Ben je van plan de grote vraag te stellen? Zo ja, dan heb je waarschijnlijk geoefend wat je tegen je geliefde wil gaan zeggen en ben je er vrij zeker van dat je wederhelft ‘ja’ zal zeggen. Nu is het tijd om je op de trouwringen te concentreren.

Dit is wat je moet weten.

1. Ga naar een betrouwbare verkoper

gouden-trouwring

Een ring is een grote investering, dus wees voorzichtig waar je hem koopt. Kies een betrouwbare juwelier. Bij Bijzondere Trouwringen werkt een goudsmid met veel verstand van de metalen. Hij kan je persoonlijk advies geven. Ook kan hij ringen aanbevelen die passen binnen jullie budget.

2. Overweeg de trouwring

Het lijkt misschien wat vroeg om over de trouwring na te denken, maar het is een belangrijk deel van het proces. Hoewel je weddingplanner dit allemaal met je doorneemt als het om de keuze van de ring gaat, is het altijd een goed idee om na te gaan of de trouwring goed bij je gekozen verlovingsring past. Om ervoor te zorgen dat een trouwring goed past, is het slim om je trouwring op maat te laten maken.

3. Leer je ringstijlen kennen

trouwring-man-vrouw

Zijn er ringstijlen? Ja, die zijn er. Je zou geen nieuwe motor kopen zonder iets over automerken te weten, dus waarom zou je een ring kopen zonder uit te zoeken wat je op het oog hebt.

Van palladium en zirkonium ringen heb je misschien nog nooit gehoord. Het zijn metalen die je zou kunnen overwegen als optie voor jullie trouwringen.

4. Doe niet te veel beloftes met de symbolische ring

Als je van plan bent een aanzoek te doen met een symbolische ring, ga dan voor iets dat bescheiden en ingetogen is. Je wilt je wederhelft geen gigantische steen van glas cadeau doen die de eigenlijke ring in de schaduw zal stellen als je hem krijgt.

5. Kennis is macht

Het kan nog best lastig zijn om de juiste ringen voor je wederhelft te kiezen. Moet je gaan voor een eigentijdse stijl of iets traditionelers? Houden ze van witgoud, geelgoud, rosΓ©goud of platina? Als je niet wist dat er verschillende kleuren goud zijn, dan weet je dat nu wel!

Als ze geen juwelen dragen, moet je misschien naar hun algemene modegevoel kijken om wat aanwijzingen te krijgen en wellicht ook kijken naar zirkonium trouwringen.

Heeft ze een uitgesproken persoonlijke stijl – laid back of glamoureus? Als je de beslissing genomen hebt om haar ten huwelijk te vragen, luister dan naar alle hints die je kunt krijgen!

6. Wees niet bang voor edelstenen

trouwverzoek-trouwring

Wanneer je voor een trouwring gaat kijken, zijn er veel mogelijkheden om uit te kiezen. Het is verstandig om voor ringen te gaan waar jullie beiden enthousiast over zijn. Zodat jullie er lang van kunnen genieten.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *