Sabina Reinders is de mooie vriendin van Gertjan Verbeek. We kennen Gertjan Verbeek als voormalig voetballer, voetbalanalist en voetbaltrainer. Vlak na zijn ontslag bij voetbalclub FC Twente werd er op FOX Sports een documentaire uitgezonden over deze man uit Deventer. Hierin konden we niet alleen goed kennismaken met Gertjan Verbeek zelf, maar ook met zijn vriendin Sabina Reinders. Wie is Sabina Reinders nu eigenlijk? Wij namen eens een kijkje in het leven van het stel.

Sabina Reinders komt uit Friesland

Als er iets is waar Sabina Reinders blijkbaar heel goed in is, dan is het wel het verbergen van haar privéleven. Er is maar weinig bekend over deze vrouw en zij weet goed op de achtergrond te blijven. Dit betekent natuurlijk niet dat er helemaal niets over haar bekend is. We weten namelijk wel dat Sabina Reinders uit Friesland komt en dat zij, naar schatting, ongeveer 15 jaar jonger is dan Gertjan Verbeek.

Sabina Reinders en Gertjan Verbeek starten een gezin

Gertjan Verbeek werd geboren op 1 augustus 1962. We kunnen dan ook wel zeggen dat het voor velen tegen de verwachtingen in ging dat er nog een gezin zou komen, maar Gertjan en Sabina Reinders deden het gewoon. Dit kan natuurlijk ook omdat Sabina een stuk jonger is dan haar vriend. In 2016 werd bekend gemaakt dat Sabina Reinders in verwachting was en in 2017 werd hun dochter Dieuwke Saapke geboren. Een echt Friese naam natuurlijk. De roepnaam van het meisje is Sinne. Het gezin woont in het Drentse bos, in een blokhut die door Gertjan zelf gebouwd werd. Hij heeft hiermee dan ook laten zien dat hij ook veel kan buiten de voetbalvelden om.

Meerdere vriendinnen voor Sabina Reinders

Sabina Reinders is dus momenteel de vriendin van Gertjan Verbeek, maar voor haar zijn er ook een aantal vriendinnen geweest. Toch leek Gertjan de liefde niet goed te kunnen vinden en de relaties met eerdere vriendinnen hielden geen stand. Uiteindelijk is hij jarenlang vrijgezel geweest voordat hij in een relatie met Sabina Reinders terecht kwam. Deze liefde lijkt toch een stuk sterker te zijn dan de voorgaande liefdes, zeker nu er ook sprake is van een gezin.

Wie is Sabina Reinders precies?

Sabina Reinders houdt haar privéleven goed privé, en dat is misschien maar goed ook. Ze wordt vaak omschreven als de mooie Friese vriendin van Gertjan Verbeek, maar zij is niet in Friesland geboren. Ze komt namelijk oorspronkelijk uit de Overijsselse plaats Dalfsen. Haar studie volgde ze aan de Universiteit van Groningen en tegenwoordig runt ze een advocatenkantoor met twee filialen, eentje in Zwolle en eentje in Dalfsen. Deze mooie dame is dus zeker niet op haar achterhoofd gevallen, maar kan prima haar eigen boontjes doppen.

Een relatie die stand gaat houden?

Om meerdere redenen kunnen we zeggen dat Gertjan Verbeek een laatbloeier is. Zo dronk hij geen alcohol en rookte hij niet tot zijn dertigste, waarna hier verandering in kwam. Er zijn maar weinig mannen die hun eerste pilsje pas na hun dertigste drinken, maar Gertjan deed het. De relatie met Sabina Reinders was vaak onderdeel van de grappen van Voetbal Inside, met Johan Derksen en René van der Giip, waarbij het grote leeftijdsverschil meer dan eens werd aangehaald. Gertjan neemt Sabina af en toe mee naar wedstrijden en ook is zij te zien geweest in een video van Helden. Sabina wordt dus zeker niet achter de schermen gehouden door Gertjan. De twee lijken momenteel heel gelukkig te zijn samen.

gertjan-verbeek-vriendin-uitgelicht

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *