Wanneer je in of rondom huis graag aan het klussen bent, dan is het belangrijk dat je de juiste werkkleding draagt waar je lekker je gang in kunt gaan. Zo kun je het risico op ongelukken misschien wel wat verlagen. Kleding is belangrijk, maar werkschoenen zijn hierbij ook essentieel. Voor iedereen is er wel een geschikte werkschoen te vinden en daarom is het belangrijk om goed op zoek te gaan naar de werkschoen die perfect is voor jouw voeten, maar ook voor jouw werkzaamheden. Kijk bijvoorbeeld eens naar heren werkschoen werkschoen.nl. Zo ontdek je verschillende mogelijkheden en kun je meteen beginnen met oriënteren. Door de juiste werkschoen te kopen, kun je hier veel en lekker op lopen tijdens het klussen.

Veiligheidsklasse kiezen

SIKA 29 COMFORT

Er zijn ontzettend veel werkschoenen waar je aan kunt kiezen en het is daarbij belangrijk om te beginnen met kijken naar welke veiligheidsklasse je nodig hebt. Wanneer je kiest voor de S1 klasse, dan heb je lichte bescherming, maar kies je toch voor de S3 schoenen, dan zijn de schoenen optimaal beschermd en afhankelijk van de klussen kan dit voor jou belangrijk zijn. Bekijk goed welke klasse jij nodig hebt, zodat je in een keer de juiste schoenen koopt. Bedenk ook welke hoogte jij nodig hebt voor de werkschoenen. Wil je een schoen die laag is, omdat je dit fijn vindt en het meest praktisch of is het voor jou belangrijk dat de schoenen hoger zijn en meer steun bij de enkels geven.

Zorg voor optimaal comfort

lopende-werknemers-magazijn

Zo zijn er verschillende factoren die mee kunnen spelen om te bepalen welke schoenen het beste bij jou passen. Kijk daarom ook eens kritisch naar je voeten en bekijk of je de schoenen perfect op jouw voeten zou kunnen kiezen. Wanneer je bijvoorbeeld brede voeten hebt, is het beter om ook naar schoenen te kijken die al een breed voetbed hebben. Zo heb je vanaf dag 1 veel comfort en kun je gelijk lange dagen op de werkschoenen doorbrengen. Je voeten hebben voldoende ruimte in de schoenen nodig om blaren te voorkomen, maar wanneer je voelt dat je te veel ruimte hebt en je voet langs de schoen schuift, dan is de pasvorm niet goed genoeg.

Wat is voor jou belangrijk?

Bedenk daarom goed welke schoenen jij nodig hebt en welke bescherming essentieel is voor jouw meest voorkomende werkzaamheden, maar ook wat minder voorkomt, maar toch belangrijk is om bescherming te hebben. Misschien heb je bijvoorbeeld wel stalen neuzen nodig, maar is het ook belangrijk dat de schoenen goed waterdicht zijn. Ga eens uitgebreid op zoek, want het is alle tijd waard.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *