Patty Brard, ook wel de ‘diva’ van Nederland, is een populaire Nederlandse presentatrice. Ook is ze zangeres geweest bij een meidengroep die Luv heet. Ondanks dat ze over de pensioenleeftijd heen is, is ze nog steeds sterk aanwezig als mediapersoonlijkheid. En ze is nog lang niet van plan om te stoppen: ‘Er zijn niet zoveel van mijn leeftijd die vol plezier nog op televisie zijn en panterparty’s organiseren en lekker met Emile Hartkamp liedjes maken’. Je moet zo veel mogelijk lol trappen in je leven, iets waarvan ik vind dat te weinig mensen het doen. Dat het dan een lekker voorbeeld is voor mensen’. Maar er zijn natuurlijk ook minder leuke momenten in haar leven geweest, zoals meerdere huwelijken die in het schip zijn geschonken en ze heeft zelfs een faillissement meegemaakt. Wij vertellen je alles wat je moet weten over Patty Brard.

De leeftijd van Patty Brard

Patty Brard is op dit moment 69 jaar oud.

Wat is er gebeurd tussen Patty Brard en haar zus?

Dit jaar heeft Patty de juridische strijd die acht jaar lang heeft geduurd kunnen afsluiten. Een grote leugen die Patty’s zus had verspreid aan hun familie heeft een heftige impact gehad op het leven van Patty. Patty’s zus heeft hun ouders wijsgemaakt dat ze geld heeft gestolen van hun vader. Patty leende geld van haar ouders en toen ze het geleende geld had terugbetaald, ging het mis: ‘Toen er geld was ontvreemd van mijn vader, heeft ze de hele familie wijsgemaakt dat ik dat had gedaan. Mijn moeder wilden dicht bij Antoine en mij komen wonen. Mijn moeder had een appartement gezien dat ze graag wilde hebben en dat hebben Antoine en ik voorgefinancierd’. Door dit leugen heeft ze jarenlang geen contact gehad met haar moeder die dementie had en haar vader die ook ziek was. Met haar dochter was er ook tien jaar geen contact. Uiteindelijk is er een oordeel over Patty’s zus gekomen, ze heeft een taakstraf van 80 uur gekregen.

Hoe is Patty Brard zoveel afgevallen?

Patty Brard is natuurlijk heel vaak in de media te zien, en het valt natuurlijk op dat ze flink is afgevallen. En ze is niet een paar kilo’s afgevallen, ze is maar liefst 35 kilo kwijtgeraakt binnen een jaar, maar hoe heeft ze dit voor elkaar gekregen? Haar maagverkleining die ze in 2018 heeft ondergaan heeft wel een klein beetje geholpen met het proces, maar verder is ze op eigen houtje afgevallen, want een maagverkleining is volgens haar niet de directe oplossing om af te vallen: ‘Mensen die denken dat dit de oplossing is, hebben het echt niet begrepen, want het begint pas na de operatie’. ‘Je moet ontzettend gezond en gedisciplineerd gaan leven. En als je dat niet kunt opbrengen, zijn de gevolgen veel erger’. Ze zit gelukkig ontzettend goed in haar vel!

 

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *