Romy de Boer is de oudste dochter van voormalig voetballer Frank de Boer. We kennen natuurlijk allemaal nog wel de voetballende tweeling, Frank en Ronald de Boer. We kennen hen vooral van hun carrière op het veld, wat ondertussen al lang geleden is. Hierdoor is het makkelijk om te denken dat hun kinderen ook nog klein zijn, maar niets is minder waar. Alle dochters van Frank de Boer, waaronder Romy de Boer, zijn inmiddels volwassen. Romy heeft ondertussen zelfs al haar eigen gezin. Laten we eens verder kijken naar het leven van de knappe Romy de Boer.

Wie is de moeder van Romy de Boer?

We weten dus inmiddels wie de vader van Romy de Boer is, namelijk Frank de Boer, maar wie is haar moeder? De moeder van Romy heet Helen de Boer. Frank en Helen zijn al jarenlang samen. Ze hebben elkaar op een camping leren kennen en nog altijd gaan ze jaarlijks naar deze camping terug. De families van de jonge Frank en Helen konden op die camping ook heel goed met elkaar overweg en zo ontstond er uiteindelijk iets tussen de twee. We kunnen dus wel echt spreken van een jeugdliefde. Frank heeft eerder al eens in een interview gezegd dat Helen zijn eerste en enige liefde is. Ze kregen samen drie dochters, waarvan Romy de Boer de oudste is.

Het oudste zusje van Romy de Boer

Romy de Boer is dus de oudste dochter van Frank en Helen. Twee jaar na haar geboorte werd haar oudste zusje Jackie geboren. Jackie de Boer is erg actief op Instagram en deelt vaak prachtige foto’s van zichzelf. Ze is dan ook een knappe verschijning om te zien en heeft al zo’n 30.000 volgers. Ze heeft in Londen gestudeerd en haar Bachelor in Advertising and Digital Marketing Communications behaald. Naast een prachtig uiterlijk heeft Jackie de Boer dus zeker ook een goed stel hersenen.

Het jongste zusje van Romy de Boer

Dan is er nog de jongste dochter van Frank en Helen, namelijk Beau de Boer. Beau is drie jaar jonger dan Jackie en vijf jaar jonger dan Romy. Moeder Helen heeft altijd handbal gespeeld en Beau treedt hierin in de voetsporen van haar moeder. Zij speelde op een hoog niveau handbal en wist op die manier indruk te maken op velen. Inmiddels is ze gestopt met de sport. Beau de Boer is voor alsnog niet zo actief op social media als haar twee oudere zussen. Zij heeft een relatie met Antwerp FC-voetballer Calvin Stengs, waarmee zij in maart 2023 zoontje Saint kreeg.

Wat doet Romy de Boer in het dagelijks leven?

Romy de Boer heeft een duidelijk passie voor alles wat met fashion te maken heeft. In de Pijp in Amsterdam heeft ze haar eigen fashion- en interieurwinkel (Living-in By Romy) geopend. Daarnaast heeft ze ook een sieradenwebwinkel (Beads By Romy’s). De knappe jongedame heeft dus inmiddels al twee bedrijven op haar naam staan en het ondernemen lijkt haar heel goed af te gaan.

Heeft Romy de Boer een vriend?

romy de boer en Joey Kooij

Romy de Boer heeft een vaste relatie met Joey Kooij, een scheidsrechter in de Eredivisie. Op die manier komt er toch nog een beetje van de voetbalwereld terug in het wereldje van de dochter van Frank de Boer. Romy en Joey zijn al langere tijd samen en maakten in 2023 bekend dat zij een kindje verwachten. Bij hetzelfde bericht verklapte ze dat het een meisje zou gaan worden. Diverse bekende Nederlanders hebben hun felicitaties naar het stel uitgesproken, waaronder Moïse Trustfull, Kaj van der Voort, Jan Smit en nichtje Demi de Boer, dochter van Ronald de Boer.

Sexy foto’s van Romy de Boer

Romy de Boer heeft een mooie uitstraling, net als haar zusjes, en dat laat ze ook graag zien op social media. De blonde dame is erg actief op de sociale kanalen, waar zij haar volgers regelmatig blij maakt met leuke en sexy foto’s. Zo kunnen de fans vaker aantrekkelijke strandfoto’s verwachten van Romy. Bekijk hieronder een selectie van de sexy foto’s van Romy de Boer.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *