Heb je een mooi product ontworpen? Dan wil je uiteraard dat jouw product geheel intact en in stijl bij de ontvanger aankomt. Het is daarom van belang dat jouw product goed verpakt wordt. Investeren in dozen van goede kwaliteit is dan ook raadzaam. Zo weet je zeker dat jouw product tijdens het transport goed beschermd wordt. En een verpakking van hoogwaardige kwaliteit draagt tevens bij aan een positieve eerste indruk van jouw product.

Zelf jouw doos samenstellen

verhuis-doos-hond

Voordat een klant jouw product te zien krijgt, ziet hij of zij eerst de verpakking. Is de doos waarin jouw product verzonden wordt van slechte kwaliteit? Dan is de kans groot dat je met deze verpakking een slechte eerste indruk achterlaat. En dat is uiteraard precies wat je wilt voorkomen. Dozen kopen die van goede kwaliteit zijn en passen bij jouw product is daarom verstandig. Maar welke doos past er écht bij jouw product? Een doos op maat. Ieder product is anders en daarmee voldoet een standaard doos vaak niet. Gelukkig kun je zelf jouw doos samenstellen. Van het type doos tot de afmetingen en eventuele bedrukkingen. Je kunt dit allemaal zelf bepalen. Zo kun je dus echt een doos creëren die volledig past bij jouw product.

Voor welk type doos kies je?

Elk product is weer anders en daarmee is er behoefte aan verschillende soorten dozen. Gelukkig is hier met het aanbod op ingespeeld. Je kunt namelijk kiezen uit diverse dozen. Is jouw product lang en plat? Dan kan een wikkeldoos uitkomst bieden. Deze kartonnen doos is namelijk uitermate goed geschikt voor grote producten met een lange en platte vorm. Zo kun je bijvoorbeeld een canvas of fotoframe goed in deze doos vervoeren. Tevens kun je kiezen voor vouwdozen en postdozen. Een vouwdoos is de bekende standaard doos. En de postdoos is een doos die is voorzien van een vaste dekselklep voor een goede sluiting. Voor welk type doos kies jij?

Waarom de kwaliteit zo belangrijk is

doos-product

Wanneer je een product gaat verzenden, sta je wellicht niet direct stil bij de verzenddoos. Het gaat immers om jouw product die in de doos verpakt zit. De doos vormt slechts het omhulsel en is daarmee bijzaak. Dit klinkt logisch, maar deze veronderstelling is niet helemaal terecht. Uiteraard gaat het in de basis om jouw product. Maar de kwaliteit van de verzenddoos is ook heel belangrijk. Een kwalitatief goede doos zorgt ervoor dat jouw product onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Daarnaast is de doos het eerste dat jouw ontvanger te zien krijgt. Wil je een goede eerste indruk maken? Kies dan voor een kwalitatief goede doos die past bij jouw product.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *