Ibrahim Afellay is bij velen nog altijd bekend als één van de sterspelers van voetbalclub PSV uit Eindhoven. Hier begon de voormalig voetballer zijn imposante carrière bij de jeugdopleiding. In 2004 maakte hij zijn debuut als profvoetballer bij deze club. Hij speelde er totdat hij in 2011 een transfer maakte naar FC Barcelona in Spanje. Hij speelde voor PSV 159 wedstrijden en werd met deze club 4 keer landskampioen. Bij Barcelona won hij onder meer de Champions League. De Spaanse club verhuurde hem na enkele jaren eerst aan het Duitse Schalke 04 en later aan het Griekse Olympiakos Piraeus.

Terug naar PSV

In 2015 vertrok Afellay bij FC Barcelona om te gaan spelen bij het Engelse Stoke City FC. Hij voetbalde vier seizoenen voor deze club, waarna de inmiddels 33-jarige Afellay transfervrij terugkeerde naar zijn oude liefde PSV. Toen deze club in 2020 liet weten zijn contract niet te verlengen stopte Ibrahim Afellay in januari 2021 met profvoetbal. Tijdens zijn carrière kwam Afellay tussen 2007 en 2016 in totaal 53 keer uit voor het Nederlands elftal. Hij scoorde 7 doelpunten voor Oranje. Hij kwam uit op de EK’s van 2008 en 2012 en op het WK van 2010. Nadat hij was gestopt met voetbal werd hij onder meer analist bij Studio Voetbal van de NOS. Daarnaast werd Afellay assistent trainer bij het team onder 18 jaar bij Feyenoord. Hij werkt daar samen met Robin van Persie.

Het privé leven van Ibrahim Afellay

Sommige voetballers maken er een sport van om zo veel en zo vaak mogelijk te worden gezien met de knapste vrouwen. Of ze een serieuze relatie hebben met deze dames wordt lang niet altijd duidelijk. Nu is het ook wel zo dat de media overal meteen bovenop duiken. Zit een voetballer op een terras met een knappe dame dan wordt deze meteen gebombardeerd tot ‘de nieuwe en nog onbekende vriendin’. Dat is voor Ibrahim Afellay niet anders. Er zijn in de afgelopen jaren een paar dames geweest met wie hij kortstondig een relatie had of die hij in ieder geval regelmatig zag.

Nouhed Sherrat, de volgende scharrel van Afellay

In 2010 verloor het Nederlands elftal de WK finale. Vanwege deze bijzondere prestatie werd er toch een huldiging georganiseerd in Amsterdam. Daar was ook Nouhed Sherrat aanwezig. Bij het SBS6 programma Shownieuws vertelde ze dat ze vooraan stond bij de huldiging en een hartjes gebaar met haar handen maakte naar Afellay. Dit werd door de voetballer beantwoord met eveneens een hartje. Vervolgens maakte Nouhed een telefoongebaar. Mede Oranjespeler Khalid Boulahrouz fungeerde vervolgens als wingman en zorgde ervoor dat de twee nog diezelfde dag met elkaar in contact kwamen. Tot een relatie kwam het niet. Nouhed Sherrat verklaarde bij Shownieuws dat de ontmoeting leuk was, maar dat ze daarna nooit meer iets van de voetballer heeft gehoord. Wel voegde ze eraan toe dat haar toenadering niet was geweest omdat hij een bekende voetballer is, ze vond hem gewoon ‘een heel leuke jongen’.

Een scharrel in Roemenië?

Als een bekende voetballer vrijgezel is dan doet de pers er alles aan om met een ‘onthulling’ te komen over de nieuwe liefde van die voetballer. Zo ook bij Ibrahim Afellay. Hij was met het Nederlands Elftal in Roemenië voor een WK kwalificatiewedstrijd en werd gespot door het roddelblad Click!. Afellay was op een feest in een club waar ook een groep escort dames aanwezig was. Later verklaarden de dames dat ze uiteraard zijn betaald om op het feest te verschijnen. Er verschenen foto’s waarop een aantal Oranje internationals te zien was, waaronder Robin van Persie en Ibrahim Afellay. Maar de heren ontkenden later, gesteund door de KNVB, dat er een feest had plaatsgevonden tot in de kleine uurtjes. Over het versieren van een scharrel werd al helemaal niet gerept. We kunnen dus aannemen dat het hier grotendeels om een opgeklopt verhaal van de roddelpers gaat.

Geen vaste relatie

Als Ibrahim Afellay al een relatie heeft dan houdt hij de dame in kwestie heel goed verborgen. Nergens is iets te vinden over een mogelijke relatie, laat staan een gezin. Ook op het Instagram profiel van de voetballer worden nooit privé foto’s geplaatst. Hij beperkt zich tot professionele foto’s over zijn werk als voetbaltrainer. Het blijft dus afwachten of de voormalige speler van PSV en Oranje zich op enig moment alsnog gaat settelen.

Lingeriemodel Dorien Rose Duinker

De enige dame waarvan Ibrahim Afellay ooit heeft bevestigd dat hij er een relatie mee had is het Nederlandse lingeriemodel Dorien Rose Duinker. In 2010 kwam naar buiten dat de twee het erg gezellig hadden samen. Dorien stond onder meer in de Playboy en werd uitgeroepen tot Playmate van het Jaar door de lezers van het mannenblad. Na zijn transfer naar FC Barcelona gingen de pikante foto’s van Dorien Rose Duinker ook in Spanje rond. Het is niet bekend hoe lang de relatie tussen de voetballer en het model heeft geduurd. Dorien verdween daarna allerminst uit de schijnwerpers. Ze deed in 2018 mee aan Temptation Island VIPS. Kort hierna trouwde ze met een vrouw. Dit was blijkbaar toch niet de ware, want al na een half jaar eindigde dit huwelijk. Hierna kreeg Dorien een relatie met Willem Engel. Engel kreeg landelijke bekendheid als één van de meest prominente ontkenners van de corona pandemie.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *