Als het gaat om het gelukkig houden van een vriendin, zijn het vaak de kleine dingen die het belangrijkst zijn. De meeste vrouwen vinden het geweldig als hun man de tijd neemt om te laten zien dat hij om ze geeft. Hier zijn 15 leuke ideeën voor romantische manieren om je vriendin of vrouw te verrassen. Onthoud altijd: het is de gedachte die telt!

Houd er ook rekening mee dat je deze dingen niet de hele tijd wilt doen, vooral sommige van de meer tijdrovende dingen die ik heb opgesomd. Als je deze dingen elke dag doet, kom je te gretig en behoeftig over, alsof je voortdurend probeert indruk op haar te maken. Het enige wat dat zal doen is haar minder tot je aangetrokken maken en haar afwijzen.

15 Leuke ideeën om je vriendin op een romantische manier te verrassen

 1. Maak haar wakker met haar favoriete liedje (of leer het spelen)
 2. Ga een weekendje weg met haar
 3. Geef haar bloemen
 4. Help haar met klusjes en projecten
 5. Stuur haar een handgeschreven liefdesbrief
 6. Leg haar een avondje in de watten
 7. Plan een avond vol met haar favoriete dingen
 8. Maak een fotoalbum voor haar
 9. Haal haar favoriete traktatie
 10. Laat haar weten dat je aan haar denkt terwijl je aan het werk bent
 11. Maak een etentje voor haar
 12. Neem haar mee op een picknick
 13. Neem haar mee naar een dansles
 14. Neem haar mee naar een concert
 15. Verander de achtergrond van je mobiele telefoon in een foto van haar

1) Maak haar wakker met haar favoriete liedje

Als jullie een “speciaal liedje” hebben, zet haar wekker dan zo dat het dat liedje afspeelt op een ochtend. Verstop kleine briefjes met de tekst van het liedje op plekken die ze gedurende de dag zal zien. Je kunt er een bij haar tandenborstel leggen, een op haar schoen leggen, een op haar stuur plakken, enz.

2) Neem haar mee op een leuk weekendje weg

Overnachten in comfort en stijl

Zoek een romantische plek om te overnachten en maak er een weekendje weg van! Zorg ervoor dat je haar in spanning houdt en vertel haar niet waar jullie heen gaan. Ze zal dol zijn op het gebaar en het feit dat jullie de stad uit gaan. Ook al is het maar een paar uur rijden, het is toch een onderbreking van de dagelijkse sleur. In de zomer zou je kunnen gaan voor een hotel met zwembad.

3) Geef haar bloemen

Je vriendin een boeket geven is tijdloos en mooi om te doen. Bloemen zijn elegant en mooi om naar te kijken, dus je vriendin zal dolblij zijn dat je ze voor haar hebt gekocht. Zoek uit wat haar favoriete bloemen zijn en maak daar een speciaal boeket van om aan haar te geven. Als je er niet achter kunt komen wat haar favoriete bloemen zijn, dan kun je niet misgaan met rozen.

4) Help met haar klusjes

Doe een klusje voor haar. Als ze bijvoorbeeld meestal de afwas doet, verras haar dan op een dag en doe de afwas voordat ze thuiskomt. Als ze vroeg moet opstaan om de kinderen klaar te maken voor school, stel dan haar wekker opnieuw in en laat haar uitslapen terwijl jij ze op de bus zet. Gebruik hier je creativiteit, want ik weet zeker dat er veel dingen zijn die je vrouw/vriendin elke dag voor je doet. Probeer ervoor te zorgen dat je er geen misbruik van maakt!

Je kunt haar ook helpen met huishoudelijke projecten en andere activiteiten.

5) Stuur haar een liefdesbrief

purple flowers on paper

Ga zitten en schrijf een romantische brief. Vertel haar wat je zo leuk aan haar vindt en wat ze voor je betekent. Stuur hem naar haar op met de post. Ze zal aangenaam verrast zijn als ze de envelop opent en jouw attente brief ziet in plaats van een rekening!

6) Verwen haar

Als ze een lange dag achter de rug heeft, zeg dan dat ze op de bank moet gaan zitten. Verwen haar een avondje. Breng haar wat te drinken en masseer haar voeten. Vertel haar dat het haar avond is om gewoon te ontspannen. Blijf de hele avond leuke dingen voor haar doen, en als je je moedig voelt, kun je een geparfumeerd bubbelbad of een chique cocktail voor haar maken, beide zijn goede opties. Als je je zelfverzekerd genoeg voelt, kun je proberen haar een volledige lichaamsmassage te geven.

7) Plan een avond vol met haar favoriete dingen

Bereid een avond voor die helemaal in het teken staat van haar favoriete dingen om haar te laten zien hoe goed je haar kent. Bereid haar favoriete maaltijd op haar favoriete gekleurde borden. Vervolg met knuffelen op de bank en genieten van haar favoriete film.

Of neem haar mee naar haar favoriete restaurant, gevolgd door haar favoriete activiteit (of dat nu naar een club gaan om te dansen is of winkelen in het winkelcentrum). Pas de hele avond aan voor je speciale dame.

8) Maak een fotoalbum voor haar

Verzamel alle lieve foto’s van jullie twee en stop ze allemaal in een fotoalbum om aan haar te geven. Zet op de laatste pagina een speciale boodschap van jou met de tekst: “De dagen die ik met jou heb doorgebracht, waren de beste van mijn leven. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven aan dit fotoalbum toe te voegen.” Laat verschillende pagina’s leeg om alle toekomstige herinneringen te symboliseren die je met haar wilt maken.

9) Haal haar favoriete snack

meeting-koffie-man-vrouw

Stop onderweg van je werk naar huis en haal ongevraagd haar favoriete traktatie (waar ze ook van houdt, of het nu een reep is of koffie).

10) Doe dingen om te laten zien dat je aan haar denkt op je werk

Neem een foto van jezelf en stuur die naar haar telefoon als je de dag uit bent. Stuur een sms waarin je uitlegt: “Ik wou dat ik elke seconde van de dag bij je kon zijn. Maar omdat dat niet kan, zal deze foto het moeten doen totdat ik thuis kan komen en je weer in mijn armen kan sluiten.”

Je kunt ook grappige en schattige foto’s sturen van jezelf terwijl je je verveelt op je werk. Het luchtig en schattig houden tijdens de saaiste delen van de werkdag is een geweldige manier om haar te laten weten dat je aan haar denkt.

11) Maak eten voor haar

Dit kan een uitdaging zijn als je een man bent die moeite heeft met koken, maar als je je vaardigheden bijspijkert, kan dit iets geweldigs zijn om voor je vriendin te doen. Je kunt een chique diner voor haar maken, of haar favoriete gerecht.

Haal verse ingrediënten en ga aan de slag met het maken van het diner. Als ze dan thuiskomt van haar werk, kun je een heerlijke maaltijd klaar hebben staan.

Ze zal ongetwijfeld onder de indruk zijn van je kookkunsten als het eten goed smaakt natuurlijk!

12) Neem haar mee op een picknick

picknick-park-londen

Als het weer het toelaat, is haar meenemen op een weekenddag voor een picknick een superromantisch idee waar ze dol op zal zijn. Verzamel wat kwaliteitsvoedsel waar jullie van houden en neem een fles wijn mee. Kies een mooi park uit met veel mooie landschappen en maak er een dagje uit van.

Ze zal het leuk vinden om wat tijd met jou door te brengen in de natuur, en het is een leuke manier om de eentonigheid van alledaagse activiteiten te doorbreken.

13) Ga samen naar een dansles

Dansen met iemand anders is een intieme en romantische ervaring, dus haar verrassen met een dansles is een geweldige manier om de dingen te veranderen. Tango- en salsalessen zijn geweldige plekken om te beginnen, omdat het uitdagende maar lonende dansen zijn die allemaal gebaseerd zijn op nauwe fysieke intimiteit.

Zoek een lokale les, schrijf je in voor een avond en kijk wat er gebeurt. Misschien ontdekken jullie wel dat jullie het leuk vinden om samen te dansen in die omgeving en wordt dat weer een normaal ding voor jullie om te doen.

14) Neem haar mee naar een concert

concert-feest

Dit vergt wat planning en een goede timing, maar als het lukt, kan het een geweldige en superromantische verrassing zijn. Je hebt een paar opties: je kunt je vriendin meenemen naar een willekeurig concert, of je kunt kijken of een van haar favoriete acts in de buurt komt. Alleen al naar een live show gaan kan leuk en opwindend zijn, maar naar een van haar favoriete artiesten gaan zou een enorme verrassing voor haar zijn.

Je moet wel van tevoren kaartjes kopen, vooral als het een artiest met een grote naam is, anders zijn ze al uitverkocht tegen de tijd dat jij ze wilt kopen.

15) Verander de achtergrond van je mobiele telefoon

Stel de achtergrond van je mobiele telefoon in op een foto van haar. Zeg er niets over. Laat haar het zelf opmerken en als ze dat doet, vertel haar dan dat je het fijn vindt om haar altijd te zien glimlachen, zelfs als jullie uit elkaar zijn.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *