Bitcoin bereikte afgelopen januari een historisch hoogtepunt, waardoor het 42K USD kostte. Later in de laatste tijd, kwam het in de buurt van 70K dollar. Het ging volatiel in het midden tot 32K USD ook. Er kwamen waarschuwingen over Bitcoin van verschillende spelers. Niets weerhield de mensen er echter van om van de genoemde digitale munt te houden. Sommigen deden zelfs hun uiterste best om dingen te laten werken. Sommigen stelden zelfs dat Bitcoin het volgende niveau zou kunnen bereiken, waardoor veel meer mensen geobsedeerd zouden raken. Feit is dat Bitcoin een obsessie voor Bitcoin is geworden. We zullen de psychologie erachter in de volgende paragrafen begrijpen. U kunt zelfs sites als – bitcoinera verkennen voor meer.

BTC als deel van uw identiteit

bitcoin-munten-dollar-biljetten

BTC wordt meer religie genoemd dan een oplossing voor welk probleem dan ook, beweert Mark Cuban, een van de top geldmannen. En we zien topmagnaten met hun jargon met te veel uitdrukkingen, waaronder walvis en HODL, zoals overgebracht op de BTC-conferentie. Het hielp bij het aantrekken van veel aanwezigen. De digitale munt blijft het meest geprefereerde middel om BTC te kopen. De cultuur die u aantreft in BTC blijft deel uitmaken van het spel, beweert een van de topprofessoren van UOCD, die ook de auteur is van Digital Cash. Als u eenmaal BTC moet kopen, kunt u denken aan het kopen van de hele scène, beweert de expert. Hoewel we zien dat Bitcoin nu meer en meer aandacht krijgt, zijn er te veel serieuze investeerders te vinden op de mainstream zoals te vinden in de financiële groepen. Het blijft bij het provocerende idee; vandaar dat meer mensen investeren in hun radicale verandering.

De rol van de sociale media

Veel beroemdheden die werden gezien terwijl ze investeerden in Bitcoin blijven zeer betrokken als het gaat om het controleren van gemeenschappen op sociale mediaplatforms, waaronder Twitter, Reddit, Tik Tok, en nog veel meer media leken te genieten van de populariteit van Bitcoin. Al snel werden zij samen met het financieel personeel gezien met de identiteit van verschillende rolmodellen die in veel meer economische domeinen te vinden zijn, beweert de universiteitsprofessor uit Virginia. Al deze sociale platforms stimuleren veel meer gedrag, beweren de deskundigen die veel meer concepten over financiële consumentenstudies hebben bestudeerd. Verscheidene onderzoeksactivisten zijn gezien terwijl ze over hetzelfde verhaal vertelden.

Opwinding over volatiliteit

crypto-bitcoin-koers-scherm

Veel meer intelligente investeerders komen met het idee om BTC te kopen, en deze worden ook gezien gaan naar Las Vegas evenals beweert deskundigen zoals Warrant Buffett. Bitcoin werd gezien met het idee van gokken dat zeker zou genieten van de passie en de sensatie. Gokken heeft meer opwindende dingen om van te genieten, beweren de deskundigen. Als men de koers controleert, kan men zien dat de aandelen soepel bewegen en beweren dat Bitcoin spannend kan zijn, en het zou helpen iets spannends en happening toe te voegen. Als u de kosten van de voorraden te vaak controleert, kunt u te veel activiteiten vinden die een saai ding worden dat het verschil opeist. Het is erg opwindend om dingen te zien gebeuren. Veel jonge zielen groeien nu op met videospelletjes en sociale media die de zaak van onmiddellijke bevrediging blijven.

VAN

We zien dat mensen geneigd zijn opgewonden te raken over de vooruitzichten van de munt en de dingen anders te maken en te veranderen volgens de wereld. Bitcoin-stieren voorspellen de prijs van Bitcoin, en men kan hem zien stijgen tot 200K USD in het komende decennium, samen met de mainstream financiële domeinen van financiële instellingen als PayPal tot Techreuzen als Square. Deze bedrijven gaan nu Bitcoin gebruiken in hun producten en financiële diensten. Ze hebben nog veel meer virale verhalen over mensen die succesvol blijven met Bitcoin. Men kan een meer begeerlijke meevaller vinden met onmiddellijke BTC miljonair aan de verhalen, met inbegrip van degenen die meekomen in de BTC familie. Mensen hebben de neiging zich meer te richten op de ups en downs van de munt, terwijl men kan zien dat er te veel mogelijkheden zijn die BTC zijn geworden. Ten slotte geeft Bitcoin mensen te veel hoop, en geld is tegenwoordig een van de cruciale technologieën waarmee je je de toekomst kunt voorstellen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *