Zoek je nog een leuk en uniek idee voor een feestje, organiseer dan een silent disco. Een silent disco is een stil muziekfeest waarbij iedereen een hoofdtelefoon op heeft met de keuze uit verschillende muziekkanalen. Zo luistert de ene misschien rock en de andere Nederlandstalige muziek. Toch zijn ze allemaal aan het dansen en dat maakt de silent disco zo leuk. Ook is het burenproof, want de muziek is alleen te horen in de hoofdtelefoon. Je kunt een silentdisco huren, zodat je zelf niks hoeft te regelen en de hoofdtelefoons gewoon thuis geleverd krijgt.

Huur een silent disco voor een speciaal evenement

woman in gray tank top wearing black and green smart watch

Een silent disco is leuk voor allerlei soort evenementen. Zo kun je een silent disco organiseren voor een verjaardag, maar natuurlijk ook voor een bedrijfsfeestje, vrijgezellenavond of gewoon voor een feestje omdat je er zin in hebt. Een silent disco is perfect voor een vriendengroep met verschillende muzieksmaken, maar natuurlijk sowieso altijd leuk om te organiseren. Een silent disco huren is wel aan te raden, aangezien je dan nergens aan hoeft te denken. Je krijgt de hoofdtelefoons en zenders thuisgestuurd en dan hoef je deze alleen maar in te stellen.

Een silent disco huren is gelukkig niet veel werk. Het eerste dat je moet doen is een offerte aanvragen. Hierin zet je bijvoorbeeld hoeveel hoofdtelefoons je nodig hebt en voor hoelang. Als je dan tevreden bent met de prijs die daarvoor aangeboden wordt, kun je akkoord gaan. Binnen enkele dagen komen de hoofdtelefoons dan via de post binnen. Je stelt ze in met leuke muziekkanalen en gebruikt ze tijdens het feestje. Na het feestje stuur je ze gewoon weer terug op in de verpakking waarin ze binnenkwamen. Een kleine borg hoort erbij, maar verder is alles al helemaal geregeld en kun jij een uniek feestje gaan organiseren.

Dit zit er bij een gehuurde silent disco

festival-publiek

Het is aan te raden een silent disco te huren, omdat je dan de hoofdtelefoons op elke gewenste plek kan gebruiken en gewoon weer terug kan sturen de volgende dag. Als je een silent disco huurt zitten hier natuurlijk het gewenste aantal hoofdtelefoons bij inclusief de zenders die zorgen voor de muziek. Je krijgt ook kabels binnen waarmee je de zenders aan een laptop of iPad met muziek kan aansluiten. Eventueel worden laders ook meegeleverd bij een meerdaags evenement. Zorg dus sowieso zelf voor een goede laptop of tablet met muziek die op de hoofdtelefoons worden gedraaid.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *