Sylvia Tamsma is de moeder van Kelly Piquet, die weer de vriendin is van de bekendste autocoureur in Nederland. We hebben het natuurlijk over Max Verstappen. Sylvia is Nederlands en ze was een model. Haar leeftijd is niet bekend, maar ze heeft haar kinderen gekregen met de Braziliaanse Nelson Piquet die je kunt kennen als drievoudig wereldkampioen van de Formule 1. Inmiddels is hij al een aantal jaar haar ex-man. Over haar dochter is veel te vinden op het internet, maar wat schuilt er achter Sylvia Tamsma? Dat gaan we hier uitgebreid bespreken. Ontdek hier alles wat je nog niet wist over de enige echte Sylvia Tamsma!

Het leven van Sylvia Tamsma

Sylvia Tamsma is opgegroeid in een gezin die ook betrokken was in de autosportwereld en ze heeft haar ex-man Nelson Piquet daar ook ontmoet. Sylvia Tamsma brak zelf door als internationaal model. Ze is inmiddels allang geen model meer, maar in de tijd dat ze dat wel was stond ze vaak model voor verschillende merken. Daarnaast was zo ook vaak aanwezig bij sportevenementen. En ze is moeder van drie kinderen en oma, want haar oudste dochter Kelly die 35 jaar oud is, heeft zelf ook een kindje. Verder is op haar Instagram te zien dat ze echt een dierenliefhebber is.

Waar woont Sylvia Tamsma?

Sylvia Tamsma woonde vroeger echt overal en nergens, want ze ging overal naartoe waar de autosport haar naar bracht. Het is nu niet bekend waar ze woont, maar ze heeft een tijdje in Amsterdam gewoond in het appartement van haar zoon, omdat ze Zuid-Frankrijk even zat was.

Het vermogen van Sylvia Tamsma

Na zo’n succesvolle carrière zal Sylvia vast wel een indrukwekkend vermogen opgebouwd hebben, maar we kunnen je helaas niet vertellen wat haar vermogen is. Ook haar salaris die ze kreeg, blijft een groot mysterie.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *