Je vriendin lijkt alles te hebben: haar handtas lijkt wel een koffer en is tot de rand toe gevuld en haar kast is overvol. Als je vriendin je niet openlijk vertelt wat ze wil, zul je wat moeten snuffelen…

1. Check wat ze deelt op social media

person holding smartphone

Moe van het doorzoeken van haar make-up en kleding? Check wat ze deelt op social media. Wellicht liked ze wel een dames blouse van 10DAYS en kan je dat als hint zien. Alleen sommige video’s die ze deelt zullen je waarschijnlijk versteld doen staan. Een onderwatercamera? Een complete keukenset die opgevouwen kan worden tot portemonnee formaat? Een koptelefoon die kan vertalen? Oké, dat is misschien een beetje buiten je prijsklasse. Maar wat je vriendin ook op haar social media deelt, ze zou het zeker leuk vinden om te hebben!

2. Kijk op haar Pinterest

De echte reden dat de maker van Pinterest de site maakte was om vriendjes precies te vertellen wat hun vriendin wil. Pinterest is een online database van alle stoutste dromen van je vriendin, georganiseerd in keurige borden. De site heeft nu zelfs koopbare pins gemaakt. Dat betekent dat er maar één klik is tussen een verdrietige, verlangende vriendin en een gelukkige, tevreden vriendin. Bekijk elk bord om leuke cadeau-ideeën op te doen…behalve misschien het trouwbord.

3. Zeg dat je voor je zus gaat winkelen

Deze tip werkt het beste als jij en je vriendin net begonnen zijn met daten. Als je zus en je vriendin ongeveer even oud zijn, kun je aan de hand van de cadeaus die zij voorstelt, zien wat je vriendin zou kunnen waarderen. Mijn zus is bijvoorbeeld maar een paar jaar ouder dan mijn vriendin, dus mijn vriendin stelde haarproducten en winkels voor die zij leuk vond, zodat ik daar voor mijn zus kon gaan winkelen. Uiteindelijk heb ik voor haar hetzelfde haarproduct gekocht en een sjaal van een van de winkels die mijn vriendin leuk vond.

4. Vraag het haar ouders

man in brown suit kissing woman in blue dress

Een dame dat haar moeder niet vertelt wat ze wil dat je voor haar koopt, bestaat waarschijnlijk niet. Boter je (mogelijke) toekomstige schoonmoeder in en verkrijg die cruciale info. Je krijgt dan dubbele punten: van je vriendin omdat je haar cadeau hebt nagelopen en van haar moeder, die nu denkt dat je het meest attente vriendje bent dat er is omdat je precies weet wat je vriendin wil.

5. Vraag het haar beste vrienden

Omdat je waarschijnlijk geen toegang hebt tot een professionele gedachtelezer, is de beste oplossing de beste vriend of vriendin van je vriendin. Veel dames gebruiken hun beste vriendin sowieso als contactpersoon met hun vriendjes. Ga naar de beste vriend van je vriendin (als ze je nog geen complete lijst heeft gestuurd) en vraag om hints over wat je vriendin wil.

6. Snuffel in haar kast

Een snelle blik in het heiligdom dat de kast van je vriendin is, geeft je een idee van de kleuren, stijlen, maten en merken die je vriendin wil. Deze tip is misschien wel de gevaarlijkste tactiek om te proberen. Een dame beschermt haar kast als een tempel. Wie daar binnendringt blijft nooit ongestraft. Ooit meegemaakt dat je vriendin ruzie had met haar zus over “geleende” kleren? Als je betrapt wordt, doe dan alsof je wat kleren aan het opvouwen bent, want het is nooit een slecht moment om iets aardigs te doen.

7. Check wat ze bekijkt op het internet

vrouw-laptop-skin-natuur-groen

Ben je zo wanhopig? Kom op man, geef haar gewoon wat donzige sokken en lotion. Oké, oké, als je echt iets voor je vriendin wilt kopen waar ze dol op zal zijn, zoek dan haar online voetsporen na. Waarschuwing: je ziet misschien wat zoekopdrachten die je niet wilt zien. Als je het schetsmatigheidsniveau lager wilt houden dan een regelrechte stalker, bekijk dan gewoon haar favoriete websites. En dit idee heb je niet van mij….

8. Neem haar mee uit winkelen

Alle andere trucs hebben dus gefaald. Haar sociale media helpen niet, haar internetgeschiedenis zegt dat ze niets anders is dan een clickbait-verslaafde, je sms’jes lijken meer op een meme-account en haar beste vrienden en familie zeggen dat je het zelf maar moet uitzoeken. Ga daarom gewoon met haar op pad en laat haar zelf rondsnuffelen om te kijken wat ze echt leuk vindt!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *