We weten dat 2022 het jaar van de Bitcoin is gebleven, en dat het alle records op de markt heeft gebroken. Gezien de wijze waarop de munt het afgelopen jaar is gegroeid, menen deskundigen dat dezelfde impact en aura van de munt op de markt blijven bestaan. 2022 is sterk gestegen, wat velen aantrekt. Daarna zagen we dat landen als El Salvador de munt wettig betaalmiddel op de markt maakten. Het land heeft ook plannen voor een Bitcoin-stad om investeerders uit de hele wereld aan te trekken. Wall Street bereidt zich daar ook op voor. Aan de andere kant heeft China het delven van Bitcoin en andere digitale munten verboden, waardoor andere problemen ontstaan. Ondanks de extra druk op de BTC, is deze omhoog gekomen met de technologie en ondernemingen als Defi en andere zaken. De snelheid waarmee de code evolueert, is verbijsterend. U kunt de sites zoals deze immediate-edge.nl verkennen om er meer over te weten te komen.

BTC als in Davos

crypto-bitcoin-koers-scherm

Als u de voorspellingen van BTC in 2023 wilt begrijpen, moet u nagaan wat Davos heeft besproken. In een notendop is Davos een groep van mensen en groepen van wereldniveau die allen betrokken zijn bij fora zoals het WEF in de genoemde stad in Zwitserland. De groep bestaat uit bepaalde bankiers, hoofden van financiële groepen, politici, en nog veel meer mensen van de topinstellingen. Dit is een groep die denkt dat ze succes hebben. In Davos zijn ook bepaalde mensen op dit gebied langsgekomen. Zij hadden het over het beleid inzake het energieniveau en de producten die leesbaar blijven boven hun whitepapers over de munt. Zij hebben gesproken over het gebruik van fossiele brandstoffen op de markt, en zij zullen fungeren als belangrijk plantenvoedsel, en zij blijven in het sociale kredietsysteem afkomstig uit landen als China.

Het heeft verder een einde gemaakt aan het debat over het energieverbruik zoals dat onder de milieubeweging en in kwaliteitskringen wordt gevoerd. Davos is lange tijd in de media gebleven omdat het mensen aantrok om te discussiëren. Een meerderheid van de mensen daarin sprak over de gezondheidsproblemen ten tijde van Covid 19. Het hielp hen voorts plannen op te zetten om de zaken op het niveau van de commerciële banken te controleren. Ze spraken ook over het verbod op Bitcoin en andere landen zoals Brazilië. In Davos is nog veel meer gesproken over de komst van Bitcoin op de fiatvalutamarkt.

Davos in 2022

Het beste deel van dit debat is dat ze nog steeds genoeg stimulansen krijgen. Deze omvatten zowel de positieve als de negatieve. De laatste komen samen met een aantal kritische brok van mensen die niet reageren over de stimulansen over hetzelfde. De negatieve invloed van de stad is de dingen goed te plannen en zo te laten werken om de felle tegenstand te trotseren die in hen wordt aangetroffen. Davos blijft het middelpunt van de machtsstrijd, en iedereen wordt als hetzelfde gezien. We zien dat Trump dichter bij het gemeenschappelijke doel komt, en we praten over te veel voordelen van hetzelfde.

Deskundigen zijn van mening dat zij in 2022 te veel barsten hebben ontdekt in bepaald geo-beleid inzake Bitcoin. Landen als de USSR leken echter voorspelbaarder over de munt. De manier waarop Bitcoin door Wall Street werd omarmd, kan men vinden in de bovengenoemde barsten die ook het binnenlands beleid van de VS belemmeren. Het heeft een flinke hoeveelheid druk op de swing-based politici uitgeoefend en vervolgens verder geholpen bij het blokkeren van de vitale wetgeving zoals die in de Verenigde Staten wordt geplaatst. Het leek een kritische tekortkoming wanneer de kwestie op mondiaal niveau werd bekeken. Het conflict rond Bitcoin zou nog lang in de markt blijven, en dat zal nog wel even zo blijven. Maar gezien het aantal voordelen dat Bitcoin biedt, zouden steeds meer mensen en groepen zich tot de munt aangetrokken voelen. Het zou dus eerlijk zijn om te zeggen dat Bitcoin in 2023 zal domineren, en dus hetzelfde zal overheersen. Laten we afwachten hoe de zaken er de komende jaren voor staan, maar het ziet er te rooskleurig uit voor de digitale munt – Bitcoin.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *