Ben jij op zoek naar een nieuwe keramische pan? Wil je jouw oude pannen met schadelijke antiaanbaklagen vervangen door mooie nieuwe keramische pannen? Dan zal het uitgebreide keramische pannenaanbod jou blij stemmen. Er zijn allerlei verschillende soorten keramische pannen verkrijgbaar. De pannen zijn dankzij de stijlvolle vormgeving een aanwinst voor het oog. En niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de keramische antiaanbaklaag die niet schadelijk is voor mens en milieu.

Koekenpan: de basis in iedere keuken

koppel-koken-marmeren-tafelblad-keuken

Zoals gezegd zijn er verschillende soorten keramische pannen verkrijgbaar. En elke keramische pannensoort is weer in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Wil je graag beginnen bij de basis? Kies dan voor een koekenpan keramisch. De koekenpan is toch wel de basis in iedere keuken. Deze pannensoort is multifunctioneel inzetbaar. Je kunt een koekenpan voor de bereiding van tal van verschillende gerechten gebruiken. Het is dan ook deze pannensoort die het vaakst in de Nederlandse keuken op het fornuis staat. Ben je op zoek naar een koekenpan waar je gemakkelijk gerechten voor twee personen mee kunt bereiden? Kies dan voor een keramische koekenpan van twintig centimeter. Kook je doorgaans voor grotere gezelschappen? Dan is een keramische koekenpan van achtentwintig centimeter een betere keuze.

Keramische wok voor roerbakgerechten

Naast de koekenpan is de wok een veelgebruikte pannensoort. Je kunt in een goede wokpan keramisch snel en gemakkelijk eenpansgerechten maken. Wok bijvoorbeeld heerlijk jouw verse groenten in de keramische wok. En voeg daarna ook jouw noedels en kruiden toe. Je kunt in de wok alle ingrediënten eenvoudig tezamen laten garen en op smaak laten komen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de bereiding van noedels. Er zijn nog tal van andere gerechten die je in een keramische wok kunt bereiden. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan een smaakvolle Thaise curry. Maar ook nasi of andere exotische gerechten lenen zich perfect voor de keramische wok. Deze multifunctionele pannensoort kan eigenlijk eveneens niet ontbreken in jouw keuken.

Diverse maten en uitvoeringen

koken-pan

Naar welke keramische pannensoort je op zoek bent, maakt niets uit. Er is voor iedereen een passende keramische pan te vinden. Zoek je een grote keramische wok waarmee je voor grote gezelschappen kunt koken? Geen probleem! Er zijn diverse grote wokpannen met of zonder deksel verkrijgbaar. Je kunt de keramische wok in verschillende maten en uitvoeringen aanschaffen. En deze diversiteit is ook van toepassing op het overige keramische pannenaanbod. Van keramische koekenpannen tot keramische sauspannen. Je kunt alle keramische pannen in verschillende soorten en maten aanschaffen. Er zijn mooie kwalitatief goede keramische pannen voor alle keukens te koop.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *