Heeft je laatste afspraakje je van je voeten geveegd of ben je van je afspraakje weggelopen? Droomde je ervan om de perfecte Mr. Right te ontmoeten, met de juiste balans van humor, charme, aantrekkingskracht en uiterlijk, of ontmoette je uiteindelijk een sullige man die raar rook? Nou, alles is mogelijk in de dating wereld! Als vrouw koester je wellicht hoge verwachtingen en dromen dat je Mr. Right zal ontmoeten. Iemand die goed klinkt en er charmant uitziet, blijkt misschien niet een klein beetje te zijn van wat hij leek te zijn, en soms slaat een blind date je omver en ontmoet je meteen je soulmate. Het is heel belangrijk dat we eerst onze eigen persoonlijkheid analyseren en een basisrepertoire hebben van het soort mannen waarmee we zouden willen daten. Als we dat doen, kunnen we de juiste mannen in ons leven aantrekken. Een slechte date kan ons een onbevredigd, onwaardig en soms boos gevoel geven over onze eigen keuzes. Soms moeten we nagaan wat we willen van onze date, of we willen dat het lang duurt, of we iemand willen daten voor de lol en of we iemand willen daten voor een korte periode. Er zijn veel soorten mannen en van elk van hen kunnen we zeker iets leren. Lees verder om te weten met wat voor soort man jij uitgaat.

1. Humoristische mannen

Gimme More Dancing GIF by Satisfaction Group

Dit betekent niet dat mannen zich moeten verkleden als een clown en je dwangmatig aan het lachen moeten maken met flauwe grappen. Humoristische mannen zijn mannen die iedereen om zich heen op hun gemak stellen. Ze zorgen ervoor dat je een avond hebt vol plezier en lichte humor. Ze verbazen je met kleine capriolen of rare verhalen uit hun verleden. Ze zien de lichte kant van de dingen en als je bij hen bent, voel je je licht, kalm en goed. Iedereen houdt tegenwoordig van humoristische mannen. Ze zijn leuk om mee om te gaan en ze zijn aantrekkelijke romantische partners. Humor is ook een eigenschap waar mensen vanaf hun geboorte mee gezegend zijn. Terwijl flauwe humor je afschrikt, zorgt gevatte humor voor een vonk en opwinding in het leven. Je weet zeker of iemand alleen maar grappig probeert te zijn of dat iemand van nature grappig is. Als je liever hebt dat je beau leuk en humoristisch is om mee om te gaan, dan kun je misschien wat meer te weten komen over zulke jongens en kijken of jullie het allebei goed kunnen vinden op jullie date.

2. Soorten mannen die sociaal bewust zijn

Nou, dit soort hangt echt af van je persoonlijke voorkeur. Als jij ook het type bent dat er van houdt om netjes te zijn in de maatschappij en in het openbaar, dan is dit misschien iets voor jou. Dit soort mannen ziet hun vrouwen het liefst perfect gekleed en volgens de laatste mode. Ze letten vaak op je sociale maniertjes en tafelmanieren. Als je bij hen bent, voelt het misschien alsof je een cursus persoonlijkheid of verzorging volgt. Zulke mannen zouden hun wenkbrauwen fronsen als je je te luid kleedt, te veel drinkt, te hard lacht of het te gemakkelijk hebt. Als je daarentegen liever hebt dat je mannen net zo sociaal bewust zijn als jij, dan kun je misschien alleen op zulke mannen jagen.

3. Mannen met een goed hart

man-bruine-winterjas

Zulke mannen zijn universele aantrekkingskrachten. Ze hebben medeleven, motivatie en een onbaatzuchtige houding ten opzichte van iedereen om hen heen. Zulke mannen zetten alles op alles om mensen te helpen, zijn in wezen lief en zorgzaam voor kinderen en ook voor hen die lager in rang zijn. Zulke mannen zijn geweldige mensen en nog betere echtgenoten. Ze zorgen altijd voor je behoeften en stemmingen en houden je altijd gelukkig. Hun warme persoonlijkheid kan ieders hart doen smelten, en men heeft altijd minstens één zo’n man in zijn leven nodig.

3. Slimme en intellectuele mannen

Mannen als deze hebben een snelle humor, kennis van alles wat er om hen heen gebeurt en zijn erg slim. Ze kunnen met iedereen een gesprek aanknopen en hebben een indrukwekkende persoonlijkheid en intellect. Nu is het helemaal aan jou of je de rest van je leven wilt doorbrengen met een man die zo geleerd en slim is of dat je liever iemand hebt die veel leuker is om mee om te gaan.

4. Getalenteerde mannen

Zulke mannen kunnen geweldige artiesten, muzikanten, sporters of elk ander talent zijn dat een hoog niveau van expertise vereist. Als jij ook enthousiast bent over een bepaalde hobby, dan kun je misschien mannen aantrekken met dezelfde passie en gedrevenheid voor die hobby. Je vindt het gemakkelijker om contact te maken met zulke mensen omdat jullie dezelfde interesses hebben en dingen om over te praten.

5. Vrijgevige mannen

man-vrouw-hand-wandelen-samen-bos

Deze groep mannen kan je aanspreken of helemaal niet aanspreken. Er is een bepaalde groep vrouwen die graag financieel onafhankelijk is en het zou haten als hun date voor hen zou moeten betalen. Aan de andere kant is er een hele andere groep vrouwen die graag met mannen zou zijn die financieel voor hen kunnen zorgen. Gulle mannen vinden meestal dat mannen voor hun vrouwen moeten betalen. Ze maken zich altijd druk over het betalen van je kaartjes, boodschappen, eten en concerten. Kies dus je type. Dit type hangt meestal af van je persoonlijke voorkeur en persoonlijkheid in het algemeen.

6. Sympathieke types

Het zal niet makkelijk voor je zijn om dit soort mannen te beoordelen tijdens de eerste date. Ze kunnen kribbelen en huilen over hun trieste leven, pech, affaire uit het verleden, hun slechte financiële status, over een baan die ze net zijn kwijtgeraakt of over hun ongelukkige gezinsleven. In eerste instantie voel je sympathie voor zulke mannen, maar later realiseer je je dat ze je dood vervelen met hun zielige verhalen. Mannen die zich meteen tijdens de eerste date openstellen over alle negatieve dingen in hun leven, zijn misschien voor niemand zo aantrekkelijk.

7. Beste vriend types

Een relatie met je beste vriend zal er niet alleen voor zorgen dat je je beste vriend voor het leven kwijtraakt, maar het zal je ook een lang ongemakkelijk gevoel geven. Beste vrienden kun je het beste laten bij beste vrienden. Zij zijn het soort mannen dat je in je leven zou willen hebben om de roddels en nieuwtjes over al je zaken te delen. Het is geen goed idee om te daten met je beste vriend.

8. De rijpe types

Zulke mannen zijn ouder dan jij. Ze hebben de wereld gezien en hebben meer ervaring in dingen. Je kunt het gevoel hebben voortdurend door zulke mannen verwend te worden, of je kunt het fijn vinden om voor alles van hen afhankelijk te zijn. Het is in dit geval echt een kwestie van persoonlijke voorkeur. Het kan ook in je opkomen dat waarom een volwassen man zich aangetrokken zou voelen tot iemand die zo jong is als jij.

9. De verlegen type mannen

Dit soort mannen heeft misschien een eeuwigheid nodig om zich open te stellen. Ze zijn ongetwijfeld schattig en onschuldig. Ze hebben wat tijd nodig om zich helemaal voor je open te stellen. Maar zulke types zullen goede echtgenoten zijn. Ze zijn te verlegen om een gesprek met je te voeren, maar als je je hart hebt verpand aan een verlegen man, dan kun je hem uit zijn schelp laten kruipen.

10. De egocentrische types

Blijf uit de buurt van zulke mannen. Zelfs als je midden in je afspraakje bij ze wegloopt, is dat niet erg. Zulke mannen zijn koud, afstandelijk, emotieloos en spotten vaak zonder reden met je. Ze kunnen zelfs controlerend en mannelijk chauvinistisch zijn. Het kan twee tot drie dates duren voordat je ze helemaal leert kennen.

Het is moeilijk om iemand goed te leren kennen na een paar afspraakjes. Wees sterk en geef je hart niet al bij de eerste ontmoeting aan je date. Er zijn ook nog een miljoen andere redenen die niet in de lijst met soorten afspraakjes met mannen staan. Sommige mannen zijn verder perfect maar emotioneel niet beschikbaar. Iemand anders is misschien te goed maar ook te aanhankelijk. Er zijn er ook die te bezitterig blijken te zijn. Verlaag nooit je normen om aan de verwachtingen van je man te voldoen. Blijf altijd trouw aan jezelf vanaf de eerste date. Mannen moeten bereid zijn om je te accepteren zoals je bent. Er zijn mannen die je alleen willen ontmoeten als ze niets anders te doen hebben. Blijf uit de buurt van zulke egocentrische mannen die je als vanzelfsprekend beschouwen.

Je man of vriend zou jou altijd als prioriteit moeten hebben. Als je al een tijdje met Mr. Perfect aan het daten bent, maar je hebt het gevoel dat hij een bindingsfobie heeft, dan is hij niet Mr. Perfect. Je wilt absoluut geen kostbare jaren van je leven verspillen om na een paar jaar daten een nee te horen van je man. Er zijn mannen die te grof zijn en bijna een soort pestkoppen zijn. Ze hebben het gevoel dat ze je bezitten. Blijf uit de buurt van zulke mannen. Er zijn anderen die te graag met je naar bed willen. Het enige waar ze aan kunnen denken is seks. Zulke perverselingen moet je natuurlijk niet vermaken. Elke man is anders en elke vrouw kijkt weer anders naar iemand.

Daten is een gok. Je ontmoet iemand, je vindt iemand leuk, en toch werkt het niet, en soms klik je meteen met iemand. Maar als je je persoonlijke voorkeuren grofweg uittekent, dan kun je jezelf tenminste behoeden voor de onnodige problemen van het daten met de verkeerde type mannen. Sommige mannen hebben een indrukwekkende persoonlijkheid. Ze zijn misschien te stijlvol en te rijk, maar pas als je ze leert kennen, kom je erachter hoe leeg ze van binnen zijn. Houd altijd je ogen en oren open als je met iemand date. Ga niet voor uiterlijk of geld.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *