Olivia Talar is toch wel hét bewijs dat onze zuiderburen prachtige dames in huis hebben. Deze Belgische dame uit Antwerpen heeft al op meerdere manieren indruk weten te maken met haar mooie verschijning. We kennen deze 25-jarige Vlaamse vooral uit het zesde seizoen van Ex on the Beach van MTV, maar ze is inmiddels vaker op televisie verschenen. Het maakt niet uit waar deze dame opduikt, overal weet zij een verpletterende indruk te maken met haar schoonheid.

Wie is Olivia Talar?

x

Olivia Talar is in België geboren, in het plaatse Bazel, en heeft in haar jonge leven al ontdekt dat haar mooie verschijning veel voor haar kan doen in het leven. Ze begon al op vroege leeftijd te werken voor verschillende agencies, als model, en heeft zowel in België als daarbuiten Miss verkiezingen gewonnen. Toch betekent dit niet dat zij geen aandacht heeft geschonken aan het opbouwen van een leven buiten de schijnwerpers. Zij heeft namelijk Orthopedagogie en Toegepaste Jeugdcriminologie gestudeerd. Het winnen van de Miss verkiezingen en het werken als model hebben er wel voor gezorgd dat Olivia een passie voor fashion heeft ontwikkeld. Daarom besloot zij op dit vlak een carrière op te bouwen. Hier komen we later nog even op terug.

Veel aandacht door Ex on the Beach

Het is vooral het televisieprogramma Ex on the Beach, dat ook via Videoland werd uitgezonden, dat Olivia Talar flink in de schijnwerpers zette. In dit programma heeft ze niet alleen veel spraakmakends meegemaakt, maar kreeg ze zeker ook een aantal dompers te verwerken. Zo werd ze zelfs door één van de andere kandidaten van het programma van MTV weggestuurd. Toch kijkt deze blonde schone niet met spijt terug op haar deelname aan het programma. Het leverde haar niet alleen veel extra aandacht op, waar zij nog altijd haar voordeel mee kan doen, maar het leverde haar ook een liefdesrelatie op met de Nederlandse Dennis.

Onstuimige relatie met Dennis Roos

Dennis Roos en Olivia Talar deden samen mee aan het programma Ex on the Beach en er ontstond een liefdesrelatie tussen de twee. De relatie bleek echter niet tegen alle stormen bestand te zijn, waardoor er sprake was van een knipperlichtrelatie. Vlak nadat hun ‘definitieve breuk’ bekend werd gemaakt, werd Dennis gespot met een nieuwe vlam. Ook deze dame, Megan Desaever, was deelnemer van het programma Ex on the Beach. Daarnaast kun je haar ook kennen van Tempa. Al snel maakte dit stel bekend dat er sprake was van een verloving, waardoor fans van het stel Dennis en Olivia teleurgesteld werden. De relatie leek echt ten einde te zijn gekomen, maar niets is minder waar. De verloving tussen Dennis en Megan bleek van zeer korte duur, waarna Dennis en Olivia samen werden gespot op vakantie in een resort op Curaçao.

Wie is nu de vriend van Olivia Talar?

Na een relatief lange knipperlichtrelatie maakte Dennis dus duidelijk dat de relatie tussen hem en Olivia definitief over was. Hij had zijn geluk gevonden bij Megan. In deze periode vond ook Olivia een nieuwe liefde, namelijk ex-deelnemer van ex on the Beach, Joey. Ondanks het feit dat beide tortelduifjes ineens met iemand anders opdoken, lijkt het er toch op dat zij hun weg weer samen aan het vervolgen zijn. Op social media verschijnen er echter niet bijzonder veel foto’s of posts die écht duidelijkheid geven over een mogelijke relatie. Het is dan ook niet bekend of Olivia op dit moment een relatie heeft, en met wie dat dan zou zijn.

Meer dan een Ex on the Beach deelneemster

Olivia Talar is zonder twijfel veel meer dan enkel een deelneemster aan het programma Ex on the Beach. Na haar deelname aan dit programma, heeft ze ook deelgenomen aan een ander veel bekeken televisieprogramma. Zo deed zij ook mee aan het programma Eating With My Ex: Going Dutch, samen met haar (toen) ex, Dennis. Olivia is zeker niet alleen bekend als deelneemster aan deze twee programma’s. Ze krijgt ook veel aandacht als influencer op social media, waar zij ook door bedrijven kan worden ingehuurd. Daarnaast inspireert zij jongedames en vrouwen met mode vanuit haar eigen webwinkel.

Een eigen webwinkel voor meiden en vrouwen

We benoemden het eerder al even. Olivia heeft van haar passie echt haar vak kunnen maken, op meerdere manieren. Zoals ook op social media goed duidelijk is, leeft Olivia grotendeels voor de mode. Zij houdt van alles wat met kleding, beauty en lifestyle te maken heeft. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de opening van haar eigen webwinkel, met de naam ‘Olives n’ Roses’. Opvallend is natuurlijk wel de naam van deze webwinkel, waar jonge meiden en vrouwen terecht kunnen voor een leuke nieuwe outfit. ‘Roses’ zou namelijk goed een verwijzing kunnen zijn naar Dennis Roos, al zou dit natuurlijk ook gewoon puur toeval kunnen zijn.

Olivia is zeer populair op social media

Als influencer heeft Olivia zeker al een behoorlijke naam op weten te bouwen op social media. Ze is zeker niet alleen actief in België, maar geeft op haar Instagram account aan dat ze momenteel tussen Antwerpen en Amsterdam leeft. Haart accounts blijven dagelijks groeien, zowel op TikTok als op Instagram. Honderdduizenden volgers wachten elke dag weer met smart op wat nieuwe content van de blonde schone. Alle reden voor bedrijven om haar in te willen huren voor hun merk natuurlijk, en zo blijft Olivia bouwen aan haar online netwerk en impact op social media.

YouTube-serie Talk To My Manager

Dat het leven van Olivia zeker niet alleen maar over rozen gaat, dan blijkt uit het verhaal dat zij deelde in de YouTube-serie Talk To My Manager, waar zij in 2020 te gast was. In deze serie vertelt zij openhartig over alle worstelingen waar zij mee te maken heeft sinds een ongeluk in 2017. Zij werd in glas geduwd tijdens een avondje uit, en haar spieren en zenuw werden door het glas doorgesneden. In het ziekenhuis werd haar verteld dat zij mogelijk nooit meer zou kunnen lopen. Olivia, die zelfs direct een rolstoel mee naar huis kreeg, liet het hier niet bij zitten en volgde veel therapie. Inmiddels kan zij weer lopen, maar het gevoel in haar been komt nooit meer terug. Hierdoor heeft Olivia eigenlijk altijd het gevoel dat zij op één been staat. Ondanks die bijzondere sensatie, is zij wel weer in staat om te lopen.

Niet bang om bloot te laten zien

Voor de fans en volgers van Olivia Talar is toch wel één ding heel duidelijk. Deze blonde dame is niet bang om zichzelf bloot te geven, letterlijk en figuurlijk. Zij spreekt vaak openhartig, ook over de uitdagingen waar zij in het dagelijks leven mee te maken krijgt, en daarnaast maakt zij een ieder regelmatig blij met foto’s van haar soms weinig bedekte lichaam. Het is dan ook niet vreemd dat het netwerk van Olivia Talar op social media steeds groter wordt!

Olivia Talar sexy Olivia Talar borsten Olivia Talar bikini Olivia Talar naakt

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *