Wanneer je met je bedrijf op een beurs gaat staan kan het een goed idee zijn om te investeren in relatiegeschenken. Op deze manier zullen je (potentiële) klanten je naderhand blijven herinneren. Je hebt op dit gebied erg veel mogelijkheden. In dit artikel helpen we je op weg met 7 populaire relatiegeschenken!

1. Draagtassen

kartonnen-tas

Met gepersonaliseerde draagtassen zit je op een beurs altijd goed! Mensen zullen op een beurs allerlei leuke folders of flyers tegenkomen en dan kunnen ze jouw tas gelijk gebruiken. Je kunt dan kiezen voor verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld papieren tassen of katoenen tassen. Een voordeel van katoenen tassen; deze zullen mensen vaker gebruiken. Extra zichtbaarheid voor je bedrijf dus!

2. Pennen

Ook altijd handig: pennen. Daar komt bij dat pennen klein zijn en dus makkelijk zijn om mee te nemen. Als mensen even snel iets willen noteren dan hebben ze dankzij jou al een pen op zak. Het leuke aan pennen bedrukken is dat je ze qua kleur zo kunt customizen dat ze precies bij je bedrijf passen!

3. Notitieblokken

Gepersonaliseerde notitieblokken zijn ook een goed idee. Op een beurs kun je vaak een aantal lezingen bijwonen en dan is het natuurlijk makkelijk als je papier bij de hand hebt. Kies dan wel voor een compact formaat; mensen moeten ze makkelijk in hun tas kunnen stoppen aangezien ze er nog de hele dag mee rond moeten lopen.

4. Aanstekers

Nog zoiets wat altijd van pas komt: aanstekers. Laat dan ook weer de aanstekers bedrukken in de kleur van je bedrijfslogo en voorzie ze van je naam.  Ben je werkzaam in de horecabranche? Kies dan voor gepersonaliseerde kaarsenaanstekers! Op deze manier kun je gemakkelijk alle kaarsen aansteken op de tafels van de klanten en promoot je meteen je eigen bedrijf.

5. USB-sticks

Laat USB-sticks bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Deze zijn ook lekker klein van formaat waardoor ze makkelijk worden meegenomen. Je kunt er daarnaast voor kiezen om je flyers op de USB-sticks te zetten, zodat mensen deze gelijk in hun bezit hebben.

6. Zoetigheid

Wat het ook altijd goed doet is natuurlijk zoetigheid. Laat dan snoepzakjes bedrukken zodat je deze tijdens de beurs kunt uitdelen aan je (potentiële) klanten. Past snoep niet zo goed bij je bedrijf? Ga dan bijvoorbeeld voor bedrukte bonbondoosjes of gepersonaliseerde rolletjes drop of kauwgom.

7. Goodiebag

Wil je het iets groter aanpakken? Dan kun je er voor kiezen om een goodiebag samen te stellen en deze uit te delen wanneer je op de beurs staat. Zoek een aantal leuke items uit en stop deze in een gepersonaliseerde tas. Wat daarnaast altijd goed werkt is om een winactie te houden en op dat moment de goodiebag uit de delen. Dan komen er zeker mensen naar je stand!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *