Weet je niet zeker of je een PSN-kaart moet kopen? Met een PlayStation Network kaart krijg je toegang tot duizenden games, films, tv-series, nummers en meer. PSN is meer dan alleen gamen: het is een bestemming voor digitaal entertainment.

Zelfs als je geen fanatieke gamer bent, kun je toch gebruik maken van een PSN-cadeaubon.

Als je nog twijfelt, lees dan hier waarom je vandaag nog een PSN-kaart zou moeten kopen.

PlayStation is nog steeds een van de meest geliefde spelcomputers

playstation-controllers

Mensen zijn dol op PlayStation. In feite is de PS4 een van de populairste consoles ooit gemaakt. Sinds de lancering heeft Sony meer dan 102 miljoen exemplaren van de PS4 verkocht. Daarmee is hij de originele PlayStation in verkoopcijfers voorbijgestreefd en staat hij pas op de tweede plaats na de PlayStation 2, waarvan 150 miljoen exemplaren verkocht werden. PS4 heeft ook de Xbox One en Switch verslagen in verkoop.

PlayStation is zo populair dat Guiness World Records het tot het best verkochte merk thuisconsole in de geschiedenis benoemde. In totaal heeft Sony van alle PlayStation generaties meer dan 450 miljoen exemplaren verkocht. Het is veilig om te zeggen dat het merk PlayStation niet snel ergens heen gaat, aangezien de PS5 nu ook beschikbaar is.

Je kunt meer kopen dan alleen spellen

Als je een PSN kaart krijgt, kun je meer kopen dan alleen spellen. Je kunt je PlayStation Network kaart gebruiken om ook te kopen:

  • Films
  • PlayStation Plus abonnementen
  • TV-programma’s
  • Speluitbreidingen

Speluitbreidingen zijn onder andere muzieknummers, online passen, seizoenspassen en abonnementen. Met een PSN kaart kun je films huren of kopen via PlayStation Video.

Je kunt ook het saldo van je cadeaukaart aan je PSN Portemonnee toevoegen, en een PS Now abonnement betalen. PS Now geeft je voor een maandelijks bedrag toegang tot honderden PS5, PS4, PS3 en PS2 spellen.

Het mooie van PS Now is dat je er PlayStation exclusives mee op je PC kunt spelen. Het is de enige manier om spellen als Uncharted, Horizon Zero Dawn en Bloodborne op je desktop te spelen. In principe is het een stream on demand dienst voor enkele van de populairste videospel titels.

Alles wat je nodig hebt is een PSN account. Je spelopslagen worden in de cloud opgeslagen, zodat je ze overal kunt openen waar je je aanmeldt – PS5 of PC. Meer dan 800 spellen zijn on-demand beschikbaar.

PSN kaarten zijn een geweldig last-minute cadeau

playstation-network-kaart

Weet je niet wat je voor die vriend of familielid moet kopen die alles al heeft? Dan is een playstation kaart kopen zeker een goede keuze.

Playstation kaarten zijn geweldige last-minute cadeaus, vooral als je fervente gamers kent. Maar vergeet niet dat je een PSN kaart nog steeds kunt gebruiken om andere dingen te kopen, zoals films, tv-programma’s en muziek. PSN cadeaukaarten zijn leuke cadeaus voor verjaardagen, feestdagen of bedankjes.

De ontvanger zal de gedachte waarderen en met plezier kopen wat hij wil. Ik weet dat ik altijd moet proberen een persoonlijk cadeau te geven, maar soms zijn cadeaubonnen een persoonlijk cadeau. Als je beste vriend dol is op de PS5 en er de hele tijd op speelt, is een PSN cadeaukaart een attente keuze en iets dat ze zeker zullen gebruiken (en leuk vinden). Schuw het kopen van een PSN kaart niet omdat je bang bent een algemeen cadeau te geven. Mensen zijn tegenwoordig dol op cadeaukaarten, en ze houden ervan de vrijheid te hebben om te kunnen kopen wat ze maar willen.

Koop je kaart tijdens een uitverkoop

playstation-gamen-warzone

Als je van plan bent een cadeaukaart te kopen, wacht dan tot er een uitverkoop is.

Je kunt je abonneren op PlayStation Plus of PS5 games kopen tegen een veel lagere prijs. Sony staat erom bekend grote uitverkopen te houden, vooral rond de feestdagen. Maar je vindt altijd wel spellen tegen verlaagde prijzen. Wacht tot PlayStation Plus of je favoriete spellen in de aanbieding zijn om je cadeaubon te kopen. Dan kun je je spellen en/of abonnement voor een lagere prijs kopen. Misschien kun je met je saldo zelfs meer dan één spel kopen.

Daarnaast leveren deze uitverkoop aankopen leveren je ook Sony Rewards punten op. Sony Rewards is een beloningsprogramma waarbij je punten verdient en die inwisselt voor dingen die je leuk vindt. Er zijn veel manieren om punten te verdienen, maar een van de eenvoudigste manieren is door dingen in de PlayStation Store te kopen. Met je PSN cadeaukaart kun je dat doen. Wil je een Playstation kaart anoniem kopen? Dan kan je beter een paysafe card kopen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *