testers. Om app-tester te worden, heb je een smartphone of tablet nodig. Meld je aan bij een extern platform zoals Ubertesters. Hier moet je een kort formulier invullen met informatie over jezelf en je technische vaardigheden. Voor beter betaalde testmogelijkheden kan je een online training volgen over algemene programmering en app-ontwikkeling. Zodra de site je account heeft gecertificeerd, ontvang je verzoeken om apps te testen.

De gemiddelde vergoeding voor het testen van individuele apps is ongeveer € 5, – tot € 7, -. Dat gezegd hebbende, betalen sommige platforms tot € 75, -, afhankelijk van de intensiteit van de test. We raden je aan om je bij meer dan één testplatform aan te melden om je inkomsten te maximaliseren, aangezien dit een geweldige manier is om snel wat geld te verdienen in je vrije tijd.


18. Start een blog

bloggenEen blog is een leuke en gemakkelijke manier om wat extra geld te verdienen, maar je moet een behoorlijk lezerspubliek opbouwen voordat je geld kunt verdienen. De beste manier om lezers aan te trekken, is door authentiek te zijn – kies iets waar je echt gepassioneerd over bent. Er zijn honderdduizenden blogs op internet, dus probeer een uniek merk te creëren of een innovatief concept te bedenken. Blogs zijn een geweldige manier om je verhaal of ervaringen te delen of anderen te informeren terwijl je een community opbouwt.

Als je eenmaal een blog hebt opgezet, kun je er snel geld van verdienen. Voor sociale of persoonlijke blogs is het onderschrijven van merken en het gebruik van affiliate marketing een uitstekende manier om een inkomen te verdienen. Voor meer educatieve blogs kan je overwegen om de optie om te betalen toe te voegen om lid te worden en exclusieve inhoud te ontvangen op basis van een maandelijks abonnement. Bij voldoende websiteverkeer kan je ook bedrijven benaderen en banneradvertenties aanbieden of sponsoring aanvragen in ruil voor marketing.

De gemakkelijkste manier om een blog te maken is met WordPressWixSquarespace of Blogger, die allemaal gratis zijn en toegankelijk voor beginners. Zodra je blog online staat, kan je het promoten met sites als Triberr en Viral Content Bee.


19. Werk als een online freelancer

bureau-computer-setupBeschik je over technische vaardigheden zoals softwareontwikkeling, webontwikkeling, schrijven, gegevensinvoer of grafisch ontwerp? Bijna elke vaardigheid is verkoopbaar dankzij het internet. Bied je diensten online aan als freelancer en begin vandaag nog met geld verdienen.

Werken als freelancer heeft veel voordelen, waarvan de meest duidelijke flexibele uren zijn. Voor jezelf werken betekent dat je kunt werken waar en wanneer je maar wilt. Platforms zoals Upwork en Fiverr hebben het snel en gemakkelijk voor je gemaakt om aan de slag te gaan. Als je al bedreven bent in je verkoopvaardigheid, is het waarschijnlijk dat je al over de benodigde apparatuur beschikt om de klus te klaren – waardoor het een onderneming wordt waarmee je kunt beginnen met zo goed als geen opstartkosten. Overweeg om je kennis in je markt uit te breiden door enkele online cursussen te volgen om je betrouwbaarheid te vergroten, wat betekent dat je meer kunt vragen voor je diensten en meer klanten kunt aantrekken.

Freelancewebsites zoals Bark en PeoplePerHour zijn enkele van de vele platforms die beschikbaar zijn om je services op de markt te brengen. Je moet een persoonlijk profiel maken waarin je jouw vaardigheden, opleiding en ervaring kunt beschrijven en je portfolio kunt publiceren. Overweeg om jezelf op meer dan één website te plaatsen om je zichtbaarheid te maximaliseren.

Het inkomen voor online freelancen varieert enorm, afhankelijk van je vaardigheden en betalingsstructuur. De meeste freelancers rekenen ofwel per uur ofwel per project. Gemiddeld verdienen online freelancers tussen de € 7,50 en meer dan € 750 per uur, afhankelijk van de service die ze aanbieden.


20. Wordt een virtual assistant

tablet-toetsenbordAls virtuele assistent bied je een scala aan externe services aan bedrijven. Taken omvatten meestal onder meer het plannen van afspraken, marketing en evenementenbeheer.

Veel bedrijfsleiders hebben geen tijd voor kleine taken, maar deze taken zijn essentieel voor de goede werking van een bedrijf. Hier zit nou het belangrijke van jou – werken als virtuele assistent op afstand biedt veel vrijheid. Je kunt thuis werken, op vakantie of in een café. Je kunt je uurtarieven zelf instellen en de initiële investering is laag. Je kunt ook bepalen welke taken je gaat aanbieden, zodat je kunt doen wat je leuk vindt.

Een van de grootste uitdagingen voor externe werknemers is productief werken. Het kan moeilijk zijn om afleiding te vermijden wanneer je thuis werkt. We raden aan om een ​​werkschema samen te stellen en een werkstation op te zetten om werk en ontspanning te scheiden.

Om klanten te bereiken, moet je een website opzetten om je bedrijf te promoten. Een van de meest beginnersvriendelijke platforms om hiervoor te gebruiken, is WordPress. Je kunt ook profiteren van platforms zoals LinkedIn, een uitstekende tool om in contact te komen met specifieke mensen in verschillende bedrijven en industrieën.


21. Fiverr gigs

fiverr-logoBij gigs op Fiverr bied je je diensten aan tegen een vaste vergoeding. Deze service kan van alles zijn, zoals videobewerking, grafisch ontwerp en marktonderzoek, om er maar een paar te noemen. Iedereen die deze services nodig heeft, kan een bestelling bij je plaatsen, of dat nu een particulier of een bedrijf is. Gigs beginnen vanaf € 3, maar kunnen oplopen tot € 500, afhankelijk van hoe gespecialiseerd de service is die je aanbiedt.

Met 5,5 miljoen kopers op Fiverr en gemiddeld 50 miljoen transacties per maand, is het aanbieden van freelancediensten op deze site een fantastische manier om online geld te verdienen. De site biedt je een uitstekende zichtbaarheid, wat betekent dat je geen geld hoeft uit te geven aan marketing.

Aan de slag gaan met Fiverr is eenvoudig. Meld je aan als verkoper en maak je profiel aan. Deze pagina is het eerste dat potentiële klanten zien, en wanneer je concurreert met honderden andere vergelijkbare services, kan een gestroomlijnd profiel essentieel zijn bij het sluiten van een verkoop. Om je te onderscheiden van de concurrentie, moet je ervoor zorgen dat je profiel zo professioneel mogelijk overkomt en indien mogelijk een portfolio van je werk bijvoegt. Leg kort uit wat je aanbiedt en geef een algemene schatting van de prijs.

Het is bewezen dat een video op je profiel, waarmee je je gig pitcht, de verkoop verhoogt. Overweeg om een korte, beschrijvende video aan je pagina toe te voegen om iets over jou en de service die je biedt uit te leggen.


22. Schrijf en publiceer een eBook

pen-schrijven72% van de uitgevers geeft nu boeken digitaal uit. Elektronische boeken of eBooks zijn beschikbaar op elk elektronisch apparaat, van tablets, telefoons en computers tot specifiek ontworpen eBook-readers, zoals een Kindle. eBooks hebben het publiceren van boeken veel toegankelijker gemaakt. Het is een gemakkelijke manier om een passief inkomen te verdienen: websites zoals Amazon stellen je in staat om zelf gratis eBooks uit te geven en te verkopen.

Als je graag schrijft of een passie voor een bepaald onderwerp wilt delen, kun je zelf een eBook schrijven en dit online publiceren. Het schrijven van een heel boek kan lastig zijn. Het is het gemakkelijkst om vast te houden aan een onderwerp dat je kent: non-fictie is meestal een toegankelijkere categorie dan fictie. Nadat je jouw tekst hebt geschreven, kies je de juiste opmaak. Het is het beste om een schreefloze tekst zoals Verdana of Ariel in lettergrootte 11 of 12 te gebruiken om gemakkelijk te kunnen lezen.

Vervolgens heb je een professionele boekomslag nodig. Ondanks het bekende gezegde, zullen consumenten de inhoud echt beoordelen aan de hand van de omslag, en een pakkend ontwerp kan een lange weg helpen bij het verkopen van je eBook. Als je geen ervaring hebt met grafisch ontwerp, kun je deze taak bij de lancering van eBooks uitbesteden aan een ontwerper, waar omslagen gemiddeld €75 kosten. Als alternatief kan je op Fiverr een ontwerper vinden, wat meestal een stuk goedkoper is.

Als je eenmaal een boek en een omslag hebt, moet je jouw tekst naar een geschikt formaat converteren. Verschillende verkoopplatforms vereisen verschillende formaten, dus zorg ervoor dat je de voorwaarden controleert voor de site die je kiest. De beste plaatsen om een eBook te verkopen zijn Blurb, Amazon Kindle en Payhip, aangezien ze veel bezoekers trekken – perfect voor een passief inkomen.


23. Clickwork

clickwork-logoClickworkers voeren op internet kleine, digitale taken uit voor particulieren en bedrijven. Het is een snelle en eenvoudige manier om thuis geld te verdienen, vereist geen ervaring en je hebt niets meer nodig dan een computer en internet.

Clickworker is een platform dat zulke taken aan geïnteresseerde werknemers geeft. Aanmelden is gratis en je kunt het werk afronden vanaf je computer, tablet of mobiel en beginnen met geld verdienen, waar je ook bent. Houd er bij het aanmelden rekening mee dat hoe meer informatie je doorgeeft, hoe meer taken de site je zal geven. Voor verschillende takeb zijn verschillende vaardigheden vereist, dus zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk opslaat.

Voordat je kunt beginnen, moet je een opdracht maken om te bepalen of je in aanmerking komt voor verschillende soorten taken. Je ontvangt ook een korte online trainingssessie om je vertrouwd te maken met de werkplekinterface. Zodra je profiel compleet en geverifieerd is, kan je kiezen uit een reeks beschikbare taken op basis van je vaardigheden, interesses en eerdere werkervaring.

Gemiddeld kan een clickworker al snel meer dan € 7,50 per uur verdienen, afhankelijk van hun vaardigheden en ervaring. Werken als clickworker is ideaal om wat extra geld te verdienen of om je inkomen aan te vullen – gezien de onstabiele aard van het werk, benadrukt Clickworker dat het geen geschikte vervanging is voor een fulltime dienstverband.


24. Verkoop je aantekeningen

aantekeningenBen je een student die snel wat geld wilt bijverdienen? Als het antwoord ja is, is het een uitstekende methode om je studiemateriaal online te verkopen via sites zoals Stuvia. Meer dan 175.000 studenten gebruiken Stuvia om aantekeningen te verzamelen om hen te helpen bij het bestuderen van vakken als rechten, scheikunde en geneeskunde, om er maar een paar te noemen. Sommige studentenverkopers verdienen alleen al op dit platform meer dan € 2000 per jaar.

Verkopen op Stuvia kan niet veel eenvoudiger zijn dan het nu al is. Meld je eenvoudig aan op de site, upload je notities en stel een prijs in. Je kunt alles verkopen, van dictaten en revisienotities tot casestudy’s en essays. Voor maximale downloads zorg je ervoor dat je aantekeningen goed worden gepresenteerd, bij voorkeur in digitale vorm, en bied je een gratis voorbeeld zodat kopers kunnen zien wat ze voor hun geld krijgen. Voeg een gedetailleerde beschrijving toe zodat mensen precies weten welke onderwerpen aan bod komen.

Je moet met je prijzen experimenteren om te bepalen welke prijsstructuur het beste werkt. Onthoud dat je doelgroep andere studenten zijn die mogelijk krap bij kas zitten. Door een lager bedrag in rekening te brengen voor elke download, stijgt je omzet, waardoor je een betere algehele winst behaalt.


25. Start je eigen website

website-programmerenAls het goed wordt gedaan, kunnen websites veel geld opleveren. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met een website. Het accepteren van betaalde advertenties is de gemakkelijkste manier om inkomsten te genereren, hoewel je veel websiteverkeer moet kunnen aantonen om geld te verdienen met advertenties. Een andere manier is om een lidmaatschapssite te maken, waar je wat informatie of inhoud voor gratis lezers aanbiedt en andere premium inhoud voor betalende leden.

Allereerst moet je een website maken. Een populaire en eenvoudige manier om een website te maken, is door gebruik te maken van WordPress, dat ook een extra plug-in voor lidmaatschap biedt, mocht je op die manier geld willen verdienen met je website. Om het verkeer naar je website en de positie in de zoekmachines te verbeteren, moet je bekend zijn met SEO en begrijpen hoe je hiermee meer bezoekers naar je site kunt trekken. Zodra je consistent websiteverkeer hebt gegenereerd, kan je geld gaan verdienen met advertenties.

Affiliate-marketing is een van de meest lucratieve opties – gebruik je website om producten te onderschrijven en geef een affiliate-link naar de webpagina van de leverancier. Wanneer klanten aankopen doen via de affiliate-link, verdien je commissie. Pay Per Click-advertenties kunnen ook een winstgevende optie zijn: meld je aan voor Google AdSense, dat relevante advertenties voor je website kiest, en je verdient geld telkens wanneer iemand die je site bezoekt, op de advertentie klikt.

Er zijn talloze mogelijkheden om geld te verdienen met een website, maar ze zijn allemaal afhankelijk van bezoeken aan je site. Door een website binnen een bepaalde niche te maken, kan je betaalde advertenties van bedrijven die je doelgroep delen op je site plaatsen.


26. Wordt een affiliate marketeer

affiliate-marketingAffiliate marketing is een verkooptechniek die door bedrijven wordt gebruikt om hun merkbekendheid te vergroten en meer bezoekers naar hun website te genereren. Affiliate marketeer worden is een gemakkelijke manier om geld te verdienen, vooral als je al een aanzienlijke online aanwezigheid hebt. Het is jouw rol om een product of dienst op elke gewenste manier op internet te onderschrijven en een affiliate link naar de website van de handelaar te bieden – voor elke verkoop die via je link wordt gegenereerd, verdien je een commissie.

Affiliate marketing is een no-brainer voor merken en bedrijven als marketingmethode, omdat het verkopen genereert die ze anders niet zouden ontvangen voor een relatief lage prijs. Het biedt een enorm potentieel om de naamsbekendheid te vergroten en de doelgroep te vergroten. Veel merken geven affiliate links aan social media influencers, die bijvoorbeeld een product op hun Instagram-profiel of YouTube-kanaal zullen aanprijzen. Voor mensen met een groot aantal volgers kan het een lucratieve manier zijn om geld te verdienen.

Met dat in gedachten, is de beste manier om een aanzienlijk inkomen te verdienen via affiliate marketing, het vergroten van je publiek. Via een blog, website of je social media accounts bereik je een breed publiek. Affiliate marketing is een ideale manier om geld te verdienen als je al een website hebt met veel verkeer.

Als je al een gemeenschappelijke doelgroep hebt met een merk, zullen ze in het bijzonder geïnteresseerd zijn om met je samen te werken. Benader merken die opereren in een niche die vergelijkbaar is met die van jou. Als je bijvoorbeeld een online fotografiegemeenschap hebt, zal een start-up van camera-apparatuur veel meer geïnteresseerd zijn in marketing met jou dan met een make-upmerk.

Bedrijven waarmee je samenwerkt, zullen je vragen om hun producten in je berichten, videobeschrijvingen of blogartikelen te linken in ruil voor een commissie per verkoop. De commissie varieert afhankelijk van het merk, maar de meeste aangesloten marketeers kunnen tussen 5% en 20% onderhandelen.


27. Begin een kledingmerk

naaienVoor fashionista’s en getalenteerde creatievelingen is het starten van een kledinglijn een leuke manier om geld te verdienen. Je kunt al een kledinglijn van de grond krijgen met maar € 200 op zak, en er is geen betere manier om potentiële klanten te bereiken dan door online te verkopen.

Om je opstartkosten te minimaliseren, start je jouw bedrijf met een print-on-demand-model. Afdrukken op bestelling is een uitstekende methode voor mensen om met een laag budget aan de slag te gaan, aangezien een derde partij je kleding pas produceert wanneer je een bestelling ontvangt, waardoor er geen grote bestellingen nodig zijn of grote hoeveelheden voorraad moeten worden opgeslagen. Een nadeel van deze methode zijn lagere winstmarges, aangezien de prijzen voor eenmalige artikelen doorgaans hoger zijn dan voor bulkbestellingen.

Om een groter publiek te bereiken, host je je kledingwinkel op platforms zoals Shopify en Printful. Ze zorgen ook voor een groot deel van de zakelijke kant van de zaak.


28. Zet een daily deals site op

groupon-dealsHet creëren van een site voor dagelijkse deals is een ingenieuze manier om geld te verdienen zonder het end-to-end verkoopproces te moeten doorlopen. Je hoeft niet om te gaan met productfabricage, opslag of levering – je komt alleen overeen met klanten welke producten zij nemen en je neemt een deel van de winst.

Een site voor dagelijkse deals biedt kortingen en aanbiedingen op producten en diensten voor slechts één dag. Het vinden van verkopers is relatief eenvoudig – ze hoeven maar een dag korting te geven en ze zullen vaak een boost in de verkoopcijfers ervaren, waardoor ze waarschijnlijk terugkeren.

Om aan de slag te kunnen heb je alleen een website nodig. Hierna moet je merken vinden die geloofwaardige producten en services kunnen bieden met aantrekkelijke kortingen.


29. Beheer social media

instagram-pagina-designEen social media-manager is iemand die de online aanwezigheid van het bedrijf via sociale media uitspreekt om merkbewustzijn te verbouwen. Ze zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren en monitoren van de accounts en het meten van de algehele prestaties van de sociale media-platforms van een merk met behulp van Social Media Analytics.

Als Social Media Manager post je content, reageer je op privéberichten en monitor je de Volger Engagement. Je zult content moeten produceren, zoals foto’s, artikelen of korte video’s, evenals het definiëren van marketingstrategieën en het implementeren van automatiseringshulpmiddelen. Het is handig om ervaring te hebben in copywriting, SEO, marktonderzoek, klantenservice of visuele intelligentie, evenals een achtergrond in sociale media.

Natuurlijk is de beste plek om je sociale media-managementbusiness op de markt te brengen op social media zelf. Zorg ervoor dat je een online aanwezigheid hebt op de grootste platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Breng tijd door op social media om te weten hoe je jouw accounts kunt maximaliseren voordat je jouw diensten aan andere mensen aanbiedt. Om je skillset te laten groeien, bieden sites zoals HootsuiteConstantContact en Buffer trainingscursussen die onderwerpen bedekken, zoals sociale media-reclame, marketing- en planningsopleiding.

Het is een goed idee om te beslissen hoe je je diensten aanbiedt. Veel managers van sociale media bieden pakketten aan klanten die specifieke platforms afdekken en worden geprijsd op basis van het serviceniveau dat je zult bieden. Social Media Managers hebben de neiging om hun diensten te verkopen met een maandelijkse tarief, hoewel je ook een uurtarief kunt vaststellen voor kleinere klanten.

Zodra je een selectie van pakketten kan aanbieden, kan je jouw klantengroep laten groeien door op B2B-sites te plaatsen, te pitchen naar bedrijven via e-mail en aanmelden bij platforms zoals Flexjobs. Social media-managers kunnen tot wel € 200 per uur verdienen aan belangrijke klanten – het gemiddelde jaarsalaris voor een social-media-manager is € 45.000.


30. Edit video’s

video-edittingAls je geniet van het bewerken van video’s, is er geen reden dat je met jouw hobby niet wat extra geld te verdienen. Je hebt wat bewerkingssoftware en een computer nodig, waarna je gelijk met het comfort van je eigen huis aan de slag kunt gaan. Videobewerking houdt ook in dat je video-opnames manipuleert en verschuift om een hele video te maken.

65% van de bevolking schijnt een visuele leerling te zijn, waardoor video’s een effectief medium zijn om de interesse van klanten te vangen. Daardoor wenden veel bedrijven zich tot videomedia als een middel om met hun publiek in contact te komen, wat betekent dat video-editors veel in vraag zijn.

Om een videobewerkingsservice aan te bieden, moet je jouw begrip van bewerkingssoftware oppoetsen. YouTube en Udemy zijn nuttige plaatsen om tutorials en how-to-video’s te vinden om je op de hoogte te brengen. Om video’s te bewerken, heb je een goede computer of laptop nodig met een relatief hoge verwerkingsvermogen. Het heeft ook een fatsoenlijke hoeveelheid opslag nodig om inhoud en bewerkingssoftware op te slaan, zoals Adobe Premiere Pro.

Je kunt eenvoudig klanten vinden via freelance platforms zoals Fiverr of Valoso. Het gemiddelde uurtarief voor videobewerking is ongeveer € 15.


31. Koop en verkoop websites

website-verkopenHet kopen van bestaande websites en het verbeteren van hun algehele functionaliteit, prestaties, uiterlijk en verkeer voordat ze worden verkocht, kan een zeer winstgevend baantje zijn. Voor bedrijven is het kopen van een reeds bestaande webpagina een fantastische manier om direct toegang te krijgen tot een breed publiek via een gevestigd merk, waardoor ze tijd en geld besparen op reclame en merkopbouw.

Je kunt beginnen met website flipping zonder enige specialistische kennis van het programmeren. Dat gezegd hebbende, is een basiskennis van webdesign en codering gunstig voor het verhogen van de waarde van een site. Je kunt websites kopen via FEinternational.comWesellyoursite.comFlippa.com en WebsiteBroker.com. Zodra je een site hebt gekocht, kijk dan naar het verbeteren van de algehele inhoud en lay-out en werk vervolgens aan SEO. Je kunt de site op veilingplatforms zoals BuySellEmpire, of die hierboven genoemd, verkopen.

Website flipping werkt bijna hetzelfde als huizen flippen, afgezien van het feit dat je in de tussentijd ook geld kunt verdienen. Elke website waar je aan werkt, genereert een maandelijks inkomen, nog voordat je het verkoopt, waardoor het een super-winstgevende onderneming is die je vanuit huis kunt gaan.


32. Voer marktonderzoek uit voor bedrijven

enquete-lijstjeHeb je een achtergrond in verkoop, reclame of marktonderzoek? Je kunt aanbieden om voor bedrijven een marktonderzoek uit te voeren om hen te helpen hun doelgroep te definiëren en hun producten en diensten op de markt te brengen. Marktonderzoek is essentieel, maar tijdrovend en vereist analyse van de huidige markt, doelgroep en concurrenten. Veel bedrijven zullen deze rol aan een professional uitbesteden.

Je moet bekend zijn met het samenstellen en analyseren van gegevens in een bepaalde industrie. Je hebt kennis nodig van kwantitatieve en kwalitatieve marktonderzoeksmethoden, inclusief enquêtes, één-op-één interviews, focusgroepen, observatie- en veldproeven. Je hebt vervolgens voldoende ervaring nodig om het onderzoek te interpreteren en rapporten voor je klant te produceren, de resultaten op te nemen in informatie over de doelmarkt en de competitie, om te helpen bij het bouwen van een effectieve marketingstrategie.

Maak een website om je diensten op de markt te brengen en maak gebruik van netwerkplatforms zoals LinkedIn om bedrijven te bereiken in de door jou gekozen industrie.


33. Verhuur je extra kamer op Airbnb

airbnb-websiteHeb je een logeerkamer of een vrije kamer en heb je extra inkomen nodig? Het online verhuren van je overtollige ruimte is een eenvoudige en effectieve manier om extra geld te verdienen.

Met de lancering van websites zoals Airbnb, HomeToGo, FlipKey en HomeAway, is het verhuren van je kamer of onroerend goed nog nooit zo eenvoudig. Het verhuren op Airbnb is een zeer winstgevende manier om inkomsten uit een activum te maken dat je toch al hebt (je kunt ook websites gebruiken zoals StashBee om je garage te verhuren voor opslagdoeleinden, als oprit of parkeerplaats).

Voordat je aan de slag gaat, moet je jouw lokale markt leren kennen. Zoek naar eigenschappen in je omgeving en krijg gevoel voor wat voor soort prijzen gasten verwachten te moeten betalen voor verschillende soorten aanbiedingen om je heen. Voordat je adverteert, moet je beslissen over de details van de verhuur. Gaat het om een huur voor op de korte termijn of op de lange termijn? Ga je een eigen badkamer aanbieden of zal het worden gedeeld? Hoeveel mensen mogen in de kamer? Nadat je de gegevens hebt ingesteld, vermeld je dit op een van de hierboven genoemde websites.

Op de meeste sites is het gratis om een ​​advertentie te plaatsen. Wanneer je een boeking ontvangt, zullen hostingplatformen echter een vergoeding aftrekken, die varieert van 5% tot 20%. Het platform zal dan de betaling aan jou afgeven na de check-in.

Het gemiddelde inkomen varieert van locatie tot locatie, maar Airbnb schat dat een typische gastheer € 3.100 per jaar verdient. Om je boekingspotentiaal te verhogen, uploadt je hoogwaardige foto’s van je woning met een zeer gedetailleerde beschrijving van de gelegen voorzieningen, zoals gratis WiFi, parkeerplaats, air-conditioning. Om de markt in te komen en een verzameling aan positieve recensies op te bouwen, overweeg dan voor iets minder dan de marktwaarde te verhuren.


34. Krijg betaald voor het kijken van video’s online

video-kijken-laptopBen je iemand die je vrije tijd besteedt aan video’s online bekijken? Websites betalen nu mensen om een ​​reeks video’s vanuit hun eigen huis te bekijken, in ruil voor cadeaubonnen of cash.

Mediaplatforms zoals YouTube en Vimeo zijn de afgelopen jaren steeds competitiever geworden. Views, reacties en abonnees vertalen zich in omzet. Verhoogde betrokkenheid van kijkers is ook cruciaal geworden om te profiteren van het algoritme van YouTube, dat meer betrokkenheid gelijkstelt aan betere content. Het algoritme laat deze video’s aan grotere doelgroepen zien, wat werkt als gratis reclame. Daarom betalen veel bedrijven nu mensen om video’s te bekijken, reacties achter te laten en zich te abonneren op kanalen.

Om geld te verdienen met het kijken naar video’s, kan je je aanmelden voor websites zoals SwagbucksPerk.tv en Paid2YouTube, waar je toegang hebt tot een catalogus van video’s. Begin met kijken en begin met verdienen. Om je pay-out te verhogen, moet je de algemene voorwaarden van elke video controleren. Sommigen vereisen dat je een gespecificeerde tijd van de video bekijkt, het liket of een reactie achterlaat, om betaald te worden.

Het kijken naar video’s is een van de gemakkelijkste manieren om een ​​passief inkomen te maken, en het is ook leuk. Het is geen snelle manier om geld te verdienen, maar je kunt € 2 tot € 10 per dag verdienen, gewoon van het zitten op je bank.


35. Wordt een medewerker op afstand

laptop-katWil je consistent geld verdienen met thuis? Meer en meer bedrijven draaien digitaal en geven werknemers de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Niet alleen biedt op afstand werken meer flexibiliteit, comfort en vrijheid voor de werknemer, maar het bezuinigt ook op de uitgaven voor de werkgever, zoals het huren van werkruimte. Werkgevers proberen nu personeel aan te nemen op basis van een geheel afgezonderde basis, waardoor nog meer van deze kosten worden bespaard.

Werken als een werknemer op afstand is een fantastische manier om een ​​volledig, gestaag inkomen te verdienen. Je opereert tegelijkertijd en voor hetzelfde salaris alsof je op kantoor zat, alleen zonder de reiskosten en mét de toegevoegde optie om in je pyjama te blijven. Als je al in dienst bent, benader dan je manager om een werkplek op afstand te verkennen. Als je op zoek bent naar werk op afstand, kan je hier speciale sites voor gebruiken, zoals Remote, om allerlei ​​ parttime en fulltime banen te vinden.

Als je geen fulltime positie wilt, of je wilt dat de vrijheid van voor jezelf werken, kun je ook op afstand werken als freelancer, zoals hierboven vermeld.


36. Verkoop logo’s en ontwerpen

logo-designAls je een creatieveling bent met een achtergrond in visuele concepten en ontwerp, en enige kennis van bewerkingssoftware, kan je jouw vaardigheden gebruiken om online een aanzienlijke hoeveelheid geld te verdienen met freelance grafisch ontwerp.

Logo’s zijn een integraal onderdeel van de merkidentiteit van een bedrijf, wat betekent dat je hier flinke bedragen voor kunt vragen. Elk jaar worden in Nederland ongeveer 660.000 nieuwe bedrijven gelanceerd, waardoor er een enorme vraag is naar nieuwe logo’s en ontwerpwerk.

Sites zoals SolidGigsFlexjobs en 99designs zijn gerenommeerde platforms die freelancers en grafische ontwerpers op afstand een plek bieden om hun diensten te uploaden naar een gevestigde markt, waardoor het gemakkelijk is om betaald werk te vinden. Het hebben van een portfolio en een verstandige prijsstrategie zijn twee van de belangrijkste factoren bij het aantrekken van klanten. Overweeg om je diensten gratis aan te bieden aan lokale bedrijven en gerenommeerde merken als een manier om een ​​geloofwaardige portfolio op te bouwen en je aantal reviews uit te breiden. Onderzoek de concurrentie om een ​​concurrerende en winstgevende prijsstructuur tot stand te brengen.

De betaling voor freelance ontwerpen varieert enorm van klant tot klant, maar statistieken laten zien dat de gemiddelde grafisch ontwerper bijna € 30 per uur verdient.


37. Verkoop en verhuur apparatuur

3rd-camera-bierEr zijn allerlei soorten apparatuur die een specifiek doeleinde hebben. Voor de meeste gebruikers is een dergelijke investering voor slechts een of twee gelegenheden een verspilde uitgave. Dit heeft verschillende markten geopend waar je apparatuur met winst kunt verhuren: bouwgereedschap, camera-apparatuur en feestartikelen zijn enkele van de meest populaire items om te huren (voor grote / hoogwaardige apparatuur kan je overwegen om activafinanciering te gebruiken om de kosten vooraf te verminderen).

Bepaal eerst een markt waarin je wilt investeren. Zorg ervoor dat het een markt is waar je veel van af weet, of doe je onderzoek: ontdek wat de vraag is in deze markt en zoek uit wat de behoeften zijn van je potentiële klanten. Houd bij het kiezen van je markt rekening met je investeringsbudget: het opzetten van een verhuurbedrijf voor feesten is veel goedkoper dan het huren van luxe auto’s.

Bekijk vervolgens de soorten apparatuur en prijzen die door concurrenten worden aangeboden, zodat je een concurrerend pakket kunt aanbieden. De truc om snel geld te verdienen, is door niet te veel te kopen. Koop wat je nu nodig hebt en breid je voorraad alleen uit naarmate je bedrijf groeit.

Korte termijn verhuur is de gemakkelijkste manier om geld te verdienen. Je kunt apparatuur al voor een paar uur of dagen verhuren. Maak een website om klanten te werven en zet sociale mediakanalen op voor je service – dit is vooral effectief in de feestindustrie. Je kunt ook adverteren op sites als Gumtree en de FridayAd waar mensen op zoek gaan naar tweedehands apparatuur.

Overweeg om tweedehands te kopen wanneer je jouw kit koopt. Voor sommige markten kan dit een impact hebben op de kwaliteit van je service en je prijzen verlagen, maar voor apparatuur met een lange levensduur kan dit een slimme manier zijn om uw initiële investering te verminderen en je winst te verhogen.


38. Word een web developer

programmeren-websiteAls webontwikkelaar is het jouw taak om websites en apps te ontwerpen, te maken en te onderhouden. Deze klus kan vanuit huis worden gedaan en geeft je de vrijheid om zo veel of zo weinig werk aan te nemen als je wilt. Het internet groeit elke dag exponentieel: met bijna 380 websites die elke minuut worden gemaakt, is er veel vraag naar web developers.

Om een ​​web developer te worden, zijn speciale vaardigheden nodig. Je hebt een hoog niveau van technische computervaardigheden, expertise in grafisch ontwerp, HTML-codering en SEO nodig. Het is een goed idee om een ​​online cursus te volgen om up-to-date te blijven. Onlinecursussen kunnen een dure investering zijn, maar bieden op de lange termijn veel mogelijkheden omdat je meer kunt vragen voor je diensten.

Om goedbetalende klanten aan te trekken, breidt je je portfolio uit door voorbeeldwebsites voor verschillende branches te maken. Dit dient ook als een goede gewoonte om met verschillende vaardigheden te experimenteren en de variatie die je kunt bieden te demonstreren. Zorg ervoor dat je veel tijd op je website doorbrengt. Je pagina is de grootste showcase van je capaciteiten en zal cruciaal zijn om klanten aan te trekken.


39. Verkoop spullen op Etsy

etsyBen je gepassioneerd door kunst en handwerk? Wil je extra geld verdienen door iets te doen waar je van houdt? Met je creatieve vaardigheden kun je gemakkelijk geld verdienen en het verkopen van je kunstwerken op Etsy is dan ook een geweldige manier om een inkomen te genereren met je hobby.

Etsy is gelanceerd in 2005. Sindsdien hebben artiesten over de hele wereld het platform gebruikt om een online winkel te hebben. Etsy is toegankelijk voor nieuwe verkopers en begeleidt je bij het opzetten van een online winkel. Je kunt je valuta, winkeltaal en locatie instellen. Zorg er bij het aanbieden van je producten voor dat je foto’s van hoge kwaliteit uploadt, aangezien een sterke esthetiek een grote bijdrage levert aan het aantrekken van klanten.

Het starten van een Etsy-winkel is een fantastische manier om een passief inkomen te verdienen. De populariteit van de site betekent dat je winkel met weinig moeite een flink online bezoekersaantal zal behalen. Om je Etsy-inkomsten te verhogen, kun je je Etsy-winkel op sociale media promoten. Instagram is een geweldige manier om visueel aantrekkelijke items te adverteren en kan een sterke engagement opleveren.


40. Proofread teksten

scriptie-document-penEen proofreader is iemand die geschreven inhoud, zoals artikelen, essays en andere documenten, onderzoekt op grammaticale, typografische, interpunctie- en opmaakfouten. Als proeflezer ben je verantwoordelijk voor het corrigeren van de meeste van deze fouten en het vestigen van de aandacht op anderen. Je hebt uitstekende schriftelijke vaardigheden en onberispelijke aandacht voor detail nodig om zelfs de kleinste fouten op te sporen, zoals een extra spatie.

Er is veel vraag naar proofreaders, omdat het verwijderen van kleine fouten de professionaliteit van een document aanzienlijk kan verhogen. Vertaalbureaus zoeken vaak naar tweetalige proofreaders om de consistentie en nauwkeurigheid van een vertaling te controleren door een tekst naast het origineel te controleren.

Voor bekwame schrijvers vereist proofreaden weinig moeite en is het gemakkelijk vanuit huis te doen. Sites zoals PureContent en Scribe Media maken maken regelmatig reclame voor bewerkings- en proefleesrollen. Sommige proofreaders verdienen alleen al met Scribe Media tot € 2000 per maand. Overweeg om software zoals HemingwayZenpen en Grammarly te gebruiken om je service te versnellen en aan te scherpen.


41. Wordt een online datinggoeroe

koppel-datenWenden je vrienden zich vaak tot jou voor datingadvies? Als je een beetje een datingprofessional bent, bied dan je diensten als datinggoeroe online aan en begin vandaag nog met geld verdienen. De online dating-industrie is de afgelopen jaren explosief gegroeid en heeft een enorme markt geopend voor online datingadviseurs. Als online datingcoach moet je deskundig advies en coaching bieden aan klanten die hulp en ondersteuning nodig hebben in hun liefdesleven.

Coaching kan online worden gedaan via SkypeGoToMeeting of via e-mail of instant chat. Om klanten effectief te adviseren, heb je uitgebreide kennis van de online datingscene nodig. Zorg ervoor dat je vertrouwd raakt met de toonaangevende online datingplatforms. Enkele van de meest populaire sites en apps die de online datingmarkt domineren, zijn TinderOkCupidBumbleHingeMatch.com en Happn. Zorg ervoor dat je de algoritmen van elke site onderzoekt om je klanten het beste te adviseren over het vergroten van hun kans op matches.

Je kunt een professionele datingcoach worden zonder specifieke kwalificaties. Een achtergrond in psychologie of een opleiding tot therapeut zal echter een aanzienlijke meerwaarde betekenen voor je dienstverlening en je veel aantrekkelijker maken voor potentiële klanten. Je moet ook beslissen welke adviesmethode voor jou werkt. Je kunt klanten coachen via telefoongesprekken, videogesprekken, e-mail of instant chat.

Overweeg om een ​​datingadviesblog te starten om je coachingbedrijf op de markt te brengen. Vergroot het aantal bloggers en het websiteverkeer voordat je reclame maakt voor je services, en zorg ervoor dat je jouw klanten om beoordelingen vraagt ​​om legitimiteit toe te voegen. Het aanbieden van datingadvies kan een lucratieve verdiener zijn; de gemiddelde online datingadviseur verdient ongeveer € 50.000 per jaar!


42. Maak een online training cursus

online-cursusHet opzetten van een online training is een geweldige manier om een passief inkomen te creëren. Nadat je een online cursus hebt gemaakt en geüpload, kunnen mensen deze overal ter wereld kopen. Enkele van de meest populaire onderwerpen voor online cursussen zijn digitale marketing, financieel inzicht en verbetering van de workflow.

De markt voor online cursussen groeit exponentieel. Voor bedrijven is het een goedkope manier om hun personeel op te leiden zonder werktijd te verliezen. Het vermindert ook de transportkosten en de noodzaak om een locatie te huren.

Veel mensen zoeken naar online cursussen, of het nu is om hun opleiding voort te zetten of om een hobby te ontwikkelen, want het biedt flexibel leren. Mensen hoeven geen wekelijkse les persoonlijk bij te wonen, maar kunnen nu een uur per dag besteden aan leren waar en wanneer ze maar willen, of het nu op weg naar het werk is of net voor het slapengaan.

Om te beginnen met het maken van je online cursussen en het verdienen van geld, kan je sites zoals ThinkificTeachable en Podia gebruiken. Thinkific dient als een verkoopplatform en stelt je ook in staat om jezelf te leren hoe je de perfecte cursus kunt maken. Het creëren van een storefront is eenvoudig en hun gevestigde klantenbestand betekent meteen een grote blootstelling aan potentiele klanten.

De gemiddelde prijs voor een online cursus is € 120, maar kan enorm variëren afhankelijk van de lengte en inhoud. Onderzoek de concurrentie om ervoor te zorgen dat je jouw cursus op de juiste manier prijst, op basis van de markt en de vraag.


43. Digitale personal trainer

zoom-meetingBen jij een fitnessfanaat en heb je interesse in personal training? Zo ja, dan is dit iets voor jou. Online trainer worden kan een zeer lucratieve bron van inkomsten zijn en vereist zeer weinig investeringen vooraf. De rol van een online personal trainer is om klanten voor te lichten over gezondheid en fitheid en hen te coachen door middel van een plan om hun fitnessdoelen te bereiken.

De markt voor fitnesstraining is een van de grootste nieuwe markten om online te gaan. Personal trainers hebben zich gerealiseerd dat ze meer klanten kunnen bereiken door digitaal te gaan en meer klanten kunnen werven door een flexibelere en minder tijdrovende service aan te bieden aan hun drukke klantenkring, toegankelijk tegen lagere kosten en overal ter wereld.

Er zijn veel opties voor online personal trainers. Je kunt ervoor kiezen om verschillende online programma’s te ontwikkelen, compleet met voedingsgidsen en trainingsregimes die je aan klanten verkoopt. Als alternatief kan je een meer persoonlijke service bieden door op maat gemaakte programma’s te produceren die uniek zijn voor jouw klanten. Coaching kan variëren van check-ins via e-mail, wekelijkse trainingsvideo’s en maandelijkse doelen.

Je kunt sites zoals Truecoach gebruiken om je digitale coachingplatform te lanceren. Truecoach biedt een fantastisch raamwerk voor het uploaden van content, het bouwen van programma’s en veilige communicatie om regelmatig contact te houden met je klanten, allemaal op één plek. Klanten hebben een interface waar ze hun voortgang kunnen uploaden wanneer ze maar willen. Truecoach werkt op abonnementsbasis, met maandelijkse abonnementen variërend van ongeveer € 15 tot € 79 per maand.

Als alternatief bouwen veel personal trainers een aanzienlijk aantal volgers op op YouTube of Instagram en maken ze rechtstreeks reclame voor hun bedrijf via hun sociale mediakanalen.


44. Wordt een online tutor

online-coachAls online bijlesdocent moet je virtueel bijles geven via apps zoals Skype voor een-op-een lessen of Google Hangouts voor groepsbegeleiding. De markt voor virtueel onderwijs groeit omdat het veel flexibeler is dan je inschrijven voor een formele cursus en klanten in staat stelt om betere docenten te vinden, die misschien niet lokaal zijn.

Je moet uitgebreide kennis hebben van je vakgebied. Afhankelijk van het niveau dat je aanbiedt, heb je de juiste kwalificaties nodig. Hoe hoger je certificering voor een onderwerp, hoe meer geld je kunt vragen. Je kunt één-op-één videosessies geven of  lesgeven via e-mail en online chatfaciliteiten. OwlTutors en Tutorful zijn handige platforms voor tutors op afstand om klanten aan te trekken – zorg ervoor dat je jouw tarieven specificeert, de niveaus die je aanbiedt en geef details over het soort tutoring dat je kunt bieden; of dat nu een-op-een of groepssessies is.

De grootste vraag naar bijles komt voort uit examengebaseerd onderwijs om studenten te helpen hun cijfers voor GCSE- of A-level examens te verhogen. De andere populaire markt voor bijles is taalonderwijs. De meeste docenten rekenen tussen de € 15 en € 40 per uur, afhankelijk van hun expertiseniveau.


45. Word een online reisadviseur

reisadviseurDe rol van een online reisadviseur is om de reisbehoeften van een klant te begrijpen en de best mogelijke reisarrangementen te vinden, van accommodatie en vervoer tot activiteiten en excursies.

De meest populaire doelmarkt voor dit soort diensten zijn drukke professionals. Veel zakenmensen hebben nauwkeurige reisarrangementen nodig qua locatie en timing, vaak last-minute, en hebben geen tijd om deze zelf te boeken. Veel professionals betalen graag om deze taak uit te besteden aan iemand met ervaring, die dit efficiënt en snel kan doen.

Door reisadviseur te worden, kun je veel geld verdienen. De gemiddelde adviseur vanuit huis verdient ruim € 21.000 per jaar. Je jaarinkomen kan aanzienlijk hoger zijn als je je specialiseert in luxe reizen of huwelijksreizen. Om een reisadviseur op afstand te worden, kan je jouw diensten aanbieden als freelancer of solliciteren bij bedrijven die op zoek zijn naar externe adviseurs, zoals CarnivalHiltonWorking Solutions en World Travel Holdings.


46. Maak een podcast

podcast-micEen podcast is een audioshow of serie die online kan worden gedownload of beluisterd op websites als BuzzsproutPodBean en Simplecast. De podcasting-markt heeft de afgelopen jaren een exponentiële groei gekend met ongeveer 150 miljoen luisteraars per maand in populaire onderwerpen als business, comedy en gezondheid.

Het produceren van een podcast en het opbouwen van een luisteraarsbestand kost veel tijd en moeite, maar het kan een superleuke en opwindende manier zijn om geld te verdienen. Investeren in de juiste apparatuur is cruciaal voor het maken van een professionele podcast. Het minimale dat je nodig heeft, is een excellente externe microfoon, een computer en audiobewerkingssoftware. Dit alles heb je al vanaf € 50, -.

Zoek vervolgens je niche. Zo’n verzadigde markt betekent veel concurrentie. Zorg ervoor dat het een duurzaam onderwerp is, zodat je meer frequente luisteraars kunt krijgen en klanten kunt behouden. Upload je podcast op zoveel mogelijk platforms. Grotere sites zoals Apple Podcasts and Spotify trekken het meeste verkeer, maar hebben de neiging om een aanzienlijk hogere commissie te vragen.

Als je eenmaal je podcast hebt opgezet, zijn er verschillende manieren om goed geld te verdienen. Als je veel luisteraars hebt, zijn gesponsorde podcasts de meest lucratieve optie. Merken betalen je om hun producten of diensten te vermelden of aan te bevelen, op basis van het aantal verkopen, downloads of bezoeken dat je genereert. Het verkopen van kaartjes voor live-opgenomen podcasts kan ook je inkomsten en luisterbetrokkenheid verhogen.


47. Maak een Chrome Extensie

chrome-extensionsChrome extensie’s zijn add-ons die de standaardfuncties van Chrome uitbreiden met extra functies. Chrome-gebruikers kunnen deze extensies downloaden om hun browser aan te passen om extra taken uit te voeren. Als je bekend bent met coderen, kan je snel een Chrome-extensie maken die je gratis kunt verkopen in de Google Chrome Store.

Verkopen via de Google Chrome-winkel levert je enorme bekendheid op en heeft het voordeel dat het een gerenommeerde marktplaats is. Populaire Chrome-extensies zijn onder meer Adblocker en Honey. Add-ons zoals Adblocker zijn gratis en genereren in plaats daarvan geld door kosten in rekening te brengen voor een betere, verbeterde service.

Het gratis aanbieden van een beperkte service is een uitstekende manier om interesse te wekken en downloads aan te moedigen, wat inhoudt dat je diensten waarmee je geld kunt verdienen aan een groter publiek kunt aanbieden.


48. Krijg betaald voor het opstellen van bedrijfsplannen

planning-agendaBedrijven die financiering hopen te krijgen, zijn afhankelijk van duidelijke, professionele en indrukwekkende bedrijfsplannen om hun bedrijfsmodel te presenteren en investeringen te doen. Het is een cruciale stap bij het starten of laten groeien van een bedrijf, dus het is een stap waar veel bedrijven voor zullen willen betalen om het goed te krijgen. Je kunt online geld verdienen door deze bedrijven een schrijfservice voor een bedrijfsplan aan te bieden.

Er zijn heel weinig investeringen nodig om een schrijfservice te starten. Je moet vloeiend zakelijk Engels spreken en een uitstekend begrip hebben van wat er in een bedrijfsplan past. Bouw een website en neem contact op met lokale bedrijven en startups om klanten te vinden. Niet alleen startups hebben bedrijfsplannen nodig – oudere bedrijven hebben ze ook nodig om commerciële leningen te ontwikkelen of te beveiligen.

Je zult succesvoller zijn bij het werven van klanten als je een voorbeeld van je werk op je website kunt aanbieden, zodat potentiële klanten kunnen zien wat je te bieden hebt.


49. Word een mailinglijst makelaar

mailing-logoBedrijven gebruiken mailinglijsten om hun diensten te promoten bij potentiële klanten. Het is een effectieve vorm van marketing die de beoogde consumenten rechtstreeks bereikt. Het kan moeilijk en tijdrovend zijn om de markt te analyseren om een ​​geschikte doelgroep te definiëren, laat staan ​​om volledige mailinglijsten van geschikte mensen samen te stellen. Dit is waar bedrijven mailinglijstmakelaars nodig hebben.

Als makelaar voor mailinglijsten neem je de marktonderzoekszijde over om potentiële leads voor je klanten te vinden. Ervaring in marktonderzoek of verkoop is nuttig voor deze functie. Je moet op z’n minst een branche kiezen die je kent, zodat je analytisch marktonderzoek voor je klanten kunt uitvoeren. De volgende stap is om deze informatie te gebruiken om mailinglijsten te vinden van mensen die passen bij de doelmarkt voor je klant. Mailinglijsten kunnen worden verkocht of verhuurd aan klanten.

Hoewel dit idee een behoorlijke hoeveelheid branchespecifieke kennis vereist, heeft het het voordeel dat het een zakelijk idee is met minimale opstartkosten. De minimale benodigdheden zijn een computer en internetverbinding. Het is ook een lucratieve optie, aangezien bedrijven grote budgetten reserveren voor marketing.


50. Bied database consultancy services

database-consultantZelfs kleine bedrijven slaan enorme hoeveelheden gegevens online op, van klantgegevens tot verkoopinformatie tot accounts. Deze databases hebben regelmatig onderhoud nodig. Veel bedrijven kiezen ervoor om deze klus uit te besteden als ze niet de middelen, het personeel of de gespecialiseerde kennis in huis hebben.

Als je over de technische knowhow beschikt, kan je jouw diensten aanbieden als databaseconsultant om bedrijven te helpen bij het beheren van hun online databases. Mensen met IT-kennis kunnen online training volgen en snel de specifieke vaardigheden leren die nodig zijn om met databases om te gaan.

Er is een groeiende vraag naar databaseconsultants omdat steeds meer bedrijven onder druk staan om papierloos te worden, dus het is een uitstekende branche om op dit moment gebruik van te maken.


51. Integreer systemen

programmeren-desktopHeb je specialistische codeerkennis? Kan je software en hardware bouwen en programmeren? Technofielen kunnen online een aanzienlijk inkomen verdienen door systeemintegratiediensten aan te bieden.

Veel bedrijven werken met meerdere online en offline systemen en programma’s, die geen interactie met elkaar hebben. Dit resulteert in een aanzienlijke hoeveelheid tijd die wordt besteed aan het handmatig bijwerken van afzonderlijke programma’s. Als systeemintegrator is het jouw taak om deze onafhankelijke systemen met elkaar te verbinden om een op maat gemaakte softwareoplossing te creëren die alle softwarebehoeften van het bedrijf op één plek verenigt, waardoor de efficiëntie toeneemt en handmatige gegevensinvoer overbodig wordt.

Nu steeds meer bedrijven online actief zijn, is er een groeiende vraag naar deze service. Cold calling is de meest effectieve manier om klanten te werven, aangezien rechtstreeks met bedrijven spreken de beste manier is om hun softwarebehoeften te identificeren en uit te leggen hoe de door je aangeboden geïntegreerde systemen hen tijd, geld en middelen kunnen besparen.


52. Marketing consultant

marketing-consultantHet hebben van een effectieve marketingstrategie is essentieel voor het vestigen van een merk of bedrijf. Zowel nieuwe als gevestigde bedrijven moeten groeien en een loyaal klantenbestand behouden. Marketing kan het verschil zijn tussen het slagen en falen van een bedrijf, en daarom gaat een aanzienlijk deel van het budget van veel bedrijven naar marketing.

Als je ervaring bent met adverteren of marketing, kan je als marketingadviseur online een royaal inkomen genereren. Bedrijven zullen marketingconsultants gebruiken wanneer ze zelf niet de expertise in huis hebben, of wanneer ze specialistische begeleiding willen om hun marketingteam op weg te helpen. Je hebt vaardigheden en ervaring nodig op het gebied van online marketing, sociale-mediamarketing, copywriting en direct response marketing.

Het is jouw verantwoordelijkheid om met een bedrijf samen te werken om marketingstrategieën binnen hun bedrijf te ontwikkelen en te implementeren om doelen te bereiken. Je moet de markt grondig onderzoeken om de doelgroep te begrijpen en te begrijpen hoe je op de juiste manier producten op de markt kunt brengen. We raden aan om enkele online trainingen te volgen op marketinggebieden waar je minder bekend mee bent, zoals SEO (zoekmachineoptimalisatie), SMM (social media marketing), branding en reputatiemanagement.

De beste manier om klanten te werven, is door je netwerk te laten groeien door lokale start-up-, marketing- en zakelijke evenementen bij te wonen. Websites zoals Meetup zijn een geweldige manier om evenementen bij jou in de buurt te vinden.


53. Geef webinars

webinarEen webinar is een lezing, workshop of presentatie die online wordt gehost en live wordt gestreamd, waarbij het publiek kan communiceren met de presentator. Iedereen met expertise kan een webinar hosten. Zoek uit welke onderwerpen je gaat behandelen en definieer je doelgroep, zodat je jouw webinar op de juiste manier kunt promoten. Het voordeel van virtuele seminars is dat je overal ter wereld klanten kunt aantrekken.

Je kunt het aantal mensen dat zich kan aanmelden, beperken, afhankelijk van hoeveel betrokkenheid je bij jouw publiek wilt. Je kunt een registratiepagina opzetten waar deelnemers zich kunnen aanmelden door hun naam en e-mailadres op te geven. Je kunt jouw webinar gratis hosten op platforms zoals AnyMeetingGoogle HangoutsBig Blue Button en MeetingBurner. Deze websites bieden een verscheidenheid aan functies, zoals enquêtes, whiteboard en streaming, zonder extra kosten.

Promoot jouw webinar via LinkedIn, Facebook en Twitter en via een directe mailinglijst. Om geld te verdienen met jouw webinars, kan je overwegen een product of dienst aan het einde van een video te promoten en een affiliate-link aan te bieden. Sommige bedrijven zullen je zelfs sponsoren om hun apparatuur voor elke video te gebruiken als een vorm van marketing.

Als je een live gestreamde webinar geeft, houd dan rekening met de tijdzones van je potentiële klanten en probeer een tijdstip te kiezen dat geschikt is voor zo veel mogelijk klanten.


54. Verkoop je recepten

eten-man-blijBen je gepassioneerd door koken en ben je dol op het maken van recepten? Een andere hobby waar je wat geld mee kunt verdienen, kan je recepten maken en online produceren.

Tijdschriften over dingen als gezondheid, huishouden en lifestyle zijn altijd op zoek naar recepten om te publiceren. Je kunt meteen beginnen met het verdienen van geld door je recepten te uploaden op tijdschriftensites zoals Taste of Home, Cuisine at Home en Cooking Light, die tot € 75 betalen voor elke publicatie die ze gebruiken. Sites zoals EatingWell betalen ongeveer € 0,70 per woord, wat een nog beter inkomen kan genereren.

Als je liever zelf een merk creëert en je recepten aan particulieren verkoopt, kun je overwegen om platforms zoals Etsy te gebruiken, waar je tussen de € 1,99 en € 25 per recept kunt verdienen. Je kunt ook een andere publicatiemethode gebruiken, zoals het maken van een eBook. Een eBook heeft zeer weinig productiekosten, maar kan een veel substantiëler inkomen opleveren.

Probeer een merk te creëren en bedenk iets unieks. Een voorbeeld is het maken van een familieboek door je recepten te baseren op de kookstijl van een grootouder en enkele persoonlijke anekdotes op te nemen over hoe de kookstijl zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld.


55. Instagram influencer

mannelijke-influencerEen van de nieuwste en meest aantrekkelijke carrières die uit het internet is voortgekomen, is een influencer op sociale media. Een Instagram-influencer zijn, bestaat uit het delen van visuele inhoud op Instagram en het opbouwen van een betrokken publiek rond een niche zoals reizen, fitness of lifestyle.

Instagram-influencers bereiken een aanzienlijk publiek en bedrijven spelen hier nu op in door influencers te betalen om hun producten of diensten aan te prijzen of op de markt te brengen als een manier om de naamsbekendheid bij hun doelgroep te vergroten. Fitness influencers worden bijvoorbeeld vaak benaderd door sportkledingmerken en bedrijven die eiwitsupplementen verkopen om hun exacte doelgroep te bereiken.

Influencers zijn niet alleen geweldig voor het creëren van merkbekendheid en bekendheid, maar de aard van een “influencer” betekent dat volgers meestal op een bepaald niveau fans zijn en daarom waarschijnlijk de producten willen gebruiken en bezitten die door hun sterren worden aanbevolen.

Een influencer zijn lijkt een erg glamoureuze baan, en daarom proberen zoveel mensen het te doen. De realiteit is dat er consistent en meedogenloos hard werk nodig is om consistente, boeiende en innovatieve inhoud te produceren. Zelfs de beste influencers hebben jaren nodig om een ​​loyale aanhang op te bouwen. Om geld te verdienen, moet je je Instagram-volgers uitbreiden tot ongeveer 10.000 of meer. Zodra je voldoende bezoekers trekt, kan je merken in je nichemarkt bereiken en betaalde promoties aanbieden, hetzij door rechtstreeks op Instagram een bericht te sturen, hetzij door e-mails te sturen naar de marketingteams van relevante bedrijven.

Het inkomen verschilt van promotie tot promotie op basis van de grootte van je volgers en de grootte van het merk. Dat gezegd hebbende, hebben influencers de neiging om tussen de € 100 en € 1000 in rekening te brengen voor het plaatsen van een 24-uurs verhaal en zelfs meer voor het plaatsen van promotionele inhoud op hun feeds.


56. Bied consultancy services aan

consultantEen consultant is een specialist die particulieren en bedrijven adviseert over een bepaald onderwerp binnen hun vakgebied. Consultancy bestrijkt een scala aan markten, waaronder carrières, leiderschap en HR, om er maar een paar te noemen.

Bedrijven en particulieren wenden zich om allerlei redenen tot consultants. Veel bedrijven kiezen ervoor om bepaalde problemen uit te besteden aan consultants om te besparen op het inhuren van fulltime werknemers of wanneer hun behoefte aan expertise tijdelijk is. Veel voorkomende adviesgebieden zijn accountancy, management, financiën, marketing en vele andere.

De meeste experts en specialisten hebben al een uitgebreid netwerk in hun branche. Gebruik je ervaring en contacten om je diensten te promoten en klanten te vinden. Maak een website en maak gebruik van professionele sociale netwerkplatforms zoals LinkedIn om belangrijke spelers in je vakgebied te bereiken.


57. Maak presentatie’s

presentatie-mannenHeb jij ervaring met het maken van presentaties met programma’s als PowerPointKeynote of Google Slides? Als het antwoord ja is, kan je jouw vaardigheden verkopen en geld verdienen als freelance presentatieontwerper.

De meeste bedrijven hebben geen intern ontwerpteam dat de tijd heeft om hoogwaardige, professioneel ogende presentaties te maken om aan hun bazen, klanten en belanghebbenden te laten zien. Bedrijven hebben de neiging om het maken van presentaties uit te besteden aan freelancers als ze niet over de vaardigheden, tijd of middelen beschikken om het zelf te doen.

Het is het gemakkelijkst en meest effectief om klanten te vinden op freelancewebsites zoals Fiverr and PeoplePerHour. Zorg ervoor dat je een portfolio hebt met je beste werk om klanten te werven. Als je geen verzameling voorbeeldwerk hebt, kan je jouw eerste paar presentaties gratis aanbieden aan lokale bedrijven.


58. Start een digitaal marketing bureau

collegas-vergaderingAls digitale marketeer bied je zakelijke diensten aan zoals SEO (zoekmachineoptimalisatie), SMM (sociale media marketing), betaalde marketing, copywriting en het schrijven van content. Je rol zal variëren van het geven van advies over marketingstrategieën in een adviesfunctie tot het volledig beheren van de advertentiecampagne van een bedrijf.

Bedrijven erkennen dat marketing alles is als het gaat om het laten groeien van een bedrijf. Voor veel bedrijven is het het meest kostenefficiënt en effectief om marketingbeheer uit te besteden aan experts om de best mogelijke resultaten te behalen. Om een digitaal marketingbureau te starten, heb je ervaring met adverteren of marketing via digitale media nodig. De opstartkosten zijn relatief laag, zeker als je het maken van advertenties uitbesteedt aan freelancers. Probeer partnerschappen aan te gaan met de mediakanalen die je het meest van plan bent te gebruiken, aangezien je waarschijnlijk over deals kunt onderhandelen als je deze vaak gebruikt.

Overweeg om een cursus over Udemy te volgen om uw online marketingvaardigheden op te frissen.


59. Analyseer data voor geld

data-analyseAls data-analist ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, interpreteren en presenteren van allerlei soorten gegevens die relevant zijn voor een bedrijf of branche om bedrijven te helpen beslissingen te nemen over hun toekomstige richting. Je gebruikt gegevens uit verkoopcijfers, marktonderzoek en logistiek.

Experts gebruiken data-analyse om de concurrentie te overzien, hun klanten beter te begrijpen en toekomstige markttrends te voorspellen. Om een data-analist te worden, moet je vloeiend zijn in gegevensverwerkingstalen en software zoals ExcelTableau en SQL, en ook bedreven zijn in wiskunde, statistiek, domeinexpertise en datavisualisatie.

Freelance platforms zoals UpworkToptal en AngelList zijn fantastisch om je in contact te brengen met potentiële klanten en vacatures. Freelance data-analisten kunnen tot € 180 per uur verdienen met hun expertise, waardoor het een waardevolle zakelijke onderneming is voor elke wiskundige.


60. Transcribeer audio en interviews

typemachineTranscribers zetten audio-opnames om in een tekstformaat, waardoor bijvoorbeeld een opgenomen interview een Word-document wordt. Bedrijven gebruiken vaak transcribers, omdat het veel efficiënter is om een geschreven bestand door te sturen, ernaar terug te verwijzen en te documenteren in plaats van een audio-bestand.

Om als transcriber op afstand te werken, heb je uitstekende luister- en schrijfvaardigheden in het Engels nodig, waaronder onberispelijke spelling en grammatica. Je hebt ook snelle en nauwkeurige typevaardigheid, een goede computer en een betrouwbare internetverbinding nodig.

Veel transcribers gebruiken een gratis softwareprogramma genaamd Express Scribe waarmee je de afspeelsnelheid van audio kunt regelen via een voetpedaal. Andere goede opties zijn oTranscribe en Inqscribe. Platforms zoals AppenCasting WordsCrowdsurf en Daily Transcription zijn allemaal beginnersvriendelijke sites die een scala aan mogelijkheden bieden die betaald werk bieden.


61. Zet een Shopify-winkel op

website-bouwenWe hebben het al gehad over e-commerce, maar het is de moeite waard om dieper in te gaan op het opzetten van een Shopify-winkel. Shopify is een abonnementsplatform waarmee je een geavanceerde eCommerce-winkel kunt starten en beheren met weinig tot geen ervaring met webontwikkeling.

Shopify biedt een breed scala aan add-ons. Enkele van de beste voorbeelden zijn HubSpot CRM, dat helpt bij het organiseren en volgen van potentiële leads en klanten, Spocket, dat ideale producten vindt op basis van jouw niche, Outfy, dat het beheer van sociale contacten verbetert, en Snappt, dat je winkel verbindt met Instagram.

Deze functies helpen om aanzienlijke waarde toe te voegen aan je eCommerce-winkel, waardoor een Shopify-winkel een van de meest winstgevende manieren is om online te verkopen.


62. Vind en verkoop leads aan bedrijven

sales-manEen leadgeneratiebedrijf bouwt merkbekendheid op en beheert lijsten met contactgegevens van potentiële klanten om het klantenbestand en de omzet van een bedrijf te vergroten. Bedrijven zijn sterk afhankelijk van het genereren van leads, aangezien dit inherent is aan hun algehele groei. Industrieën zoals verzekeringen, hypotheken en woningverbetering zijn enkele van de vele markten die constant nieuwe gekwalificeerde leads nodig hebben.

Om aan de slag te gaan met het genereren van leads, moet je op basis van de vraag bepalen op welke branche je je gaat richten. De door jou gekozen branche zal je marketingstrategie beïnvloeden – voor bepaalde producten is het gebruik van betaalde advertenties op Facebook een goedkope methode om een ​​groot publiek te bereiken. Het maken van een landingspagina is de meest effectieve manier om leadgegevens te verzamelen. Plaats online advertenties die doorverwijzen naar deze bestemmingspagina, waar je geïnteresseerde klanten kunt vragen hun gegevens in te vullen in ruil voor meer informatie over het product waarin ze geïnteresseerd zijn. Dit zijn gegenereerde leads die je kunt doorgeven aan je klanten.

Een van de belangrijkste voordelen van het starten van een leadgeneratiebedrijf is dat je een volledig geautomatiseerde operatie kunt worden. Zodra er advertenties zijn geplaatst, kan je software gebruiken om de leadinformatie automatisch van je bestemmingssite naar je klant over te brengen.


63. Word een schrijver

vulpenFreelanceschrijver zijn is een super gevarieerde en opwindende rol waarmee je vanuit het comfort van je eigen huis geld kunt verdienen. Je kunt teksten maken voor advertenties en marketingcampagnes voor eenmalige klanten of je kunt langetermijncontracten sluiten voor het maken van content voor websites en tijdschriften.

Om het goed te doen als freelanceschrijver, moet je een geloofwaardig portfolio opbouwen. Naast een onberispelijke grammatica hebben, moet je in staat zijn om op de juiste toon te schrijven voor de klant en het type project waar je aan werkt. Als je ervaring hebt in een specifieke branche, kan je meer concurrerende inhoud leveren en meer in rekening brengen voor je services.

Je kunt jouw diensten online adverteren via freelancersites zoals PeoplePerHour en Fiverr of solliciteren voor schrijfrollen via A List ApartAcademic Experts en A Pass Education, platforms die regelmatig deskundige schrijvers inhuren om wekelijkse artikelen te produceren.

Als je een gespecialiseerde vaardigheid hebt, kan je veel meer kosten in rekening brengen voor technisch schrijven of specifieke schrijfdiensten, zoals juridisch schrijven of het schrijven van bedrijfsplannen.


64. Verkoop in-game valuta of items

runescapeBen je een fervent gamer die ervan droomt geld te verdienen tijdens het spelen van games zoals Runescape, Diablo en CSGO? De gamingmarkt groeit snel, met alleen al 250 miljoen mensen die het populaire spel Fortnite spelen. Deze groeiende markt heeft een aftermarket geopend voor zeldzame game-items en game-items in beperkte oplage, zoals personages, skins, accessoires en wapens voor gebruik in veel online games.

Om geld te verdienen met farming, een term voor het verzamelen van in-game valuta of in-game items, moet je uitzoeken welke games de meeste vraag naar extra’s hebben. Door de markt te onderzoeken op sites zoals UsFine en Sythe, kun je bepalen welke games de meest winstgevende investering opleveren.

Je kunt je in-game items kopen en verkopen op GameFlip en MuleFactory. Het is moeilijk om te bepalen hoeveel je kunt verdienen met farming en het verkopen van in-game items, maar ervaren gamers kunnen tot wel € 1000 per maand verdienen door alleen Runescape-goud te verkopen.


65. Verhuur je vastgoed als filmlocatie

film-locatieHeb je een prachtig huis of pand dat een ideale achtergrond zou zijn voor films of fotoshoots? Het verhuren van je woning is een slimme manier om extra inkomsten te genereren met een bezit dat je al bezit.

Film- en fotobedrijven zijn altijd op zoek naar de perfecte locatie voor foto’s en films. Het verhuren van onroerend goed of land bespaart tijd en geld en levert vaak een hogere kwaliteit op dan het opzetten van een geënsceneerde set.

Om te beginnen met het verdienen van geld met je accommodatie, kan je je registreren om je ruimte op LocationWorks en ShootFactory te vermelden. Om op deze sites te solliciteren, moet je afbeeldingen van hoge kwaliteit van het onroerend goed uploaden, inclusief plekken zoals bijgebouwen en kelders. Als het bureau van mening is dat jouw eigendom potentieel heeft, zullen zij een listing van je eigendom publiceren en contact met je opnemen wanneer ze een aanvraag ontvangen.

De betaling varieert van onroerend goed tot onroerend goed, maar het basistarief per dag ligt meestal rond de € 150, waardoor het een fantastische bron van passief inkomen is.


66. Koop en verkoop tweedehands boeken

boek-boekenkastTweedehands boeken zijn een van de meest lucratieve artikelen die je online kunt kopen en verkopen. Er is een enorme vraag naar tweedehands boeken die de prijzen van winkels verslaan. Een belangrijke markt bestaat uit studenten, die vaak op zoek zijn naar het kopen van gebruikt studiemateriaal om geld te besparen op stapels dure studieboeken.

Er is geen gebrek aan manieren om aan gebruikte boeken te komen. Bibliotheken verkopen uitgebreide boekencollecties via online acties, wat een geweldige manier kan zijn om grote hoeveelheden eerste voorraad te bemachtigen. Je kunt groothandelscollecties vinden op sites zoals eBay, Craigslist en zelfs Facebook-marktplaats. Door boeken in de groothandel te kopen, verlaag je de kosten per boek en verhoog je jouw opslag enorm.

Je kunt de boeken verkopen die je hebt verzameld op WeBuyBooksFatBrain en Abebooks, of je kunt een online winkel bouwen op sites zoals eBay. Onthoud dat de meeste platforms een commissie per verkoop in rekening brengen: eBay kost je bijvoorbeeld 10% van de totale verkoopprijs.


67. Verkoop je videos

video-editting-sony-vegasBen je een gepassioneerde videograaf die op zoek is naar wat extra inkomen? Geld verdienen door video’s te maken en ze online te zetten is gemakkelijker dan ooit tevoren, dankzij sites als YouTubeUscreen en Vimeo.

Bedrijven beginnen in te zien hoe effectief videocontent is om de naamsbekendheid te vergroten. Veel bedrijven zoeken daarom videomakers om korte video’s te maken voor gebruik in advertentiecampagnes en op hun website.

De truc om geld te verdienen op YouTube is om genoeg volgers en kijkers te krijgen. Hoe meer mensen je video aanspreekt, hoe meer geld je verdient met betaalde YouTube-functies en hoe groter de kans dat je aangesloten merken en sponsoring aantrekt. YouTube biedt een tool voor het genereren van inkomsten waarmee ze advertenties aan het begin van je video plaatsen en je in ruil daarvoor een deel van de advertentie-inkomsten geven.

Uscreen helpt videografen om te profiteren van hun vaardigheden door een platform aan te bieden voor het uploaden en verkopen van videocontent. Gebruikers kunnen aangepaste prijzen instellen en beslissen of ze de video’s willen verkopen op basis van een abonnement, huur of eenmalige betaling. Met Vimeo kun je ook video’s online verkopen en verhuren.

Als je op maat gemaakte video’s wilt maken, overweeg dan om freelancer te worden als videograaf zijnde. De opdracht krijgen om een ​​gepersonaliseerde video voor een klant maken, is over het algemeen veel lucratiever.


68. Review software

software-reviewenAls je ook maar iets van kennis hebt van coderen, programmeren of softwareconstructie, dan zou je wat extra geld kunnen verdienen door je feedback te geven over verschillende soorten software. Het werkt volgens hetzelfde principe als het testen en beoordelen van apps, maar vereist iets meer achtergrondkennis. Vaak is de software die je beoordeelt, gemaakt voor de financiële en IT-industrie.

Als software-recensent moet je een programma of stuk software, dat op een beoordelingssite wordt vermeld, downloaden en op je pc of laptop installeren. Vervolgens evalueer je de app op basis van de functionaliteit en bruikbaarheid van de functies, en geef je feedback over de algehele prestaties. Meld je aan bij websites zoals CapterraGartnerApperWall en G2Crowd die betalen voor je softwarebeoordelingen.

Sommige sites bieden betalingen aan in de vorm van vouchers, beloningen of cadeaubonnen. Anders verdien je meestal ongeveer € 0,30 en € 0,50 per recensie – aangezien de vergoeding minimaal is, raden we je aan je aan te melden bij zoveel mogelijk websites voor softwarebeoordelingen.


69. Review muziek

vinyl-dua-lipaBen je een muziekliefhebber die in je vrije tijd regelmatig naar nieuwe artiesten luistert? Muziek recenseren is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen door iets te doen dat je leuk vindt.

Sites zoals slicethepie betalen de gebruikers om naar een reeks nieuwe muziek te luisteren en recensies achter te laten. Wanneer je je aanmeldt, moet je een paar vragen beantwoorden op basis van je muzieksmaak en het soort genre waarnaar je gewoonlijk luistert. Je kunt dan meteen aan de slag met luisteren en verdienen.

De uitbetaling per recensie verschilt per type. Met een recensie op bonusniveau kan je € 0,09 verdienen, maar een eenvoudige recensie met één ster levert minder dan € 0,01 op. Als je minimaal ongeveer € 10 hebt verdiend, kan je jouw inkomsten rechtstreeks opnemen op je PayPal-rekening.


70. Krijg betaald om games te spelen

game-pc-setupSpeel je graag games op je computer, tablet of mobiel? Goed nieuws: je kunt nu betaald worden om online games te spelen vanuit het comfort van je woonkamer.

Sites zoals SwagbucksInboxDollars en PointClub hosten honderden spellen die je voor geld kunt spelen. Je wordt betaald om nieuwe games uit te proberen of om een bepaald niveau te bereiken. De minimale opnamelimiet varieert van € 7,50 tot € 10, waardoor het een goede gelegenheid is om wat extra geld te verdienen.

Als je social media volgt, kun je overwegen om meer inkomsten te genereren met je spel door video-opnames van je gameplay naar YouTube te uploaden zodat anderen ze kunnen bekijken. Je kunt ook een gametester worden om games te testen voordat ze worden uitgebracht, via websites zoals PlaytestCloud.


71. Beveiliger op afstand

camera-beveiligingBeveiligers op afstand bewaken de in- en uitgangspunten van gemeenschappelijke gebouwen of privégebouwen, zoals flatgebouwen of kantoorruimtes, en zorgen ervoor dat alleen bevoegde personen binnenkomen en vertrekken. Het beste deel – je kunt het vanuit je eigen huis doen.

Beveiligers op afstand worden steeds populairder. Hightechcamera’s observeren de omtrek van een gebouw en bewakers op afstand opereren in ploegen om de camera’s in de gaten te houden en eventuele problemen onder de aandacht te brengen. Ondanks dat de bewaker niet ter plaatse aanwezig is, kunnen ze snel alarm slaan en ingrijpen, waardoor het net zo effectief is. Bovendien kunnen ze alle gebieden en hoeken van een woning tegelijkertijd op één plek observeren.

Werken op afstand als bewaker is ook veel veiliger dan fysiek aanwezig zijn. Veel ervaren beveiligers vinden het leuk om hun beroep op afstand uit te voeren.


72. Ontwerp nieuwsbrieven

nieuwsbrief-schrijvenEen nieuwsbrief is een gedrukt of elektronisch document met informatie en updates over de activiteiten van een bedrijf, dat naar klanten, leden, medewerkers en abonnees wordt gestuurd om de klantbetrokkenheid te vergroten.

Bedrijven gebruiken wekelijks, maandelijks of driemaandelijks nieuwsbrieven om de merkbekendheid te vergroten, hun producten of diensten te promoten, reclame te maken voor promoties of om algemene berichtgeving over updates binnen het bedrijf te bieden. De groeiende behoefte aan nieuwsbrieven heeft een plek in de markt geopend voor creatievelingen met kennis van grafische vormgeving.

Om snel geld te verdienen met het ontwerpen van nieuwsbrieven, heb je een computer en eenvoudige ontwerpsoftware nodig. Bouw een geloofwaardige portfolio op om beter betalende klanten aan te trekken. Adverteer je ontwerpdiensten als freelancer op platforms zoals Fiverr.

Nieuwsbriefontwerpers kunnen, afhankelijk van de opdrachtgever, meer dan € 150, – per nieuwsbrief verdienen.


73. Investeren

investeren-laptop-setupEen populaire manier om online geld te verdienen, is door te investeren. We hebben het hier over kleine kortetermijninvesteringen waarmee je snel geld kunt verdienen.

Online beleggen neemt veel verschillende vormen aan. De meest gebruikelijke route is investeren in stocks en aandelen. Dit type investering is risicovol, maar biedt de mogelijkheid voor hoge opbrengsten. Om geld te verdienen door in aandelen te beleggen, moet je tijd besteden aan het bestuderen van de markten om te zoeken naar signalen wanneer je geld moet laten uitbetalen. Geld verdienen heeft alles te maken met timing, ervaring en het scherp in de gaten houden van markttrends (onthoud dat je altijd voorzichtig moet zijn en neem nooit meer risico dan je je kunt veroorloven te verliezen).

Een andere populaire optie is peer-to-peer-leningen. Uitleenplatforms zoals Lending ClubPeerformFundrise en Funding Circle brengen bedrijven en ondernemers samen met investeerders. Hier kan je kleine bedragen investeren en rente over het rendement verdienen. Deze optie neemt een groot deel van het risico van traditionele beleggingen weg en levert je doorgaans een veel betere rente op dan welke spaarrekening dan ook.


74. Verdien geld als een schrijver van universitaire toelatingsaanvragen

boek-schrijvenNu het aantal universitaire kandidaten jaar na jaar toeneemt, is er een nieuwe markt geopend voor online schrijvers. Je kunt online geld verdienen door aan te bieden om in ruil voor een vergoeding concurrerende universitaire toelatingsaanvragen te schrijven.

Studenten zijn gemakkelijk te bereiken via sociale media. Zodra je jouw eerste paar klanten hebt aangetrokken, wordt het nieuws over jouw service via mond-tot-mondreclame verspreid. Het is snel en goedkoop om een schrijfservice op te zetten: je kunt vandaag aan de slag met alleen een laptop en internetverbinding.

Goede resultaten genereren meer omzet. Om succesvolle aanmeldingen te produceren, moet je het aanmeldings- en toelatingsproces bij de door jouw klanten gekozen instellingen onderzoeken. Zorg ervoor dat je ook de tijd neemt om je klanten te begrijpen, om te begrijpen wie je “verkoopt” aan toekomstige universiteiten.


75. Geef cliënten online advies

skype-call-onderbroekOnline videochatplatforms zoals Skype hebben het mogelijk gemaakt dat veel face-to-face-services ook online kunnen plaatsvinden. Mits je geaccrediteerd bent, kan je jouw adviesdiensten op internet aanbieden met één-op-één Skype-sessies. Je kunt ook advies geven via lopende uitwisselingen, meestal via e-mail.

Om een geaccrediteerde adviseur in Nederland te worden en je eigen online praktijk opzetten, moet je een door BACP goedgekeurde cursus volgen. Bij sommige routes moet je een bepaald aantal uren opbouwen voordat je geaccrediteerd kunt worden en je eigen bedrijf kunt starten: zorg ervoor dat je voldoet aan de BACP richtlijnen voor online counselling voordat je begint.

Om aan de slag te gaan, zet je een website op en bedenk je hoe je jouw services op de markt gaat brengen. Als je al een fysieke praktijk heeft, heb je misschien al een klantenbestand. Overweeg anders om betaalde advertenties te gebruiken en gebruik te maken van e-maildatabases om potentiële klanten te bereiken.


76. Bestemmingspagina-specialist

Bestemmingspagina-specialistHet maken van een bestemmingspagina is een fantastische manier om leads te genereren en de naamsbekendheid en bekendheid te vergroten. Het kan een van de meest effectieve manieren zijn om nieuwe klanten te werven en een bedrijf uit te breiden. Veel bestaande bestemmingspagina’s genereren echter niet zo efficiënt leads als zou moeten: hier komt een specialist op het gebied van bestemmingspagina’s tussenbeide.

Als bestemmingspagina-specialist bent je verantwoordelijk voor het produceren van een effectieve bestemmingspagina voor je klanten om leads te genereren en, cruciaal, om potentiële klanten om te zetten in klanten. Als je ervaring hebt met het maken van bestemmingspagina’s of online marketing, is dit een lucratieve manier om thuis geld te verdienen. Je moet bekend zijn met het ontwerpen van websites om een ​​gestroomlijnde webpagina te maken en op de hoogte zijn van de beste methoden om bestemmingspagina’s te optimaliseren.

De meeste bedrijven missen het essentiële punt van een bestemmingspagina: mensen laten handelen op basis van wat ze zien, door een opt-in-formulier in te vullen of op een CTA-knop (call to action) te klikken. Als specialist op het gebied van bestemmingspagina’s help je jouw klanten de kans op conversie te maximaliseren door het ontwerp en de configuratie van hun bestemmingssite te optimaliseren.


77. Verdien geld met het doorverkopen van producten op Amazon

producten-fotograferenKopen en verkopen is een gemakkelijke manier om geld te verdienen op internet. Private labeling is een manier om producten online te verkopen zonder gedoe met productie. Amazon biedt een fantastisch Fulfilment-by-Amazon schema waarbij je op Amazon kunt verkopen, en zij zorgen voor het verpakken en verzenden van het pakket, waardoor deze manier van verdienen nog eenvoudiger wordt.

Private label-producten verwijzen naar producten die zijn vervaardigd door een derde partij en die door een merk zijn gekocht om ze onder hun naam en merk te verkopen. Een typisch voorbeeld van private labeling zijn de eigen merken van supermarkten – Sainsbury’s Basics, Tesco Value en de essentiële Waitrose-assortimenten bijvoorbeeld – waar ze producten kopen die door een ander bedrijf zijn gemaakt en die onder hun label verkopen. Je kunt producten kopen en verkopen onder je eigen merk – de beste manier is om leveranciers en fabrikanten te vinden op sites als Alibaba.

Om geld te verdienen, creëer je een herkenbaar merk en kies je voor trendy producten. Je kunt zien welke producten populair zijn op sites zoals Amazon.


78. Bouw aangepaste software voor freelance cliënten

software-programmerenAls je een bedreven coder bent en vaardigheden hebt in softwareconstructie als onderdeel van je arsenaal, kun je deze vaardigheid verkopen aan freelancers. Veel van de softwareoplossingen die beschikbaar zijn voor verschillende industrieën zijn niet geschikt voor freelancers of individuen met een veel kleinere onderneming.

Je kunt op maat gemaakte software maken die specifiek is ontworpen om aan de behoeften van je klant te voldoen. Mensen hebben om allerlei redenen software nodig, of het nu gaat om het runnen van een klein bedrijf of voor clubs om evenementen en lidmaatschapsbetalingen bij te houden.

Overweeg om reclame te maken voor je diensten als freelance softwareontwikkelaar op websites zoals Freelancer en Fiverr.


79. Verkoop je t-shirt ontwerpen op TeeSpring

penquin-tshirtAls je iets creatievers wilt proberen, kun je geld verdienen door t-shirtontwerpen op TeeSpring te verkopen. Ontwerpen zijn gemakkelijk te produceren en je kunt meteen aan de slag. De website gebruikt een basisprijs van elke verkoop, maar de verkoopprijs is aan jou – alle winsten zijn voor jou.

Geld verdienen komt dan neer op het aantal verkopen dat je maakt. TeeSpring trekt veel gebruikers aan, dus voor een passief inkomen kun je je ontwerpen op de site achterlaten zodat mensen ze kunnen vinden. Als je de verkoop een boost wilt geven, kan je adverteren op je eigen social media-pagina’s en het aan familie en vrienden vertellen.

Het beste van TeeSpring is dat het gratis is om een account aan te maken en om te ontwerpen, waardoor het een leuke manier is om wat extra geld te verdienen.


80. Begin een medische transcriptiedienst

medisch-rapportIedereen met een medische achtergrond kan een inkomen verdienen door een medische transcriptiedienst aan te bieden. Het is een onderneming waar je snel mee van de grond kunt komen en heeft zeer weinig opstartkosten.

Ziekenhuisafspraken en medische rapporten komen vaak in de vorm van een opgenomen dictaat dat vervolgens moet worden omgezet in een papieren exemplaar voor de medische dossiers van patiënten of verwijzingsbrieven. Mits je bekend bent met medische terminologie, is transcriberen een eenvoudige manier om geld te verdienen. Transcriptiesoftware en een goede koptelefoon zijn de enige noodzakelijke investeringen om op gang te komen.

Een onmisbare vaardigheid voor deze taak is typevaardigheid! Door snel en nauwkeurig te zijn, bespaar je kostbare tijd en geld. Je kunt jouw snelheid en nauwkeurigheid verbeteren door online typecursussen te volgen.


81. Word een freelance telemarketeer

bellen-man-kantoorAls je een gelikte verkooppraatje hebt en geniet van klantgerichte rollen, dan is telemarketing dé geldbron voor jou. Telemarketing omvat het bellen en spreken met potentiële klanten als een manier om de producten of services van jouw klanten op de markt te brengen.

Om een overtuigende verkoper te zijn, heb je allesomvattende kennis nodig van de branche waarin je verkoopt. Zodra je een veld hebt gekozen, kan je beginnen met het maken van oproeplijsten met doelgroepen die relevant zijn voor de branche. Bedrijven rechtstreeks bellen is de beste manier om klanten te vinden, aangezien zij je diensten zelf kunnen ervaren.

Je kunt snel geld verdienen als telemarketeer omdat er weinig opstartkosten aan verbonden zijn. Naast een computer en internetverbinding heb je alleen een headset en een vaste lijn nodig.


82. Print 3D producten printen

3d-printen3D-printen wordt een meer haalbare productiemethode. Als je een 3D-printer hebt of zin hebt om te investeren (je kunt ook de aankoop van activa financieren), kan je veel geld verdienen met je apparatuur op internet.

Treatstock is een online platform waardoor je snel geld kunt verdienen met dit idee. Mensen gebruiken het om 3D-printservices te vinden wanneer ze een ontwerp, prototype of product hebben dat ze willen printen. Hier kan je jouw printer en je prijzen adverteren en klanten vinden. Bovendien kan je jouw locatie vermelden om lokale klanten te vinden, waardoor je niet meer hoeft te betalen voor langdurige opslag of zelfs verzending, als je een afhaalafspraak met de klant regelt.

Als je de apparatuur al hebt, is dit een fantastische manier om een passief inkomen te verdienen. Als je jouw bedrijf wilt laten groeien, kan je een online drukkerij opzetten en in marketing investeren om je klantenbestand uit te breiden.


83. Bied therapie aan voor woedebeheersing

therapieOnline counseling kan een enorm scala aan diensten omvatten, van huwelijkscounseling tot rouwtherapie. Om de service die je levert aan te scherpen, wil je je misschien concentreren op het aanbieden van één service. Een van de meest populaire verzoeken voor online therapie is woedebeheersing.

Online woedebeheersingstherapie heeft bewezen succes te hebben, aangezien klanten op elk moment tussen sessies toegang hebben tot voortgangsrapporten en extra hulppagina’s. Het is ook gunstig voor veel klanten die anoniem willen blijven of anderszins vanwege stigma’s therapie zouden weigeren. Je kunt meer klanten aantrekken en meer klanten aannemen dan bij persoonlijke begeleiding.

Het is absoluut noodzakelijk dat je over de juiste accreditatie beschikt om een online praktijk te starten. Op de BACP website kun je het reglement voor online counselors raadplegen.


84. Bied aan om juridische stukken te schrijven

mannelijke-schrijverIedereen met een juridische achtergrond en een talent voor schrijven kan online geld verdienen door een juridische stukken schrijfdienst aan te bieden. Om noemenswaardige klanten te werven, moet je over aanzienlijke ervaring in de juridische sector of een relevante graad beschikken.

Bedrijven hebben allerlei soorten juridische teksten nodig, waaronder arbeidsovereenkomsten, notulen van vergaderingen, geheimhoudingsovereenkomsten, AVG-verklaringen en copyrightkennisgevingen. Je kunt je diensten als freelancer gemakkelijk adverteren op websites zoals Upwork.

Adverteren op internet kan klanten van over de hele wereld genereren. Hoewel dit fantastisch is voor de groei van je bedrijf, moet je ervoor zorgen dat je services voldoen aan de relevante wet- en regelgeving in het desbetreffende land.


85. Maak & verstuur persberichten

press-releaseJe kunt persberichten maken en versturen als onderdeel van de public relations-campagne van bedrijven om online geld te verdienen. Veel bedrijven gebruiken persberichten om potentiële klanten te informeren over de diensten en producten die ze aanbieden om de bekendheid van het bedrijf te vergroten en de verkoop te stimuleren. Het kan een handige marketingtool zijn, wat betekent dat veel bedrijven bereid zijn te betalen om ze te laten produceren. Persberichten maken is een fantastisch idee voor iedereen met marketingervaring. Als je eenmaal een paar klanten hebt gehad, kan je een format maken waarmee je tevreden bent, zodat je gemakkelijk succesvolle persberichten voor verschillende klanten kunt kopiëren en reproduceren.

Het is een makkelijk en snel idee om mee van de grond te komen – je kunt vandaag nog beginnen, met alleen een computer en een internetverbinding.


86. Schrijf CVs en sollicitatiebrieven

cv-schrijvenHet vinden van een baan kan een lange, moeilijke klus zijn. Werkzoekenden kennen talloze afwijzingen en daarom wenden steeds meer werkzoekenden zich tot professionals voor hulp bij het produceren van indrukwekkende cv’s en sollicitatiebrieven.

Het is een goed idee om voordat je begint een online cursus over het schrijven van cv’s en solicitatiebrieven te volgen. Deze cursussen helpen je precies te begrijpen waar werkgevers naar op zoek zijn, om een uitstekende service te kunnen bieden. Een uitgebreide service voor het schrijven van cv’s en sollicitatiebrieven omvat verschillende telefoon- of e-mailuitwisselingen met klanten om hun vaardigheden en kwaliteiten te achterhalen, te bepalen wat voor soort banen ze willen en hoe ze willen overkomen.

Adverteren op LinkedIn is een geweldige manier om werkzoekenden aan te trekken. Een andere optie is om te investeren in betaalde advertenties op websites met vacatures om naar je site te linken. Zorg ervoor dat je een paar voorbeelden van cv’s op je website plaatst, zodat klanten voorbeelden van je werk kunnen zien.


87. Vertaal voor geld

vertalen-laptopEr is veel vraag naar talenkennis in Nederland. Als je een andere taal spreekt, kan je gemakkelijk online geld verdienen. Vertaaldiensten omvatten alles van brieven, tot e-mails, volledige documenten, boeken of paspoorten. Voor grotere projecten kan je een vergoeding per woord, per pagina of per document rekenen.

Vertalen is een moeilijke vaardigheid. Een deel van de vertaling is het matchen van dezelfde toon, register en gevoel in de doeltekst als de lezers uit de brontekst halen. Blijf bij een onderwerp dat je van binnen en buiten kent om ervoor te zorgen dat je de juiste terminologie krijgt en de juiste indruk wekt in de doeltekst.

In Nederland is er geen certificering vereist om officiële documenten, zoals paspoorten met geboorteaktes, te vertalen. Voor sommige landen heb je echter mogelijk een officiële accreditatie nodig om ervoor te zorgen dat vertalingen van officiële documenten zoals paspoorten en rijbewijzen wettelijk worden erkend. Als je vanuit het Engels naar een andere taal vertaalt, controleer dan of je over de juiste accreditatie beschikt voor het vertalen van officiële documenten in het land van de doeltaal.


88. Bied SEO aan

seoBen je bekend met technieken voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)? Als dat het geval is, kan je veel geld verdienen door online bedrijven te helpen hun inhoud en marketing te optimaliseren om hun klantenbereik en bedrijfsbekendheid te vergroten.

Je moet bekend zijn met zoekwoordonderzoek: welke woorden je moet gebruiken en hoe in elke tekst op de website van een bedrijf om ze optimaal te laten verschijnen in Google-zoekopdrachten. Er is veel vraag naar SEO-services – adverteren op LinkedIn is een effectieve manier om potentiële klanten te bereiken.

Dit idee kan een lucratieve verdiener zijn en je kunt voor zoveel bedrijven en voor zoveel uren werken als je wilt. Terwijl SEO-bureaus meestal per project rekenen, rekenen freelance SEO-consultants meestal per uur. Je kunt tot € 40, – per uur verwachten.


89. Beheer projecten op afstand

remote-werkenVeel bedrijven wenden zich tot externe projectmanagers om een project te plannen, organiseren, leiden en overzien. Als je ervaring hebt met projectmanagement, kan je dit online gaan doen, voor een aanzienlijke winst.

Als projectmanager moet je het tijdschema voor een project indelen, vergaderingen houden met de juiste leveranciers en klanten en taken delegeren aan leden van een team. Open communicatie is essentieel voor het vlotte verloop van elk project. Het is ook van vitaal belang voor het opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten, zodat ze je kunnen inhuren voor toekomstige projecten.

Veel projectmanagementconsultants gebruiken softwareprogramma’s om hen te helpen werken, waaronder MS ProjectSharePoint en Project Server. Kies een branche waarin je veel ervaring hebt. Dit is niet alleen handig voor het netwerken tijdens het vinden van klanten, maar het zorgt er ook voor dat je over de nodige vaardigheden beschikt om projecten met succes te beheren.


90. Beheer PPC campagnes

laptop-werken-buitenAdverteren is voor veel bedrijven de make-or-break. Als je ervaring hebt met marketing, adverteren of verkoop, is dit een vaardigheid die je kunt gebruiken om thuis een aanzienlijke hoeveelheid geld te verdienen. Bedrijven investeren enorme bedragen in hun advertentiecampagnes en kiezen er vaak voor om het beheer uit te besteden.

Een PPC-campagne (Pay Per Click) is een model van online adverteren waarbij adverteerders telkens betalen wanneer iemand op hun advertentie klikt. Bedrijven betalen effectief om meer bezoekers naar hun site te trekken. Voor bedrijven met dure producten en diensten wordt het betalen per klik uitermate goedkoop in verhouding tot de winstgevende verkoop.

Google Ads is het populairste PPC-systeem op internet. Als je PPC-campagnes wilt beheren, moet je een Google Ads-professional zijn: je kunt een online training volgen om de kunst van online advertentiebeheer onder de knie te krijgen.


91. Geef virtuele technische ondersteuning

computer-desktop-bureauVeel bedrijven hebben technische ondersteuning nodig voor hun aangeschafte IT-apparatuur en online systemen, of hebben hulp nodig bij toegang tot internet en het verbinden van netwerken. Veel freelancers en kleinere bedrijven zullen externe technische ondersteuning zoeken voor advies en voor het oplossen van algemene technische problemen.

Als je flink wat technische kennis hebt van computers en online netwerken, kan je gemakkelijk vanuit je luie stoel geld verdienen door virtuele technische ondersteuning aan te bieden. Je kunt telefonisch adviseren of vragen via e-mail beantwoorden. Het gemiddelde jaarsalaris voor een IT-technicus op afstand is net geen € 30.000. Afhankelijk van hoeveel je werkt, kan je veel meer verdienen.

Je kunt individuele vragen en verzoeken om ondersteuning accepteren of een meer permanente service op afstand aanbieden voor langdurige klanten. Voor een stabieler inkomen is het aangaan van langdurige partnerschappen met bedrijven een betere optie. Je zult ook hun online systemen en programma’s leren kennen en een uitgebreidere service kunnen bieden.


92. Webthema- & plugin ontwikkelaar

plugin-ontwikkelaarVoor ervaren codeerders kan het ontwerpen van webthema’s en het ontwikkelen van plug-ins een lucratieve manier zijn om online geld te verdienen. Wanneer bedrijven websites willen maken, zullen velen themapakketten met specifieke afbeeldingen kopen om een uniform ontwerp te creëren. Plug-ins voegen bepaalde functies toe aan websites, bijvoorbeeld door lidmaatschapsopties toe te voegen of functies van andere sites zoals YouTube in te sluiten.

Er zijn verschillende opties om geld te verdienen als ontwikkelaar van een webthema en plug-in. Je kunt vaste thema’s en plug-ins produceren om te verkopen, of je kunt meer vragen om op maat gemaakte, aangepaste thema’s en plug-ins voor individuele klanten te maken.

De beste manier om een downloadvolume voor je plug-ins te genereren, is door gratis een beperkte versie aan te bieden. Een gratis voorproefje zal je zichtbaarheid maximaliseren en meer mensen aanmoedigen om te betalen voor de geüpgradede versie met premiumfuncties.


93. Verkoop je illustraties

illustratie-designJe kan super makkelijk geld verdienen aan je creatieve vaardigheden. Als je een getalenteerde artiest bent, kan je jouw ontwerpen voor geld online verkopen. Websites als Marktplaats zijn handige platforms om je ontwerpen te plaatsen, te promoten en te verkopen en zijn perfect om een passief inkomen te genereren.

Om een actiever inkomen te genereren, kan je jouw diensten adverteren via een freelance website. Individuele en zakelijke klanten kunnen je opdrachten geven voor allerlei soorten projecten, wat een veel lucratievere manier is om als illustrator geld te verdienen. Grotere projecten of batchwerk kunnen jou een aanzienlijke winst opleveren.

Als je jouw bedrijf wilt uitbreiden, kan je ook een online winkel opzetten via je eigen domein zodra je een merk hebt gevestigd. Je kunt jouw online winkel of Marktplaats-winkel ook promoten via sociale media, mond-tot-mondreclame of zelfs betaalde advertenties als je hoopt je klantenbestand aanzienlijk te laten groeien.


94. Verkoop verhalen aan kranten en magazines

vrouw-krantTijdschriften en kranten zijn altijd op zoek naar content waardoor de pagina’s voorbij vliegen, wat betekent dat je van jouw gênante verhaal, huiveringwekkende ervaring of ontmoeting met een beroemdheid winst kunt maken.

Tijdschriften zoals Reader’s Digest zoeken naar korte, waargebeurde verhalen over hun lezers in minder dan 100 woorden. Als de jouwe wordt gepubliceerd, krijg je tot wel € 100. Sommige tijdschriften betalen veel meer – Bella Magazine betaalt bijvoorbeeld tot wel € 1.000 als ze een artikel over jou publiceren. Stuur ze een kort overzicht van je ervaringen en ze nemen contact met je op als ze dat leuk vinden. Je kunt jouw inkomsten verdubbelen met Take a Break, die € 2.000 schenkt voor uitgekozen verhalen over liefde en ontrouw. Het enige dat je hoeft te doen, is hun online formulier in te vullen. Indien geselecteerd, moet je deelnemen aan een telefonisch interview met een van hun journalisten.


95. Zet een online SaaS-bedrijf op

vergadering-kantoorVoor bekwame codeerders en software-ingenieurs is het verkopen van software een gemakkelijke manier om online geld te verdienen. Bij SaaS, software as a service, abonneren klanten zich op abonnementsbasis op centraal gehoste software die in de cloud is opgeslagen.

Het creëren van een succesvol SaaS-bedrijf is afhankelijk van een functionerend product. Zorg ervoor dat je jouw service grondig test op bugs en glitches voordat je start – dit zal jouw bedrijf een stuk geloofwaardiger maken en mond-tot-mondreclame versterken. Maar een vlekkeloze service is niets zonder klanten. Maak een mailinglijst om persoonlijk een enorme doelgroep te bereiken. Je kunt platforms zoals MailChimp gebruiken om je mailinglijst te beheren en gepersonaliseerde e-mails voor elke klant te maken, waardoor je kansen om klanten aan te trekken worden gemaximaliseerd.

Het is de moeite waard om te overwegen of je klanten wilt motiveren om de service te delen met vrienden of collega’s, om zo je downloadvolume te vergroten. Deze motivatie kan de vorm hebben van korting wanneer je een vriend of een andere kennis doorverwijst.


96. Lanceer een start-up

start-up-kantoorAls je online een vast inkomen wilt verdienen, overweeg dan om een online start-up op te zetten. Er zijn honderden mogelijkheden om een online bedrijf te starten, en sommige zijn supersnel op te zetten, zodat je ook snel winst kunt maken. Het hebben van een online bedrijf heeft tal van voordelen, van flexibele uren tot werken op afstand en het verminderen van de hoeveelheid startgeld die nodig is om van start te gaan.

Als je ervaring hebt met het runnen van een bedrijf of veel in een bepaalde branche hebt gewerkt, is het relatief eenvoudig om je eigen bedrijf te starten. Je moet eerst je bedrijf registreren voordat je in betaalde promotie investeert en een duidelijke marketingstrategie definieert. Het schrijven van een businessplan is ook een essentiële stap om een succesvol bedrijf te starten – veel ondernemers slaan deze stap over en lopen later tegen problemen aan.

Om je bedrijf van de grond te krijgen, moet je eens kijken naar de soorten financiering die je kunt krijgen in de vorm van subsidies en investeringsregelingen voor zaaizaad.


97. Spreek audioboeken en voice-overs in

voice-over-artiest-manEen van de meest opwindende manieren om online geld te verdienen, is door verteller of voice-overartiest te worden. Het is een snelle geldmaker omdat er weinig apparatuur voor nodig is. Je kunt voor een bescheiden prijs een degelijke microfoon en professionele opname- en bewerkingssoftware aanschaffen en meteen aan de slag. Audacity is gratis te downloaden en eenvoudig te gebruiken.

Audioboeken inspreken is een van de leukere opties. Je kunt contact opnemen met zelfgepubliceerde eBook-auteurs om aan te bieden hun audioboeken in te spreken. Bedrijven hebben ook voice-over artiesten nodig voor advertentiecampagnes. Breng je services op de markt op freelancewebsites zoals Freelancer en Worksome.

Om meer in rekening te brengen voor je diensten, kan je het beste een portfolio opbouwen om je geloofwaardigheid te vergroten. Je kunt dit doen door je service gratis aan te bieden aan verschillende gerenommeerde klanten en fragmenten van je werk op je website te laten horen.


98. Produceer en verkoop je muziek op internet

kleine-muziek-studio-productieEen andere vaardigheid die gemakkelijk in geld kan worden omgezet, is muzikale vaardigheid. Je kunt je muziek zelf opnemen of een sessie in een studio betalen om een ​​aantal nummers op te nemen. Daarna kun je ze uploaden naar een willekeurige muziekdistributiesite om een ​​passief inkomen te genereren. Winkels zoals iTunes, Spotify, Amazon, Google Play en SoundCloud zijn het populairst voor beginnende muziekartiesten.

Als je van je muziek een winstgevend bedrijf wilt maken, is het een goed idee om een ​​website op te zetten. Hoewel het lang kan duren voordat je bezoekers hebt, heb je het extra voordeel dat je de contactgegevens van je fans hebt, zoals hun e-mailadres, waarmee je je toekomstige werk kunt promoten. SoundCloud werkt prima als marketingtool in combinatie met je eigen website, aangezien je de link van een koper rechtstreeks naar je site kunt uploaden, zodat je kunt profiteren van de bekendheid van SoundCloud.

Zorg ervoor dat je jouw online aanwezigheid laat groeien met sociale media-accounts. Instagram en YouTube zijn optimale platforms voor artiesten. Overweeg om gebruik te maken van de Instagram Live-functie om je muziek live af te spelen voor je volgers om hun betrokkenheid bij je muziek te vergroten en je volgersaantal te laten groeien.


99. Word een online coach

vrouwlijke-online-coachAls online coach bied je mentorschap en begeleiding over een reeks onderwerpen, zoals carrière, zaken en gezondheid, via interactieve media zoals Skype, Google Hangouts en GoToMeeting.

Online coaching is de laatste jaren steeds populairder geworden omdat het netjes in een drukke agenda past. Het bespaart niet alleen reistijd en -kosten, maar het geeft klanten ook toegang tot advies, waar ze ook zijn en zelfs onderweg.

Allereerst moet je bepalen welk type coaching je wilt aanbieden. Life coaching en business coaching zijn twee populaire markten waar altijd veel vraag naar is. Dat gezegd hebbende, hoe populairder de markt, hoe meer concurrentie je zult ervaren. Bepaal je USP (unique selling point) en verkoop wat je service anders maakt. Je USP kan van alles zijn, van leerstijl, tot achtergrondervaring of persoonlijke ervaring.

Om je diensten op de markt te brengen, zet je een website op en investeer je in marketing. WordPress is een goedkope manier om een ​​professionele website te maken. Om zoveel mogelijk potentiële klanten te bereiken, kan je overwegen om jezelf op te nemen in coachinggidsen die relevant zijn voor jouw vakgebied. Voor zakelijke coaching kan je ook platforms zoals LinkedIn gebruiken om je te richten op professionals op hoog niveau of hoopvolle ondernemers.


100. Wordt een white hat hacker

white-hat-hackerAls je de technische vaardigheden hebt en houdt van werken onder druk, is white-hat hacking wellicht iets voor jou. White hat hackers, soms ook wel ethische hackers genoemd, zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van penetratietests: de beveiliging van een bedrijf testen op al hun computersystemen en netwerken. Je moet een expert in coderen en encryptie zijn én een goed beoordelingsvermogen hebben.

Alle bedrijven bouwen op bedrijfsgeheimen tot op een zeker niveau, de een meer dan de ander. Gevoelige informatie moet worden beschermd tegen cyber-attacks. Je zal als white hat hacker alle hacking methodes van criminele hackers uit moeten proberen en daarmee alle zwakke punten in het systeem van de klant bloot moeten leggen. Je klant moet je kunnen vertrouwen – het lijkt wellicht erg tegenstrijdig om iemand te betalen om de firewalls van je bedrijf plat te leggen. Een manier om vertrouwen te kweken bij toekomstige klanten kan het voltooien van een Ethisch Hacken cursus bij EC-Council of itgovernance.co.uk zijn en zo een certificaat te krijgen.

Door de specialistische vaardigheden die je hier voor nodig hebt, is er veel vraag naar white hat hacking en wordt het goed betaald. Ook al kan je deze baan op afstand uitvoeren, is het toch een goed idee om eerst een face-to-face meeting met de klant te hebben en zo hun vertrouwen op te krikken voordat je begint.

OOK INTERESSANT

4 Comments

  1. Bedankt voor de handige tips om geld te verdienen 😀

  2. Nice site you got here, very awesome and good content. Thanks! This is great stuff, its awesome to be in the know. 토토사이트

  3. Nice site you got here, very awesome and good content. Thanks! This is great stuff, its awesome to be in the know. 먹튀검증

  4. Ontdek diverse lucratieve manieren om geld te verdienen en je financiële doelen te bereiken! Van freelance opties tot investeringstips. CRM voor kleine bedrijven

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *