Niet alle vrouwen vallen op lange mannen, maar de meeste hebben er wel een voorkeur voor. Sommige vrouwen zouden zeggen dat ze minder geven om de lengte van een man, maar soms zeggen ze dit om de korte mannen het gevoel te geven dat ze gewaardeerd worden. Het is echter algemeen bekend dat langere mannen aantrekkelijk zijn voor vrouwen. Welnu, er zijn veel soorten mannen en ze zijn allemaal anders geschapen. Sommigen zijn dik, anderen zijn mager, terwijl sommigen kort, lang of halflang zijn. Langere mannen zien er mannelijker uit en daar vallen vrouwen op. Veel mensen proberen erachter te komen waarom vrouwen lange mannen verkiezen boven korte. Dit lijkt misschien een beetje dom en onlogisch, maar het is een trend die al heel lang wordt waargenomen. Het is zelfs zo dat de meeste vrouwen op datingsites en apps gaan voor mannen die langer zijn dan 1,80 meter. In dit artikel onthullen we de redenen waarom vrouwen op lange mannen vallen.

Vrouwen voelen zich veilig bij lange mannen

Korte vrouwen zien lange mannen als beschermers en voelen zich superveilig als ze bij hen zijn. Ze zien eruit als krijgers en vrouwen gaan ervan uit dat in geval van slecht weer of gevaar, de man gewoon zijn armen om haar heen slaat en voor haar veiligheid zorgt. Een Chinese Wijsman zou je vertellen dat een beschermende man degene is die weet hoe hij Kung-Fu moet vechten, maar nee, vrouwen denken daar anders over. Het kan echter een bonuspunt zijn voor een lange man omdat lengte hem aantrekkelijk maakt. Vrouwen vinden troost in de armen van hun mannen en voelen zich op hun gemak in tijden van nood. Ze hebben het gevoel dat ze veilig zijn voor alles wat er om hen heen gebeurt als ze in hun ‘kleine kamer’ zijn waar alleen zij zijn, en een lange man heeft natuurlijk een grotere kamer. Met die gedachte moet het je niet verbazen dat vrouwen voor langere mannen gaan.

Lange mannen zien er macho uit

lange-man-zwart-blouse-naast-kunstwerk

Dit is nog een reden waarom vrouwen zich romantisch aangetrokken voelen tot lange mannen. Hoewel het misschien totale onzin lijkt, vinden de meeste vrouwen dat lange mannen er mannelijker uitzien. Het zou je niet moeten verbazen als een kleine vrouw een lange man ontmoet en nadat hij weg is, tegen haar vriendinnen zegt “Oh, hij is knap en ziet er zo mannelijk uit” en ze allemaal juichen. Het is wat het is en in de ogen van veel vrouwen weerspiegelt de lengte van een man zijn mannelijkheid. Lengte kan misleidend zijn, maar vrouwen letten eerst op dat kenmerk voordat ze de rest van de man bekijken. Een lange man verdient misschien een punt in het hart van een vrouw, maar nadat ze hem kent en gewend is aan zijn mannelijkheid, mag ze beslissen of ze met hem wil daten. Het is normaal voor een vrouw om aan te nemen dat een lange man mannelijk is: dat is iets evolutionairs. Vrouwen willen een man die haar gezin kan beschermen en onderdak kan bieden.

Ze kunnen de hoogste punten in huis bereiken

Dit klinkt hilarisch, maar het gebeurt echt. Het kan gebeuren dat een vrouw op haar tenen staat en probeert bij iets bovenop een kast te komen. Na een lange worsteling kan ze besluiten om een stoel of ladder te pakken om haar dilemma op te lossen. Sommige dames daten liever met een lange man dan dat ze een ladder kopen. Sommige dames gaan zelfs uit met een lange man en gooien met opzet de afstandsbediening van de tv op de hoogste plank en sturen hem dan om die te pakken. Ze vinden het romantisch en dit is een van de redenen waarom lange mannen aantrekkelijk voor ze zijn. Lange mannen kunnen hogerop komen en ze helpen de korte vrouwen ook om hogerop te komen door ze op te tillen. Korte vrouwen raken opgewonden van deze daad en stellen zich zelfs lange beroemdheden voor die hen optillen. Welke dame zou niet opgetild willen worden op het strand of in een zwembad?

Vrouwen voelen zich vrouwelijker en kleiner

Veel vrouwen willen voelen wie ze zijn: vrouwen. Als een vrouw weet dat ze korter is dan haar vriendje, heeft ze het gevoel dat hun lengteverschil hun beider sekse benadrukt. Daarom wil een vrouw het liefst daten met een lange man die haar vrouwelijk en een beetje tenger laat voelen, waardoor ze zelfverzekerder wordt. Het is de verantwoordelijkheid van een man om zijn vrouw zich gewaardeerd te laten voelen en haar zelfvertrouwen een boost te geven. Een goede man complimenteert zijn vrouw altijd, ook lange mannen. Toch willen vrouwen zich meisjesachtig voelen en ze krijgen deze voldoening als ze met lange mannen uitgaan.

De media heeft vrouwen op de een of andere manier beïnvloed om te denken dat langere mannen beter zijn

Telkens als je een tijdschrift leest, een tv-programma of reclame bekijkt of een film ziet, merk je dat de mannen langer zijn dan de vrouwen. Misschien valt dit alleen niet op als modellen met mannen poseren, en dan is het logisch omdat lengte een extra voordeel is om model te zijn. Maar als je beter kijkt, zie je dat de man of net zo lang is als het model, of iets langer dan zij, of dat ze hakken draagt. Vrouwen groeien dus op met het idee dat lange mannen geweldig zijn en uit de romantische scènes op Netflix en internet blijkt dat vrouwen het advies krijgen om uit te gaan met mannen die hun voorhoofd kunnen kussen en een beetje kunnen buigen om hun lippen te kussen. Ze leren ook dat ze op lange mannen af kunnen rennen en ze kunnen omhelzen terwijl ze van hun voeten worden geveegd. Korte mannen hoeven zich echter geen zorgen te maken. Jason Statham is tenslotte een Hollywood-held, maar hij is van gemiddelde lengte. Kevin Hart is ook klein, maar hij compenseert dat met een aantal grappen.

Lange mannen worden als zelfverzekerder beschouwd

lange-man-met-hond

Korte mannen zullen zich hier natuurlijk tegen verzetten en het staat niet in steen geschreven, maar de waarheid is dat de meeste lange mannen zelfverzekerd zijn. Aan de andere kant hebben korte mannen waarschijnlijk een laag zelfbeeld omdat ze het gevoel hebben dat hun lengte een nadeel is in tegenstelling tot lange mannen. Bovendien domineren lange mannen de datingsites omdat ze weten dat vrouwen hen verkiezen. Dat zelfvertrouwen komt meteen tot uiting als een man een vrouw ontmoet. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot zelfverzekerde mannen en omdat langere mannen dat in overvloed hebben, krijgen ze meer aandacht. Sommige mannen zijn echter zo overmoedig dat ze alles verknoeien voordat het tot bloei komt. Als een meisje je zelfvertrouwen opmerkt, zal ze door je uitdrukkingen en gedrag proberen erachter te komen hoe je denkt.

Sommige vrouwen houden van schoenen met hoge hakken..

Sommige vrouwen hebben liever platte schoenen, terwijl anderen liever hakken dragen. Het hangt waarschijnlijk af van de gelegenheid, maar in de meeste gevallen passen hakken. Er zijn vrouwen die wat langer zijn en van hakken houden en de enige manier waarop een lange dame haar man korter dan haar zou willen zien is waarschijnlijk vanaf een balkon. Kortom, ze wil een langere man, zelfs als ze hakken draagt. De belangrijkste reden hiervoor is dat vrouwen zich niet groter willen voelen dan hun partner en hoe korter ze lijken, hoe gelukkiger ze zijn. Niets geeft hen zoveel vreugde als hakken dragen en toch hun man moeten laten bukken voor een kus. Het is een overwinning voor het meisje en als ze uit elkaar gaan, kan ze zelfs besluiten om een langere man te zoeken dan haar ex.

Het DNA van vrouwen is erop ingesteld dat lange mannen beter zijn

Het is genetisch bepaald dat lange mannen aantrekkelijker zijn dan korte. Je vraagt je af hoe? Nou, op dezelfde manier worden mannen aangetrokken tot vrouwen met bredere heupen, mooiere ogen, jongere lichamen en grotere borsten. Dit komt omdat hun geest genetisch zo is ingesteld dat hun emoties ontvlammen als ze deze eigenschappen opmerken bij het andere geslacht, en dat is al eeuwen zo. Onze voorouders gaven de voorkeur aan langere mannen omdat ze geloofden dat die meer bescherming boden en in staat waren om voor het gezin te zorgen, in tegenstelling tot kortere mannen die als machteloos werden beschouwd en niet in staat waren om een gezin te onderhouden. Zo zijn we geëvolueerd en het gen zit nog steeds in moderne vrouwen. Je kunt het ze niet kwalijk nemen dat ze de voorkeur geven aan langere mannen: hun voorouders deden dat tenslotte ook.

Lange mannen lijken krachtiger te zijn

lange-grote-kale-man-strand

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot macht en als een vrouw fysiek naar een man kijkt en ziet dat hij lang is, neemt ze automatisch aan dat hij de wereld op zijn schouders kan dragen. Dit soort gedachten bouwt zich op in haar hoofd en ze beeldt zich in dat hij meer autoriteit heeft. Niet veel mensen begrijpen dit gevoel bij vrouwen en daarom is het belangrijk om het uit te leggen. Als een man een machtige positie heeft in een bedrijf en zich gedraagt als een bevelend figuur, ziet hij er aantrekkelijker uit. Vrouwen kunnen machtige mannen niet weerstaan en daarom trekken mannen met een gevestigde en machtige positie vaak meer aandacht. Een van de eigenschappen die mannen omhoog stuwen is hun zelfvertrouwen en je weet al dat de meeste zelfverzekerde mensen lang zijn. Vrouwen denken dat lange mannen gezaghebbend zijn en dat windt ze op.

Een lange man gedraagt zich als een persoonlijke lijfwacht

Als kleine vrouwen met lange mannen zijn, voelen ze zich beschermd. Hij gedraagt zich als een lijfwacht die haar veilig houdt. Zolang hij lang is en goed gebouwd, is hij een blijvertje. Langere mannen zijn van nature intimiderend en omdat vrouwen zich veilig en beschermd willen voelen, gaan ze voor hen. Een vrouw stelt zich voor dat de man de hele tijd bij haar is en haar weghoudt van de nare blikken van andere mannen en stalkers. Vrouwen houden van aandacht, maar als ze die ene man krijgt en voor hem valt, verlangt ze alleen naar zijn aandacht. Dit betekent niet dat korte mannen niet beschermend kunnen zijn; maar als een lange man iemand benadert, kan zijn lengte zelf zijn doelwit een beetje afschrikken en vrouwen hebben het gevoel dat lange mannen achter hen staan.

Voor degenen die zich afvroegen waarom vrouwen de voorkeur geven aan langere mannen, hoop ik dat je nu de redenen volledig begrijpt. Het is echter nodig om te verduidelijken dat vrouwen niet alleen van langere mannen houden: ze houden van mannen die langer zijn dan zij of op zijn minst van gemiddelde lengte, en de meeste vrouwen willen geen man die korter is dan zij. Een lange man moet zelfverzekerd en beschermend zijn. Vrouwen gaan ervan uit dat lange mannen deze eigenschappen hebben en ze kunnen teleurgesteld zijn als hun lange partner dat niet heeft. Maar ook korte mannen kunnen geliefd zijn bij vrouwen, mits ze moedig en zelfverzekerd zijn.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *