De iPhone 8 en iPhone X zijn beide uitgebracht in 2017. Dat klinkt als lang geleden, maar omdat Apple iPhones gemiddeld vijf jaar ondersteunt en de toestellen haast onverwoestbaar zijn, zijn ze zeker nog een interessante optie. Je kunt ze namelijk volledig veilig gebruiken tot en met eind september 2023 en ze zijn nog lekker voordelig in aanschaf ook, zéker als je kiest voor een refurbished iPhone! Maar moet je nu voor de iPhone 8 gaan of toch voor de iPhone X?

Wanneer de iPhone 8 kopen?

black iphone 5 on red table

De iPhone 8 is een compacte smartphone en heeft ook een redelijk compact LCD-beeldscherm van 4.7-inch groot. Het toestel past gemakkelijk in je broekzak en het scherm kun je eenvoudig volledig met je duim bedienen. Zo kun je snel door je social media tijdlijn scrollen, WhatsApp-berichten typen en online aankopen doen. Aan de voorkant is een fysieke thuisknop met vingerafdrukscanner aanwezig. Al met al lekker handzaam dus. Als je dit belangrijke aspecten vindt, kies dan zeker voor de iPhone 8. Dit toestel is het goedkoopst van de twee en indien je kiest voor een iPhone 8 van forza-refurbished.nl, ben je nóg voordeliger uit.

Wanneer de iPhone X kopen?

iphone-12-macbook

De iPhone X heeft het eigentijdse uiterlijk en veel technische snufjes. Denk aan een 5.8-inch OLED-scherm dat de gehele voorkant bedekt, een dubbele camera en de Face ID ontgrendelfunctie. Wil jij je smartphone gebruiken voor fotografie en kijk je regelmatig naar films, series en video’s op je smartphone? Dan is de iPhone X hier goed voor geschikt. Wel heb je vanwege het grotere toestelformaat vaker twee handen nodig om de iPhone X te kunnen bedienen. Dit toestel is vanwege de technische hoogstandjes wel een stuk duurder, maar uiteraard kun je óók de iPhone X refurbished kopen bij Forza en zo veel geld besparen.

Overeenkomsten iPhone 8 en iPhone X

Wat beide iPhones gemeen hebben is de glazen achterkant. Geschikt voor draadloos opladen dus. Ook delen beide iPhones dezelfde sterke processor, waarmee je zaken als Augmented Reality-apps gebruiken en mobiele games spelen moeiteloos kunt doen. Ook de software-ondersteuning hebben beide iPhones gemeen. Omdat ze tegelijkertijd zijn uitgebracht, kun je ze ook even lang volledig veilig gebruiken. Tot slot de betaalbare prijs. Beide iPhones zijn al iets ouder en dus ook aantrekkelijk geprijsd, zéker als je voor de refurbished-variant van Forza kiest.

Waarom refurbished?

Wist je dat refurbished van Forza technisch even goed is als nieuw? Elke iPhone wordt namelijk geopend, gecontroleerd op 50 technische punten, gerepareerd waar nodig en professioneel gereinigd. Ook is refurbished voordeliger dan nieuw. Dezelfde kwaliteit voor minder geld dus. Je kunt kiezen uit verschillende uiterlijke productcondities. Je bepaalt dus zelf hoe de buitenkant eruit ziet en als je genoegen neemt met iets minder, kun je nóg meer geld besparen. Wat je ook kiest, 2 jaar garantie (ook op de accu) en laadaccessoires krijg je er altijd gratis bij!

Gratis bescherming t.w.v. €20

Een refurbished iPhone met de productconditie licht gebruikt of zichtbaar gebruikt wordt gratis voorzien van een transparante beschermhoes en screenprotector. Die hoef je dus zelf niet meer te kopen en aan te brengen, de gebruikersschade is dan meteen gecamoufleerd en zo ziet je iPhone eruit als bijna nieuw!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *