Het leuke met het aangename combineren, iets wat we allemaal wel willen. Helaas gaat dit niet altijd samen, denk aan lekker bourgondisch dineren en op dieet zijn. Of willen sparen maar ook van shoppen houden.

Ook het hebben én houden van genoeg geld om alles te kunnen doen wat we willen is een streven van velen. Daarom hebben wij voor jou naar leuke hobby’s gezocht die je kunt ontwikkelen en die je óók nog iets opleveren. Lees snel verder!

1. Shop je rijk

kleding-winkel

Veel mensen geven de tip wanneer het om extra geld verdienen gaat om je kledingkast op te ruimen en overbodige spullen te verkopen. Een goede tip, maar die kledingkast is geen bodemloze put. Er komt een moment dat al je oude kleding wel verkocht is. Wij raden dan ook aan om je shoptalent anders in te zetten.

Wanneer jij online of in vintagewinkels bent, shop dan niet voor jezelf. Shop dan met het oog op een ander. Probeer de verborgen pareltjes te vinden, poets ze eventueel een beetje op en knal ze online op marktplaats. Neem van ons aan, ontzettend leuk om te doen én nog leuker wanneer je verkoopsucces hebt.

2. Leren investeren

Wellicht voel je nog een beetje een drempel wanneer het over aandelen en crypto gaat, maar neem van ons aan dat wanneer je je er meer in gaat verdiepen het ook interessanter wordt. Er zijn online super veel leuke cursussen en workshops te vinden hierover. Het leukste is natuurlijk wanneer jij met je strategie en keuzes een leuke winst gaat behalen.

Daarnaast is het ook leuk dat je hierdoor de wereld om je heen en het systeem achter bijvoorbeeld Bitcoins, beter leert begrijpen. Kies wel voor een platform wat bij jou past, wij zijn groot van bitcoin-profit.org/nl. Een overzichtelijk medium, zeer geschikt voor de beginner.

3. Zet je talent in

fashion-website-design-laptop

Kun jij waanzinnig goed tekenen, schilderen of schrijven? Lucky you, want ook hier is geld mee te verdienen. Zorg wel dat je iets kiest wat je naast je huidige werk kunt doen en je leuk vindt.

Dat laatste is wel echt een voorwaarde om succes te behalen. Je kunt je diensten vervolgens aanbieden via marktplaats maar ook Etsy is een aanrader. Voor je het weet wordt jouw talent ontdekt en hang je in het Rijksmuseum.

Kortom, een hobby hoeft niet altijd geld te kosten maar kan ook zeker het nodige opleveren. Het gaat er maar net om welke hobby jij kiest!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *