Erik ten Hag is een heel bekend gezicht in de voetbalwereld. Wie veel voetbal kijkt, zal hem ongetwijfeld direct herkennen zodra hij in beeld komt. We kennen Erik ten Hag vooral als Ajax trainer, maar hij is ook trainer geweest bij andere clubs, waaronder Manchester United. Kijken we naar het voetbal in Europa, dan mogen we zeggen dat hij één van de meest populaire trainers is. Dit betekent natuurlijk ook dat de roddelpers altijd op de loer ligt, maar Erik lijkt hier slim mee om te kunnen gaan. Het lukt hem aardig om zijn privéleven ook echt privé te houden. Wie is de vrouw van Erik ten Hag? Heeft hij een gezin? Hoe ziet zijn leven eruit? Wij hebben eens gezocht naar wat we over hem kunnen vinden.

Erik ten Hag heeft een echt voetbalhart

Het is niet vreemd dat Erik ten Hag naam heeft gemaakt in de voetbalwereld, want de liefde voor voetbal zat er al vroeg in. Voetbaljournalist Leon ten Voorde, bij Tubantia actief als verslaggever, is een jeugdvriend van Erik. Hij vertelde eerder al eens dat de twee samen bij Bon Boys speelden en dat toen eigenlijk al heel duidelijk was dat Erik er veel beter in was dan Leon. Ze voetbalden niet alleen samen bij hun club, maar ook als vrienden op het plaatselijke pleintje. De vriendschap tussen de twee werd door Leon eerder al beschreven in het artikel ‘hoe eigenwijze snotneus uit Haaksbergen de beste werd’. Erik ten Hag leek dus al op jonge leeftijd echt gemaakt te zijn voor de voetbalwereld, terwijl zijn jeugdvriend Leon besefte dat hij iets anders moest gaan doen om geld te kunnen verdienen in de sportwereld.

Uit wat voor familie komt Erik ten Hag?

Erik ten Hag komt uit een succesvolle familie. Zijn vader Hennie stond ooit aan het roer van het familiebedrijf Ten Hag Makelaars en Financiële Dienstverleningsgroep. Inmiddels hebben de broers van Erik, Michel en Rico, het bedrijf overgenomen. De onderneming is nog altijd succesvol. Er zouden in totaal 9 vestigingen van het bedrijf zijn en er werken meer dan 100 personen voor het familiebedrijf. Erik is de enige zoon die niet actief is in het bedrijf. In de voetbalwereld verdient hij een miljoenensalaris.

Heeft Erik ten Hag een vrouw?

Erik ten Hag is op internationaal niveau heel populair als voetbaltrainer. Dit betekent natuurlijk ook dat de roddelpers altijd op de loer ligt. Erik gaat hier handig mee om en het lukt hem aardig om zijn privéleven buiten de camera’s te houden. Zelfs als je goed zoekt, zijn er weinig foto’s van hem met zijn vrouw of gezin beschikbaar. Dit betekent natuurlijk niet dat er geen sprake is van een vrouw of een gezin. Integendeel. Erik ten Hag is al jarenlang getrouwd met zijn grote liefde, Bianca.

Bianca is de vrouw van Erik ten Hag

De grote liefde van Erik ten Hag heet Bianca. Erik ten Hag doet er alles aan om zijn gezin te beschermen tegen de media. Toen hij bij Ajax aan de slag ging als trainer, is zijn gezin in woonplaats Oldenzaal gebleven, waar Bianca nog altijd woont. De twee zijn dus nog steeds getrouwd en gelukkig met elkaar, maar wonen lang niet altijd samen. Bianca bekleedt vooral de rol van moeder en stabiele factor in het huis. Erik en Bianca zijn al jarenlang met elkaar getrouwd en delen samen een liefde voor golf.

Vrouw en gezin van Erik ten Hag komen liever niet teveel in beeld

We weten dus dat de vrouw van Erik ten Hag Bianca heet, maar veel meer is er niet bekend over deze leuke vrouw. Heel af en toe zijn ze eens samen te zien op een foto, die vaak stiekem is gemaakt door de paparazzi. Uiteraard doen Erik en Bianca er ook alles aan om de kinderen buiten beeld te houden. De twee hebben samen drie kinderen, waarvan enkel de namen bekend zijn. Hun kinderen heten Nigel, Indy en Kelly.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *