Deurbeslag zijn er in verschillende kleuren, maten en ontwerpen, maar de beste kleur deurgrepen voor witte deuren zijn messing, zilver, goud, zwart, houten bruine knoppen, of geborsteld nikkel.

Deze kleuren voegen een opvallende afwerking toe waardoor ze gemakkelijk opvallen.

Afhankelijk van de look die je wilt bereiken of misschien wil je consequent zijn en de knoppen afstemmen op de rest van het beslag in de kamer, voor welke optie je ook gaat, deze kleuren deurknoppen zijn perfect voor een witte deur.

Deurknoppen zijn belangrijk als het gaat om de afwerking van elke inrichting. Ze zijn een leuk klein kenmerk dat je huis kan verbeteren en een mooi detail kan geven.

Dus, als je de voor- en nadelen en kenmerken van elke kleur deurbeslag voor een witte deur wilt bekijken, gebruik dan deze ideeën en suggesties om je te helpen de juiste keuze te maken:

Beste kleur deurgrepen bij witte deuren

Messing deurbeslag

messing-deurgreep-witte-deur

Messing is een populaire en veelzijdige deurknop die uitzonderlijk goed werkt op witte deuren en bij zowat elk kleurenschema net als stijl van inrichting.

Deze deurknoppen zijn goedkoop maar zeer waardevol en ze trekken wel de aandacht als ze op een witte deur worden geplaatst.

Messing deurknoppen zijn duurzaam en gaan lang mee. Dit kan een tijdloos en aantrekkelijk kenmerk toevoegen dat je inrichting elegant net als stijlvol doet lijken.

Goud deurbeslag

deurgreep-goud-witte-deur

Gouden deurknoppen zijn het geschiktst voor witte deuren omdat dit een elegante, rijke, stijlvolle en tijdloze uitstraling toevoegt aan elke inrichting.

Dit kleine detail zal helder schijnen op een schoon wit oppervlak en het steeds meer laten opvallen en je hele inrichting tot op zekere hoogte verbeteren.

Gouden deurknoppen op een witte deur is de beste kleur knop als je een hoogwaardige afwerking aan het interieur wilt toevoegen.

Het is ook ideaal als je liever past bij andere accessoires, want goud is overal gemakkelijk verkrijgbaar.

Je kunt ook gouden deurknoppen vinden in verschillende afwerkingen (satijn, mat of gepolijst) waarmee je een nog beter resultaat krijgt, afhankelijk van de stijl die bij je past.

Zilveren deurbeslag

The Most Popular Finish for Interior Door Hardware

Een andere populaire knop voor witte deuren die gemakkelijk verkrijgbaar is, is de zilveren deurknop.

Dit is een perfecte deurknop kleur voor witte deuren, vooral als je andere zilveren accessoires in de ruimte hebt. Of het nu een glanzende of matte zilveren deurknop is, hij past zeker perfect bij de witte deur.

Zilveren deurknoppen zijn ook goedkoop, duurzaam en gaan lang mee, waardoor je ook een smaakvol en charmant interieur kunt creëren.

Je kunt zilveren deurknoppen vinden in verschillende vormen, maten en ontwerpen die passen bij je witte deuren voor de beste afwerking.

Zwart deurbeslag

zwart-deurbeslag-witte-deur

Een geweldige kleurkeuze voor een scherp en opvallend contrast zou zijn om zwarte deurknoppen te combineren met witte deuren. Deze deurknoppen trekken meteen de aandacht en zijn daardoor zeer modieus en trendy.

Zwarte deurknoppen zijn het geschiktst voor neutrale kleurenschema’s om een levendige pop toe te voegen die opvalt.

Overweeg het gebruik van zwarte deurknoppen op een witte deur als de rest van het kleurenschema wit, grijs, beige, crème of tan is voor de maximale aantrekkingskracht.

Met een aansprekende zwarte deurknop op witte deuren maak je beslist een prachtig statement.

Bruin deurbeslag

23,484 Old Door Knob Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock

Voor een traditioneel, klassiek en warm contrast ga je voor bruine deurknoppen op de witte deuren. Bruine deurknoppen worden al eeuwig gebruikt en ze voegen een aantrekkelijke charme toe die ze de moeite waard maakt.

Of het nu een gepolijste of olie geboende bronzen deurknop is of een lichtbruine deurknop, deze kleur deurknop zal zelfverzekerd op de witte deur staan waardoor het een geslaagd kenmerk van je interieur wordt.

Als je jeuk hebt om natuurlijke tinten aan je inrichting toe te voegen, kun je licht- of donkerbruin-houten deurknoppen gewoon combineren met andere bijbehorende accessoires om je gewenste stijl te bereiken.

Alternatieve kleuren voor deurbeslag op witte deuren

De volgende optie die je kunt overwegen is kiezen voor andere en creatieve kleuren knoppen.

Als je iets nieuws wilt proberen door een kleur toe te voegen om je inrichting unieker en trendy te maken, dan zal een deurknop in blauw, roze, rood, groen of geel een leuke vonk geven aan het interieur.

Welke kleur ook bij je inrichting past, het zal een geweldige optie zijn om te proberen. Nu is het misschien niet gemakkelijk om een bepaalde kleur te vinden, maar je kunt altijd proberen de deurknoppen te schilderen.

Een ander leuk idee om te proberen is het gebruik van mooie deurknoppen in verschillende patronen of ontwerpen voor de witte deuren. Deze aangepaste deurknoppen zullen zeker je creativiteit tonen en een frisse wind laten waaien door het decor.

Het is een klein kenmerk dat niet echt je hele inrichting zal verstoren, dus wees niet bang om te durven en iets nieuws te proberen.

Omdat je met witte deuren de overhand hebt, kun je deze kleur met elke andere kleur combineren en het past er nog steeds moeiteloos bij.

Deurbeslag afwerking

Bij het kiezen van een deurknop kleur wil je misschien ook de afwerking van een deurknop overwegen, die van invloed zal zijn op het algehele uiterlijk en de esthetiek van de deurknop wanneer die op de witte deuren wordt geplaatst.

Hier zijn de populairste afwerkingen van deurgrepen:

Mat – Het oppervlak van deze deurknop verwijdert alle glans en geeft een consistente afwerking. Deze deurknop kan een gedurfd en toch opvallend element zijn op elke deur die past bij een moderne en hedendaagse inrichting.

Gepolijst – Gepolijste deurknoppen hebben een glanzend uiterlijk en kunnen een stijlvolle en traditionele esthetiek toevoegen. Ze hebben ook een reflecterende kwaliteit en de mogelijkheid om van kleur te veranderen bij verschillende belichting, wat ze aantrekkelijker maakt.

Satijn – Deze afwerking is enigszins glanzend en zijdeachtig, maar ze zijn ook duurzaam.

Hout – Houten deurknoppen bieden een breed scala aan stijlen. Deze deurknoppen werken voor elke ruimte en decor stijl. Ze zijn ook duurzaam en te vinden in veel verschillende tinten en stijlen die een authentiek gevoel toevoegen aan het decor.

Geborsteld nikkel – Heeft een gedempte, ingetogen glans die vooral goed werkt in een moderne inrichting. Het is de perfecte afwerking die duurzaam is en lang meegaat, maar ook een warme inrichting aanvult.

Andere vragen over welk deurbeslag het beste bij witte deuren past

rvs-deurbeslag-witte-deur

Moeten alle deurknoppen bij elkaar passen?

Nee, deurknoppen hoeven niet bij elkaar te passen, zolang ze er maar hetzelfde of samenhangend uitzien. Je kunt dit doen door hetzelfde deurknop design te gebruiken, maar het qua kleur te mengen voor verschillende kamers. In sommige gevallen zou het echter beter zijn als de deurknoppen wel bij elkaar passen, omdat dit de stijl van het interieur samenhangend en consistent houdt en de kans verkleint dat de deurknoppen met elkaar en het decor botsen.

Moeten deurknoppen bij de scharnieren passen?

Deurknoppen hoeven niet bij de scharnieren te passen, maar bijpassend hang-en-sluitwerk kan aantrekkelijker zijn qua design, consistentie en afwerking. Dit kan een complete en goed gecoördineerde mix creëren als de deurknoppen en scharnieren bij elkaar passen.

Kunnen deurknoppen geschilderd worden?

Ja, deurknoppen kunnen in elke gewenste kleur geschilderd worden. Afhankelijk van het materiaal en de afwerking van de deurknop, moet je het oppervlak eerst opschuren en een grondverf gebruiken voordat je gaat schilderen. Je kunt spuitverf gebruiken om de deurknop te schilderen of een goede oude kwast en bus verf pakken om de kleur van de deurknoppen te veranderen. Dit is ook een geweldige manier om oude deurknoppen te transformeren en ze er weer als nieuw uit te laten zien.

Conclusie

Deurbeslag is het laatste detail dat een kamer nodig heeft om compleet te zijn.

Elke deurgreep heeft zijn eigen vonk en interessante eigenschap, maar ze kunnen ook een enorme rol spelen bij het bepalen van hoe de deuren in je huis eruit zien.

Gouden deurknoppen op een witte deur voegen elegantie, klasse en charme toe, terwijl zwarte deurknoppen gedurfd, verleidelijk en intrigerend zijn.

De kleur van je keuze kan ervoor zorgen dat de deuren goed samengaan met de rest van het interieur of kan een opvallende en elegante uitstraling geven, waardoor de deuren een belangrijk kenmerk van je huis worden.

Als je het eenvoudig maar stijlvol wilt houden, zijn koperen of houten deurknoppen zeer geschikt voor een witte deur, terwijl goud of zwart wat moderner zijn.

Elk van deze kleuren deurknoppen zal een geschikte keuze zijn voor je witte deuren.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *