Op reis gaan vergt veel planning, beslissen wat je meeneemt, wat je nodig is en zonder wat je het gemakkelijk kunt stellen. In de regel is het echter zo lastig om te kiezen wat je mee moet nemen, dat het vinden van een plek om naartoe te reizen al snel een stuk overzichtelijker wordt dan het inpakken voor die reis. Dus, om het plannen gemakkelijker te maken, hebben we een lijst gemaakt van 4 items die je in je tas of koffer moet stoppen.

Voor ons zijn deze dingen het handigst, dus neem ze mee wanneer je gaat inpakken voor je volgende reis!

reizen-bergen-hike

Lippenbalsem

Veranderend weer, klimaat, airconditioning of kou kunnen de gevoelige huid van je lippen flink beschadigen, dus een lippenbalsem is iets wat je altijd moet meenemen. We raden je aan een paar van die kleine tubes mee te nemen, want ze raken ook gemakkelijk zoek. Daarom is het zeker handig om er een paar mee te nemen om je lippen te beschermen en ze mooi te houden op al die foto’s!

Een beschermend telefoonhoesje

Net zoals je lippen bescherming nodig hebben, heeft je telefoon dat ook nodig! Je zult je telefoon inderdaad veel gebruiken! Om foto’s te maken, te navigeren, winkels te zoeken, in contact te blijven en misschien laat je hem ook wel een paar keer vallen tijdens het jongleren met alle koffers en tassen. Burga heeft meer dan 130 modieuze ontwerpen die je toestel veilig en gezond houden en er toch perfect chique uitzien. Je zult gemakkelijk iPhone 13 hoesjes vinden, omdat ze hun assortiment voortdurend updaten!

Powerbank

Een lege batterij op je telefoon is geen pretje in een vreemde stad of een vreemd land, dus neem een paar powerbanks mee en zorg dat ze altijd opgeladen zijn. Op deze manier verlies je nooit de verbinding met je vrienden en kun je altijd die Uber nog regelen en hoef je niet meer terug te rennen naar je hotel omdat je telefoon op 1% staat!

Waterfles

Het meenemen van een herbruikbare waterfles bespaart je niet alleen geld wanneer je probeert gehydrateerd te blijven, maar beschermt ook de planeet tegen al die plastic flessen die je zou gebruiken als je steeds een nieuwe fles koopt. Je kunt ook een geïsoleerde waterfles kopen die je water koud houdt, zelfs als het buiten bloedheet is!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *