Verras je vader deze Vaderdag. Laat de stoere buitenkant achterwege en deel een paar hartelijke momenten met die belangrijke man in je leven. Bedank hem voor alles wat hij voor je heeft gedaan. We hebben een handige lijst samengesteld met 10 persoonlijke manieren om je vader dit jaar te verrassen.

1. Versier een kamer voor hem met zijn favoriete herinneringen.

Van zijn trouwdag tot jouw geboorte, en zoveel dingen daartussenin, papa heeft vast en zeker een hele bibliotheek aan favoriete momenten in gedachten. Maak een aantal hiervan werkelijkheid met canvasprints, ingelijste fotoprints of zelfs stoffen muurkunst.

2. Geef iets voor zijn kantoor

kantoor-organizer-set

Of hij nu met pensioen is en een kantoor aan huis heeft of nog steeds deel uitmaakt van de dagelijkse 9 tot 5, met gepersonaliseerde kantoorbenodigdheden kun je je vader een aantal van zijn gelukkigste momenten cadeau doen. Zo kan hij er elke dag naar kijken, zelfs als jullie niet samen zijn.

3. Zorg voor een leuke setje sportkleding

padel-man-ligt-grond

Of het nu gaat om een potje tennissen met vrienden of een goede fitness sessie, als je vader van sport houdt, dan heeft hij ook altijd sportkleding nodig. Of het nu gaat om gepersonaliseerde steun voor zijn favoriete team of gewoon iets geestigs, hij zal het geweldig vinden.

4. Organiseer een bedank feestje

Neem iets waar hij dol op is, of het nu een tv-programma, een film of zelfs een sportevenement is. Maak er dan een themafeest van. Maak gepersonaliseerde versieringen en feestartikelen die er niet alleen een unieke Vaderdag van maken, maar ook een leuk aandenken.

5. Maak een fotoboek

plakboek gezin

Van daguitstapjes tot speciale vieringen, als je vader er door dik en dun voor je is geweest, waarom verzamel je dan niet een paar van de meest betekenisvolle momenten en zet ze in een fotoboek voor hem. Je kunt zelfs iets schrijven bij elke foto.

6. Laat hem weten hoe cool hij is

We weten allemaal dat het niet cool is om je vader te vertellen dat hij cool is. Maar soms is hij dat gewoon. Personaliseer een van onze geweldige coole fotocadeaus en laat hem weten dat je hem, ondanks de constante spot, soms echt cool vindt.

7. Ga voor een grappige gepersonaliseerde cadeau

Of het nu zijn gezicht is op een paar sokken of een kussen met jouw gezicht op de voorkant, spring in op de laatste trend en geef hem zijn eigen gepersonaliseerde gezichtscadeau voor Vaderdag.

8. Laat hem zich helemaal opmaken en neem hem mee uit eten

uiteten-vader

Soms heb je alleen een leuke avond nodig. Heb wat quality time met je vader om hem te laten weten hoe gewaardeerd hij wordt. Help hem zijn modestijl te verfijnen met gepersonaliseerde manchetknopen, een stropdas en een pochet. Neem hem daarna mee uit eten en drinken.

9. Breng hem naar een plek waar hij van houdt

OkΓ©, misschien is het een beetje vergezocht om Paps een reis naar een exotisch ver land cadeau te doen. Help hem zich voor te bereiden op zijn volgende avontuur door hem gepersonaliseerde reiscadeaus te geven. Van oogmaskers tot koffers en van toilettassen tot slippers, er is voor ieder wat wils in dit assortiment.

10. Het gaat uiteindelijk om de gedachte

kind-geeft-vader-knuffel-trein

Wat je ook kiest om je vader deze Vaderdag te verrassen, vergeet niet dat het de gedachte is die telt. Zijn favoriete luchtje van Dior is al meer dan genoeg!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *