De populariteit van Joost Klein is de laatste tijd in rap tempo omhoog gegaan. Dit komt natuurlijk, omdat bekend is gemaakt dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival met zijn megahit ‘Europapa’. Dit nummer is binnen minder dan 24 uur al 2 miljoen keer bekeken op YouTube. Doordat hij in zo’n korte periode extreem populair is geworden raken mensen steeds nieuwsgieriger naar het privéleven van Joost Klein. Wat is bijvoorbeeld de relatiestatus van Joost Klein! Ontdek hier alles wat je moet weten over de enige echte Joost Klein.

Wie is de vriendin van Joost Klein?

Het is niet bekend dat Joost Klein een vriendin heeft. Hij houdt dit ook liever privé, op zijn social media is ook niet te zien dat hij met een vrouw op de foto staat. Hij heeft wel in relaties gezeten, zegt de artiest zelf in één van zijn nummers. Toen Joost actief was op YouTube had hij een video geüpload met zijn vriendin van destijds. In een interview met Vice zegt Joost wel wat hij belangrijk vindt in een relatie. Hij vertelt dat hij liever een goed gesprek heeft dan seks. Door zijn razende populariteit wordt er wel verwacht dat Joost Klein weer snel een vriendin heeft.

joost klein met corry

Wie is Joost Klein?

Joost Klein is 26 jaar oud en geboren op 10 november 1997. Joost Klein had al een carrière voordat hij populair werd met Europapa. Hij begon zijn carrière als YouTuber op 10-jarige leeftijd, zijn kanaal heette “Een-hoornJoost”. Hij deelde mini-documentaires en sketches. Ook is hij schrijver en eigenaar van een muzieklabel. Zijn muziekcarrière begon in 2015 toen hij zijn eerste nummer uitbracht. In 2017 en 2018 was Joost een artiest van Top Notch, maar hij richtte al snel zijn eigen muzieklabel op genaamd “Albino Records”. Europapa is bovendien niet zijn enige hit. Hij heeft ook een internationale hit gescoord met het nummer Friesenjung en hij heeft nog veel meer succes geboekt met andere eigen nummers. Joost Klein is dus voormalig YouTuber, schrijver en natuurlijk een muzikant.

Waar is Joost Klein opgegroeid?

Joost Klein is opgegroeid in Friesland. Hij heeft een ontzettend zware jeugd gehad. Hij heeft beide ouders op een jonge leeftijd verloren. Toen hij in de brugklas zat overleed zijn vader aan kanker, nog geen jaar later kwam zijn moeder te overlijden aan een hartstilstand. Hij heeft wel een oudere broer en zus waar hij veel steun aan heeft. Aan het einde van Eurosongfestivallied zingt Joost ook over het verlies van zijn ouders, door zijn woorden hierover weet hij vele mensen te ontroeren. In de “Wereld draait door” heeft Joost ook vertelt dat het schrijven van liedjes een uitlaatklep was om zijn verdriet te verwerken. Onder het YouTube-filmpje van Europapa is ook te lezen dat het lied niet alleen is gemaakt om Nederland te vertegenwoordigen, maar ook iedereen die wees is.

Wat is het vermogen van Joost Klein?

Relatie of niet, het is in ieder geval wel zeker dat Joost Klein een hoop geld verdiend als artiest! Zijn exacte vermogen is niet bekend, maar volgens boekingssites kost het minimaal €45.000 om Joost Klein op het podium te krijgen. Door zijn stijgende populariteit heeft het vermogen van Joost Klein een enorme boost gekregen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *