Milan van Dongen ken je zeker weten als ESPN-presentator, want hij is één van de meest bekende gezichten op het Amerikaanse kabeltelevisienetwerk. Hij presenteert verschillende voetbalprogramma’s, zoals Goedemorgen Eredivisie waar hij zijn mening deelt over het Nederlands elftal en Jong Oranje samen met zijn collega Hans Kraay Jr. Maar vandaag gaan we het niet alleen hebben over de carrière van deze succesvolle presentator, maar we gaan ook wat dieper duiken in zijn privéleven. Wie is Milan van Dongen achter de schermen? Wie is zijn vriendin en hoe ziet zijn leven eruit? Je zult het hier allemaal ontdekken!

Gusta Lamers is de vriendin van Milan Dongen

Gusta Lamers is inmiddels niet de “vriendin” van Milan Dongen, maar zijn vrouw. Het stel trouwde in 2019, dus ze zijn nu ruim vijf jaar getrouwd. Voordat Milan presentator werd binnen de sportwereld studeerde hij Politieke Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. In 2008 zette hij zijn eerste stappen als presentator, want toen ging hij als beeldredacteur werken bij NOS Studio Sport. Hij trad eigenlijk in de voetsporen van zijn vader, want hij was ook heel actief in de sportjournalistiek. Zijn vader is Jan Stekelenburg die vooral bekend is van het programma Studio Sport. In 2013 maakte hij een naam voor zichzelf toen hij doorbrak als presentator bij FOX Sports, die nu dus “ESPN” heet. In de tijd dat hij zijn carrière bij FOX Sports begon op te bouwen kreeg hij een relatie met Gusta Lamers. Gusta Lamers is geboren en getogen in Utrecht en studeerde op dat moment ook dierengeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en behaalde hier haar Master in Science in dierengeneeskunde.

Wat doet de vriendin van Milan Dongen in haar leven?

Bij Milan Dongen is het natuurlijk overduidelijk dat hij veel tijd besteedt aan het presenteren van programma’s, maar wat doet de vriendin Gusta Lamers, in haar dagelijks leven? Ze is verder gegaan met haar diploma, want ze werkt als dierenarts. Ze werken allebei in Hilversum, wat natuurlijk ideaal is voor het stel. En ze wonen samen in Amsterdam. Ook zijn ze er een tijdje tussenuit geweest, want ze hebben maandenlang een wereldreis gemaakt door Azië, waaronder ze landen hebben bezocht, zoals Sri Lanka.

Hebben Milan van Dongen en Gusta Lamers een kind?

Het antwoord op deze vraag is ja! Het stel heeft een kindje. Ze delen niet veel foto’s van samen van hun kindje of überhaupt van hun relatie, maar af en toe komen er wel kiekjes voorbij op Instagram. Gusta Lamers heeft ook een schoonfamilie met meerdere bekende personen, zoals Jeroen Stekelenburg, NOS-verslaggever en de halfbroer en schoonbroer van Milan en Gusta. En voetbalster, Merel van Dongen, hoort ook bij de familie. Het zou ons niks verbazen als het kindje van Milan Dongen en Gusta Lamers later in de voetbalwereld beland, want het voetbal-DNA stroomt zeker in de aderen van de familie!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *