Tegenwoordig kun je je vakantie zo gek maken als je wilt. De een houdt ervan om verre reizen te maken en de ander vind het fijner om het dichter bij huis te zoeken. Wanneer je het fijner vind om niet ver te reizen voor je vakantiebestemming, lees dan vooral door!

Op avontuur in de Ardennen 

Ardennen-natuur-koeien

In België is elk soort vakantie mogelijk, van stedentrips tot en met een outdoor avontuur in de Ardennen. In de Ardennen kun je volop deelnemen aan buitenactiviteiten zoals fietsen, klimmen, mountainbiken, abseilen of gewoon lekker wandelen. De Ardennen is een heuvelachtig groen gebied wat veel liefhebbers van de buitenlucht zal aanspreken. Overnachten in de Ardennen kan op veel verschillende manieren. Natuurlijk is het kamperen in de Ardennen geliefd, maar ook kun je er ook voor kiezen om een bungalow te huren. Wil je toch wat meer luxe? Dan is een vakantiehuis in de Ardennen natuurlijk ook een optie.

Fietsvakantie in België 

Fietsen in België is geliefd. Net als in Nederland zijn er veel fietsroutes in België met vele bezienswaardigheden op korte afstanden van elkaar. Fietsen in België biedt de kans om zowel de natuur als de beroemde middeleeuwse steden als Brugge en Gent te verkennen op de fiets. België beschikt over vele fietsroutes die al helemaal uitgestippeld zijn zoals de Maasfietsroute, De Vlaanderenroute en de fietstocht naar de middeleeuwen. Wanneer je een wielrenliefhebber bent is een reis naar België niets minder dan een pelgrimstocht naar de meest heilige gronden van deze sport. Zo is de ronde van Vlaanderen een bekende wielertocht.

Vakantieparken in België 

white and brown concrete house beside body of water during daytime

Naast dat je in België kan genieten van de natuur zoals in bijvoorbeeld de Ardennen, is het ook mogelijk om naar een vakantiepark in België te gaan. België beschikt over een mooi aantal vakantieparken in diverse soorten en maten. Net als in Nederland vind je in België ook de bekende vakantiepark in België zoals Landal, Center Parcs en Roompot. Ga je met je gezin op vakantie? Dan zijn er voldoende vakantieparken in België  waar je helemaal los kan gaan op de wildwaterbanen, zwembaden, bowlingbanen en nog meer activiteiten.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *