Kelly Piquet is de knappe dochter van voormalig Formule 1 coureur Nelson Piquet. Zij werd in Nederland bekend toen ze in oktober 2020 een relatie kreeg met de Nederlandse Formule 1-coureur Max Verstappen. Eerder had zij een relatie met de Rus Daniil Kvjat, die eveneens racete in de Formule 1. Uit deze relatie werd in 2019 dochter Penelope geboren. Kort na de geboorte van Penelope liep deze relatie op de klippen. Kelly heeft haar jeugd grotendeels doorgebracht in Frankrijk. Ook zat ze op kostschool in Engeland en studeerde ze in New York. Tussendoor woonde ze ook een aantal jaren in Brazilië, het geboorteland van haar vader. Kelly Piquet heeft een Nederlandse moeder, ze werd geboren in 1988 in Duitsland. Kelly Piquet is model, vlogger en columniste.

Kelly Piquet verdient haar eigen geld

Je zou denken dat Kelly Piquet als partner van één van de meest vermogende Formule 1 coureurs van dit moment niet hoeft te werken. Max Verstappen is al meerdere jaren zeer succesvol en dat zie je terug in zijn vermogen. Hij bezit zelfs een privé vliegtuig. Maar Kelly wil als zelfstandige vrouw haar eigen geld verdienen en dat lukt haar heel goed.

Kelly hoeft zich geen zorgen te maken of er genoeg geld binnenkomt als vriendin van Max Verstappen. Daarnaast wordt het vermogen van haar vader Nelson Piquet geschat op minstens 100 miljoen dollar, maar er zijn ook bronnen die het dubbele daarvan noemen, dus 200 miljoen. Maar zoals gezegd: Deze dame wil onafhankelijk zijn en dus verdient ze haar eigen inkomen. Ze was onder meer columniste voor de Marie-Claire en werkte na haar studie Internationale Betrekkingen voor een bekend warenhuis, Bergdorf Goodman, gevestigd in Manhattan, New York.

Specialisatie in mode

Dat mode echt de passie is van Kelly Piquet is wel te zien als je haar Instagram posts bekijkt. Ze ziet er altijd stralend uit en gaat gekleed volgens de laatste mode. Het is dan ook niet zo vreemd dat haar vriend Max Verstappen maar wat graag poseert met zijn knappe vriendin. Haar liefde voor mode komt ook terug in het werk dat Kelly doet, ze liep in het verleden modeshows en schrijft vandaag de dag veel over mode en lifestyle. Ze wordt daarbij ook gezien als influencer, omdat ze in haar blogs en andere publicaties regelmatig producten aanprijst.

Kelly Piquet heeft haar eigen vermogen

Kelly Piquet heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze inmiddels een aardig eigen vermogen heeft opgebouwd. Natuurlijk geeft ze geen inzicht in haar bankrekening, maar haar vermogen wordt geschat op minstens 3 miljoen, aangezien ze nu rond de 1 miljoen per jaar verdient! Natuurlijk heeft haar afkomst geholpen bij het opzetten van haar carrière. Haar bekende achternaam opende ongetwijfeld deuren die voor anderen gesloten bleven. Maar dat neemt niet weg dat vooral haar eigen talenten ervoor zorgen dat ze zo succesvol is.

Kelly Piquet - uitgelicht

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *