Hey daar! Ja, we bedoelen jou. Zet nog niet al je zomerse spullen op zolder. De zomer is nog niet voorbij. Er komen namelijk nog een paar zonnige dagen aan. We kunnen dus nog even lekker genieten van het strand of een lekker terrasje. Of ben jij juist van plan om nog een heerlijk tuinfeestje te plannen? Er kunnen echter omstandigheden zijn waardoor je geen alcohol kunt consumeren. Gelukkig hoef je je daardoor niet buitengesloten te voelen. Er zijn namelijk genoeg alcoholvrije opties waar je toch nog van kunt genieten. Wil jij weten wat deze opties zijn? Lees dan snel verder want in dit artikel zullen wij je hier namelijk meer over vertellen.

Alcoholvrije bier 

Het kan heel goed zijn dat je iemand bent of kent die momenteel in verwachting van een klein wondertje is. Het is dan niet mogelijk om van een alcohol drank te genieten. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat je aan de medicatie bent of misschien ben je gewoon gestopt met het consumeren van alcohol. Wat de reden ook is maakt helemaal niet uit. Er zijn namelijk alcoholvrije opties waar jij gebruik van kunt maken. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te genieten van alcoholvrij bier. Let er dan wel op dat je alcoholvrije bier aanschaft waar helemaal geen alcohol inzit als je dit niet mag consumeren. In Nederland wordt alcoholvrije bier met een alcoholgehalte van 0,1% namelijk al als alcoholvrij gezien. Wanneer je je alcoholvrije bier hebt aangeschaft is het goed om de drankjes lekker koud te maken. Zo zijn ze namelijk het lekkerst.

Mix alcoholvrije cocktails

bar-drank

Heb je geen idee waar je alcoholvrije drankjes kunt vinden? Dan kun je terecht de Alcoholvrijshop. Daar kun je niet alleen alcoholvrije bier vinden, maar ook andere heerlijke dranken die zonder alcohol gemaakt zijn. Als jij van plan bent om een leuk tuinfeestje te organiseren, dan is het ook leuk om heerlijke alcoholvrije cocktails te maken. Je kunt vooraf online op zoek gaan naar de beste recepten voor alcoholvrije cocktails. Vervolgens kun je de producten dan aanschaffen en lekker aan de slag gaan met mixen. Heb je geen idee welke recepten je kunt uitkiezen? Dan kun je nooit misgaan met een Virgin mojito, Safe sex on the beach of Nada colada. Mocht je erop uit gaan, dan kun je nu ook op terrasjes genieten van een alcoholvrij drankje.

Kortom, kun jij deze zomer nog heerlijk genieten van een alcoholvrije drankje. Dit komt goed uit wanneer je vanwege omstandigheden geen alcohol kunt consumeren. Je kunt dan kiezen voor alcoholvrije bier en je kunt alcoholvrije cocktails mixen voor jouw tuinfeestje. Of je kunt op een terras genieten van een alcoholvrij drankje.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *