Estavana Polman is een bekende Nederlandse handbalster die internationaal erkend wordt om haar uitzonderlijke talent en prestaties op het handbalveld. Ze werd geboren op 5 augustus 1992 in Arnhem. Estavana heeft zich onderscheiden als één van de beste handbalspelers ter wereld en heeft haar stempel gedrukt op de sport met haar indrukwekkende vaardigheden en toewijding. Het is dan ook geen geheim dat zij veel geld heeft weten te verdienen door te doen waar zij goed in is: het uitblinken in de topsport. Een belangrijke vraag voor velen is dan ook wat het totale vermogen van Estavana Polman is. Laten we eerst eens nader kijken naar haar carrière en verdere levensloop.

De professionele carrière van Estavana Polman

Haar professionele carrière begon bij de Nederlandse club VOC Amsterdam, maar ze brak pas echt door bij het Deense team Team Esbjerg, waar ze van 2013 tot 2016 speelde. Vervolgens stapte ze over naar het Deense topclub Esbjerg Håndbold, waar ze uitgroeide tot één van de sterspelers van het team. Estavana Polman staat vooral bekend om haar aanvallende kwaliteiten als rechteropbouwster. Ze is een dynamische speler met een krachtig schot en een indrukwekkende behendigheid. Haar snelheid en nauwkeurigheid maken haar tot een geduchte tegenstander voor elke verdediging.

Internationale toernooien

Naast haar clubcarrière heeft Estavana Polman ook een belangrijke rol gespeeld in het Nederlands handbalteam. Ze heeft talloze internationale toernooien vertegenwoordigd en heeft met het nationale team aanzienlijke successen behaald, waaronder het winnen van het Europees kampioenschap in 2018 en een zilveren medaille op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Relatie met voetballer Rafael van der Vaart

Buiten het handbalveld heeft Estavana Polman ook aandacht gekregen vanwege haar relatie met voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze een dochter heeft. Rafael beleefde eerder een zogenaamd ‘sprookjeshuwelijk’ met Sylvie Meis, waar heel Nederland getuige van mocht zijn. Voor velen was het dan ook even wennen dat er een andere vrouw aan de zijde van Rafael verscheen. Toch, Estavana Polman wordt door het Nederlandse publiek omarmd, ook als partner van Rafael. Haar charisma en sportieve prestaties hebben haar tot een rolmodel gemaakt voor jonge handbalfans en atleten over de hele wereld.

De opmerkelijke carrière van Estavana Polman

Estavana Polman is op de eerste plaats een getalenteerde en zeer gerespecteerde handbalster die de Nederlandse handbalsport naar nieuwe hoogten heeft gebracht. Pas op de tweede plaats wordt zij gezien als voetbalvrouw. Haar indrukwekkende carrière en prestaties hebben haar terecht een plaats gegeven in de schijnwerpers van de internationale handbalwereld. Als één van de meest bewonderde Nederlandse sportvrouwen heeft ze een opmerkelijke carrière doorgemaakt.

Van de club in Arnhem naar de Olympische Spelen

Estavana begon haar sportieve reis bij een club in haar geboortestad Arnhem voordat ze zich een weg baande naar de Eredivisie, het hoogste niveau van het Nederlandse handbal. In 2010 voegde ze zich bij het Nederlandse nationale handbalteam, waar ze snel uitgroeide tot een essentiële speler dankzij haar indrukwekkende prestaties. Ze nam deel aan verschillende Wereldkampioenschappen, vertegenwoordigde Nederland op de Olympische Spelen en werd zelfs wereldkampioen. Kortom, haar carrière is doorspekt met succes en glorie.

Inkomsten vanuit de handbalwereld

Het is belangrijk op te merken dat de salarissen in de handbalwereld doorgaans niet kunnen tippen aan die in de voetbalwereld. Terwijl de best verdienende handballer, zoals Mikkel Hansen, tot €80.000 per maand kan verdienen, liggen de salarissen voor vrouwelijke handballers aanzienlijk lager. Estavana Polman heeft het grootste deel van haar carrière in Denemarken doorgebracht, waar de best verdienende speelster ongeveer €95.000 per jaar verdiende. Het gemiddelde salaris voor Deense handbalvrouwen ligt echter rond de €1.350 per maand.

Andere inkomstenbronnen van Estavana

Naast handbal heeft Estavana Polman meerdere inkomstenbronnen. Ze verschijnt regelmatig op televisie en bouwt ook een aanzienlijke aanwezigheid op via social media. Op Instagram heeft ze meer dan 280.000 volgers, wat haar een breed bereik geeft. Bovendien hoeft ze zich financieel geen zorgen te maken, gezien haar relatie met voormalig voetballer Rafael van der Vaart, wiens vermogen wordt geschat op ongeveer €18 miljoen.

Het vermogen van Estavana Polman wordt geschat tussen de €1 en €2 miljoen, wat zeker indrukwekkend is gezien de beperkte verdienmogelijkheden in het handbal. Zij is dan ook niet alleen een uitzonderlijke handbalster, maar ze heeft ook financieel succes weten te behalen dankzij haar veelzijdigheid en diverse inkomstenstromen buiten het handbalveld.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *