Of jullie nu al jarenlang samen zijn of pas sinds kort daten, je lief of nieuwe vlam verrassen met een cadeau is altijd een goed idee. Vanwege een speciale datum, of gewoon zomaar. Want zomaar-cadeaus blijven toch echt het leukst!

1. Hotelnachtje

laptop-bed-hotel

Hotel nachtjes zijn altijd leuk, zéker als je er mee wordt verrast. Het is dan ook extra leuk om je vriendin te ontvoeren en niks te zeggen over de bestemming. Kies een stijlvolle hotelkamer uit in een stad of nabij een mooi natuurgebied waar jullie nog niet zo bekend zijn, dan voelt het namelijk écht als een mini-vakantie!

2. Massage

Hier hebben we het niet over een massage die jij haar geeft, want die verwacht ze natuurlijk sowieso al geregeld. Nee, dit keer verdient ze een verwenmoment bij een professionele masseuse. Reken maar dat ze verrast zal zijn én weer helemaal zen thuiskomt!

3. Parfum

versace-merk-parfum

Ook van een nieuwe fles parfum wordt ze ongetwijfeld heel blij, mits je de juiste uitkiest natuurlijk. Parfum kan namelijk nogal kostbaar zijn, waardoor niet iedereen dit zomaar even voor zichzelf bestelt. Extra leuk wanneer je hiermee wordt verrast dus! Geen tijd om naar de winkel te gaan? Je kunt ook gemakkelijk online een lekkere parfum bestellen. Bestel je voor 21:00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis!

4. Lingerie

Een mooie set lingerie is stiekem natuurlijk ook een beetje een cadeautje voor jezelf. Zoek wel van tevoren even goed uit welke maat ze heeft en zoek een mooi setje uit waarvan je zeker weet dat zij het mooi én comfortabel vindt.

5. Romantisch diner

Een romantisch diner is altijd fijn. Dit kun je echter op twee manieren aanpakken. Of je laat jullie samen in de watten leggen in een goed restaurant, óf – en hier scoor je echt punten mee – je slooft jezelf helemaal uit in de keuken. Denk aan minstens 3 gangen, een romantisch gedekte tafel met kaarsjes en sfeervolle muziek. Reken maar dat ze enorm verrast is als ze dit nietsvermoedend aantreft vanuit haar werk!

6. Luchtballonvaart

Geen doorsnee cadeau, maar daarom des te specialer. Boek een luchtballonvaart op een mooie (na)zomer- of lenteavond, ontvoer haar mee naar het vertrekpunt en geniet samen van het prachtige uitzicht. Een avontuur om nooit meer te vergeten!

Tip: misschien is het handig om van tevoren even te polsen of ze hoogtevrees heeft. Anders is het eveneens een avond om nooit te vergeten, maar dan op een niet zo leuke manier…

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *