Kate Ruinemans is de mooie en veel jongere vriendin van Dirk Kuyt, de oud-spits en tegenwoordig de trainer van voetbalclub ADO Den Haag. We hebben deze voormalig profvoetballer sterk zien veranderen in de afgelopen jaren, voornamelijk in zijn uiterlijk, en dit zou voor een aardig deel ook te maken hebben met de nieuwe vriendin van Dirk Kuyt, namelijk Kate Ruinemans. Laten we eens een kijkje nemen in het eerdere liefdesleven van deze voetballer én zijn relatie met Kate Ruinemans.

Liefdesleven van Dirk vóór Kate Ruinemans

Wie Dirk Kuyt als jonge voetballer al volgde zal ongetwijfeld weten dat hij eerder een relatie had met Gertrude. Dit was zeker niet zomaar een korte relatie. Gertrude is de jeugdliefde van Dirk Kuyt en ze zijn lang met elkaar getrouwd geweest. Na 22 jaren samen, waarvan 17 jaar getrouwd, kwam er in 2020 een einde aan het huwelijk tussen de twee, op 6 juni. Deze echtscheiding ging niet vanzelf en er kwamen behoorlijk wat uitdagingen bij kijken, vooral omdat de media veel verhalen naar buiten bracht, maar ook omdat er een andere vrouw in het spel zou zijn. Daarnaast is een echtscheiding ook lastig wanneer er kinderen in het geheel betrokken zijn, en Dirk Kuyt en Gertrude kregen samen drie kinderen, Noelle, Roan Dirk en Jorden. Dirk Kuyt heeft zelf aangegeven dat de periode rondom zijn echtscheiding de zwaarste periode van zijn leven is geweest.

Had Dirk Kuyt eerder al vriendin Kate Ruinemans?

Kate Ruinemans 2

Er zijn in die periode heel wat speculaties de ronde gegaan en uiteindelijk kwamen veel mensen tot de conclusie dat Dirk Kuyt vriendin Kate Ruinemans al had toen hij nog getrouwd was met Gertrude. Het management van Dirk wilde niet veel kwijt over het huwelijk en de huwelijksproblemen tussen Dirk en Gertrude. Op een bepaald moment werd beweerd dat Dirk al lange tijd vreemdging met Kate Ruinemans. Dit was het moment waarop de oud-voetballer en Ziggo Sport-analist besloot om zelf in te grijpen. In het blad Weekend volgde dan ook een statement in koeienletters: “Ik heb Gertrude NIET bedrogen”.

Het ontstaan van de huwelijksproblemen tussen Dirk Kuyt en Gertrude

Dirk Kuyt en Gertrude leken altijd een ijzersterk huwelijk te hebben. Hoe kon dan toch ineens de bom barsten? Dit zou zijn gebeurd toen Gertrude de afrekeningen van de creditcard onder ogen kreeg. Hieruit zou blijken dat Dirk Kuyt al maandenlang stiekem naar Amsterdam ging, om daar flink uit te geven met de creditcard. Toen Gertrude dit ontdekte, zou zijn in shock zijn geweest. Beweerd wordt dat Dirk Kuyt deze maanden al met zijn vriendin Kate Ruinemans was. Er is zelfs gezegd dat Gertrude de twee op heterdaad betrapt zou hebben. Of dit waar is, dat moeten we in het midden laten. Dirk zelf zegt hierover dat Gertrude en hij in die maanden al uit elkaar waren, en dat hij tijd met Kate Ruinemans doorbracht in Amsterdam zodat de kinderen er geen last van zouden hebben.

Kate Ruinemans is de vriendin van Dirk Kuyt

Inmiddels is het geen geheim meer. Kate Ruinemans is de vriendin van Dirk Kuyt, en dat is ze alweer een tijdje. Dirk en zijn ex-vrouw Gertrude kenden Kate al langere tijd, voornamelijk door haar werk voor de Dirk Kuyt Foundation. Kate heeft daar enkele jaren als evenementen- en projectmanager gewerkt, maar het is onbekend of er in die periode al iets tussen de twee is gebeurd. Inmiddels is Kate niet meer werkzaam voor de Dirk Kuyt Foundation, maar is zij voor zichzelf begonnen als producer.

Wie is Kate Ruinemans precies?

Het is natuurlijk leuk om te weten dat Kate Ruinemans nu de vriendin van Dirk Kuyt is, maar wie is zij nu eigenlijk? Kate Ruinemans is 11 jaar jonger dan Dirk en op haar 18e deed zij mee aan de Miss Overijssel verkiezing. We mogen ook wel zeggen dat Kate Ruinemans nog steeds een plaatje is om naar te kijken. Tot zo ver begrijpen we Dirk dus wel. Het mag ook duidelijk zijn dat Kate Ruinemans ervoor heeft gezorgd dat Dirk Kuyt ineens een heel ander uiterlijk kreeg. Zijn huid werd ineens een stuk bruiner, hij nam een nieuw kapsel en zelfs een nieuw gebit. Van het ene op het andere moment leek Dirk een totaal andere man te zijn geworden, en misschien is dat ook wel zo. Meer dan eens is uitgesproken dat Dirk in een midlifecrisis zou zitten, maar mensen die het hem gunnen houden het liever op ‘zijn tweede jeugd’.

Heeft Dirk Kuyt nog een vriendin naast Kate Ruinemans?

Een belangrijke vraag is of Dirk Kuyt wel trouw is aan zijn vriendin Kate Ruinemans. Er gaan namelijk geruchten dat hij vreemdgaat en er misschien nog wel een vriendin naast heeft. Dat hij contact heeft met andere dames, daar kunnen we niet omheen. Hier heeft Juicechannel namelijk screenshots van gemaakt op Instagram. Hierbij werd direct beweerd dat Dirk en Kate in een relatiecrisis zouden zijn beland, en dat Dirk nu alvast op zoek is gegaan naar een nieuwe vriendin. Met een geschat vermogen van 30 miljoen euro zal het voor de oud-voetballer niet moeilijk zijn om nieuw vrouwelijk schoon aan te trekken. Op dit moment wonen Dirk en Kate nog samen in een Noordwijkse villa.

Kate Ruinemans 1

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *