Correct gebruik van technologie kan je connected home op een aantal manieren energiezuiniger maken, goed nieuws voor je banksaldo en het milieu. We zullen daarom in dit artikel kijken naar een aantal verschillende benaderingen van energiezuinige gloeilampen wat zal zorgen voor goedkope energie. Door te focussen op je specifieke eisen en de beste match op het gebied van verlichting te vinden, kun je de verlichting automatiseren en tegelijkertijd het energieverbruik verminderen. Energie besparen in je woning is zeker een aanrader, wat je kunt doen met de onderstaande energiezuinige lampen!

1. Lumiman Smart Color-Changing LED

Als je je tenen wilt onderdompelen in slimme verlichting met een kernfocus op geld besparen, dan zijn LED’s de voor de hand liggende oplossing. Lumiman biedt nog een goedkoop en gebruiksvriendelijk instappunt met deze van kleur veranderende slimme lampen die geen externe hub van derden nodig hebben. Hoewel een hub de basis vormt van elk ambitieus verbonden huis, wil je er misschien geen als je begint. Lumiman waardeert dit en biedt toch toegang op afstand en handsfree bediening. Je kunt je slimme lampen in-app manipuleren, zelfs als je geen hub hebt.

2. Philips LED Non-Dimmable 60-Watt Equivalent 

Als je de klassieke stijl van een gloeilamp wilt behouden met de mogelijkheid om geld te besparen door een lager stroomverbruik, dan zijn deze Philips LED’s een verstandige keuze. De verwachte levensduur van elke lamp is meer dan 10.000 uur en je krijgt een pakket van 16 lampen met dit voordeelpakket. Het zachte wit heeft een nominaal vermogen van 2700 Kelvin en deze lamp van 8,5 watt kan gemakkelijk dienen als het equivalent van een lamp van 60 watt. Met deze niet-dimbare lampen verbruik je tot 80 procent minder energie. De lampen zijn overigens ontworpen om op E26-schroefbases te passen.

3. Cree LED 100W Daylight Smart Bulb

Hoewel je op zoek moet naar extreem heldere verlichting, zodat je je een weg door die groenten kunt hakken, wil je niet altijd doordringende schijnwerpers. Als je in de keuken aan het ontspannen bent met een boek, wil je een minder opdringerige gloed. Cree heeft je gedekt met deze dimbare slimme daglichtlamp. Zet de helderheid helemaal op tot 5000 Kelvin met deze 100 watt equivalente LED’s die je geen fortuin kosten als je energierekening daalt. Inderdaad, met jaarlijkse bedrijfskosten van slechts een paar euro, zul je jezelf voor de gek houden omdat je je huis niet eerder met deze LED’s vult.

4. Philips Hue Smart LEDs 2-Pack 

Als je tegen een zeer redelijke prijs in het ecosysteem wilt investeren, biedt dit 2-pack slimme LED’s u veel flexibiliteit. Een controlemethode is om het roer over te nemen met behulp van de Bluetooth Hue-app. Als je de Hue Hub al hebt, kun je de controle blijven houden zoals je altijd hebt gedaan. Door de hub te kopen, kun je tot 50 verlichtingsapparaten inbouwen, waardoor je een verbonden huis krijgt waarmee je in de loop van de tijd geld kunt besparen. Het is dus zeker een goed idee om de Philips Hue Smart LEDs 2-Pack te kopen!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *