Heb je plannen om te handelen in cryptocurrency? Dan is het aan te raden om je hier zeker eerst in te verdiepen en hiervoor flink wat tijd vrij te maken. De cryptomarkt heeft een vrij gecompliceerde structuur en de crypto koersen zijn sterk aan verandering onderhevig. De Bitcoin koers is hiervan een goed voorbeeld. Als je op een actieve manier in het leven staat en een goed gevulde agenda meer regel dan uitzondering is, vraag je je wellicht af of je kunt handelen in Bitcoins zonder tijd en kennis. Het antwoord op deze vraag is tweeledig.

Opties om te handelen in de Bitcoin

crypto-trader-telefoon

Het zal je niet ontgaan zijn dat de opties om te handelen in de Bitcoin zeer groot zijn. Er zijn diverse exchanges die hiervoor in Nederland hun platforms aanbieden. Dit is een interessante keuze, mits je beschikt over de benodigde crypto kennis én tijd. Een andere keuze die je kunt maken is voor een van de apps die zich richten op Bitcoin trading. Een van de keuzes die je hierin kunt maken is Bitcoin Prime. Je maakt hierbij gebruik van een geavanceerde handelsrobot die werkt op basis van ingewikkelde algoritmes en artificial intelligence toepassingen. We zullen je een ingewikkeld technisch verhaal besparen en meteen to the point komen. Het gebruik van Bitcoin Prime neemt je het handelen immers voor een groot deel uit handen.

Kun je via Bitcoin Prime handelen zonder crypto kennis en tijdsinvestering?    

bitcoin-munt  

Nu je weet wat Bitcoin Prime is, wil je uiteraard ook weten of je via deze app kunt handelen zonder crypto kennis en tijdsinvestering. Het antwoord op deze vraag is niet in één zin te geven. Bitcoin Prime neemt je veel “werk” uit handen. Dat is een feit. Je moet echter wel de trading bots voorzien van de benodigde informatie. De handelsrobot zal immers werken op basis van het risicoprofiel en (vooral) de handelsstrategie die jij ingeeft. Hiermee willen we aangeven dat al jij kiest voor een goede strategie, de trading bot een aantal gunstige keuzes voor je zal maken. Kies je voor een aantal minder gunstige opties? Dan zal ook dit merkbaar zijn in het resultaat. De vraag is dus of je dit aandurft zonder (voldoende) crypto kennis. Als je weet dat de crypto markt zeer volatiel is en de koersen dus sterk aan verandering onderhevig zijn, is dit wel een belangrijke afweging. De keuze met betrekking tot de grote risico’s van Bitcoin trading kun je alleen zelf maken maar vormt wel het antwoord op de vraag of je kunt handelen in Bitcoins zonder tijd en kennis.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *