Bram Krikke kennen de luisteraars van Qmusic als één van de populaire DJ’s van het station. Bam Krikke begon zijn carrière als YouTuber, hij had onder andere het kanaal De Knieperts samen met ene vriend en later was hij te zien op zijn eigen kanaal Bramos. In 2017 begon Bram Krikke zijn radioloopbaan bij muziekstation SLAM!. Hij werd de sidekick van Tom van der Weerd en maakte ook zijn eigen items op het YouTube kanaal van SLAM! onder de titel Bram in de Buurt.

Overstap naar Qmusic

In september 2020 stapte Bram Krikke over van SLAM! naar Qmusic. Zijn co-host Tom van der Weerd ging met hem mee. Hij was bij Qmusic ook te zien in de Q-escaperoom, een variant van het Glazen Huis van 3FM. Hij deed mee in 2021, 2022 en 2023. Alle 3 keren was dat overigens als invaller. Hij verving in 2023 Mattie Valk die een jaar oversloeg. In de eerdere twee jaren nam hij de plaats in van respectievelijk Kai Merckx en Marieke Elzinga. Kai wilde in 2021 bij zijn partner zijn omdat zij hoogzwanger was, Marieke verwachtte haar eerste kind in 2022. Bram Krikke deed mee aan verschillende tv programma’s zoals Maestro bij AVROTROS, Jachtseizoen op SBS en eerder op StukTV en De Slimste Mens van KRO-NCRV.

De ex-vriendin van Bram Krikke

Bram Krikke heeft van 2019 tot eind 2021 een relatie gehad met Didi Shanna. Zij is vooral bekend als influencer. Ze maakt meestal grappige filmpjes die ze post op TikTok of Instagram. Eerder deed ze dat samen met Bram Krikke. Toen de twee eind 2021 aankondigden uit elkaar te gaan plaatst ze regelmatig video’s waarin haar twee hondjes figureren. Helaas kwam Didi Shanna in 2023 negatief in het nieuws. Eerder werd nog bekend dat ze een nieuwe liefde had. Maar nog geen twee maanden later, eind mei 2023, kwam Roddelpraat met het verhaal dat Didi Shanna door de politie was opgepakt omdat ze zich agressief had gedragen tegen haar buren. Er speelt volgens het juicekanaal een GHB-verslaving waarvoor zij in het ziekenhuis werd behandeld.

De nieuwe vlam van Bram Krikke

In maart 2022 meldden verschillende bronnen dat Bram Krikke een nieuwe liefde heeft. Het zou gaan om het fotomodel Robin Holzken. Zij woonde een jaar of 7 in New York waar ze aan de weg timmerde als model. Maar voor Bram keerde ze uiteindelijk terug naar Nederland. Het stel ging vrij kort nadat Robin Holzken weer in Nederland was samenwonen. Volgens Bram is Robin gevallen op zijn snor. Dus mannen van Nederland: wil je een knappe vriendin, laat dan je snor staan.

Carrière als model en influencer

Robin Holzken begon al op haar 13e met modellenwerk. Sindsdien ging het haar voor de wind. Ze vertrok naar de Verenigde Staten om daar verder naam te maken als model. Inmiddels heeft ze op Instagram tegen de 400.000 volgers. Hier plaatst ze vooral foto’s van haar modellenwerk. Op haar YouTube kanaal kun je filmpjes bekijken waarin ze haar dagelijkse leven deelt met haar volgers. Robin Holzken wordt regelmatig gevraagd door grote merken om te poseren voor fotoshoots. Zo is ze onder meer één van de vaste modellen van het bekende lingeriemerk Victoria’s Secret.

Samen leuke dingen doen

Bram Krikke en Robin Holzken proberen hun relatie voor een groot deel privé te houden. Dat betekent dat ze niet alles delen via hun socials. Maar zo af en toe verschijnen er foto’s van het stel. Meestal als ze genieten van een vakantie. Zo waren ze te zien tijdens een verblijf in Toscane. Een paar maanden later werd een foto gedeeld vanaf een balkon in New York. Wellicht liet Robin haar vriend Bram Krikke zien waar ze gewoond heeft toen ze voor haar modellenwerk in de VS woonde.

Nog altijd actief als model

Het feit dat Robin Holzken nu een relatie heeft met DJ Bram Krikke betekent natuurlijk niet dat haar carrière als model ‘on hold’ staat. Ze verblijft nog regelmatig in New York omdat veel van haar opdrachtgevers daar gevestigd zijn. Ze werkt niet alleen voor Victoria’s Secret maar onder andere ook voor Maybelline, L’Oréal en Puma. Daarnaast loopt ze shows tijdens de New York Fashion Week en de Milan Fashion Week. Ook verschijnen regelmatig foto’s van Robin Holzken in bekende tijdschriften zoals de Marie-Claire, Vogue en Elle.

Twee jaar samen

In maart 2024 zijn Bram Krikke en Robin Holzken twee jaar samen. Bij hun eerste jubileum vierden ze dat met een bericht op hun socials met een aantal gezamenlijke foto’s. Wellicht gebeurt dit opnieuw als ze hun volgende jubileum vieren.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *