Ons team van FAB raakte een tijdje geleden in een debat op sociale media met lezers over wie de knapste voetballers waren en hoeveel deze lijsten de laatste jaren zijn veranderd.

Een deel daarvan is te wijten aan enkele uitzonderlijk getalenteerde jonge spelers die bekend zijn geworden, maar we ontdekten dat er nogal wat oudere spelers zijn die nog steeds hoog scoren bij mannelijke en vrouwelijke fans.

Hier is onze lijst van de meest sexy en knappe voetballers ter wereld!

19. Neymar Jr.

En de laatste voor onze lijst is een andere Braziliaanse voetbalster die waarschijnlijk geen introductie nodig heeft.

Hij heeft enorm succes gehad met Paris Saint Germain en zijn nationale team, maar hij laat zijn fans versteld staan met een uitzonderlijk gevoel voor stijl dat de Fransen op hem lijken te hebben ingewreven.

18. Gerard Pique

Gerard wordt beschouwd als een van de beste verdedigers van Spanje, en hij heeft veel succes gehad met zijn nationale team en FC Barcelona.

En hoewel hij een lange en succesvolle carrière heeft gehad, is het hem niet vreemd om in een zakenpak met zijn mooie uiterlijk te pronken.

17. Ruben Loftus-Cheek

Hier is een van de jongere toevoegingen aan onze lijst van knapste voetballers, en deze middenvelder van Chelsea en Engeland die ook zijn UEFA Champions League succes heeft laten afbreken na een blessure in 2019.

Dat heeft zijn glimlach echter niet bedorven.

16. Mathew Leckie

Matthew is onze speler uit Australië, en je kunt aan zijn Instagram-feed zien waarom hij zo populair is bij vrouwtjes.

Helaas is hij gelukkig getrouwd met een vrouw die een supermodel zou kunnen zijn, en ze hebben samen een dochter.

15. Ola Toivonen

Ola is de langste speler op onze lijst, hij is 1,80 m en is een krachtige aanvaller.

Bij die lengte hoort een geript lichaam en een ongelooflijk knap gezicht. Combineer dat met zijn blonde haar en die Viking-look, en je begrijpt waarom zoveel mensen op hem gestemd hebben.

14. José Carvallo

José is een van onze knapste voetballers uit Peru en is de enige keeper op deze lijst.

Het zijn die doordringende donkere ogen samen met een zeer sterke bouw die zoveel van onze lezers over hem doen zwijmelen.

13. Philippe Coutinho

Philippe Coutinho is een Braziliaanse profvoetballer die in 2010 op slechts 18-jarige leeftijd zijn internationale debuut maakte voor het Braziliaanse nationale team.

Ook al is hij nu een paar jaar ouder, hij heeft nog steeds die jongensachtige looks en een geweldige glimlach om de aandacht te trekken.

12. Arkadiusz Milik

Arkadiusz is een Poolse profvoetballer, en alle FIFA-gamers herkennen hem misschien uit het videospel van 2016.

Hij is een van de langere spitsen in de voetbalwereld, en dat is ook buiten het veld een van zijn grote attracties geweest.

11. Francisco Román Alarcón Suárez

Suárez is een profvoetballer die speelt als aanvallende middenvelder en algemeen bekend is als Isco.

Omdat hij zijn hele carrière in Spanje heeft doorgebracht en het meest recent bij Real Madrid, is het geen verrassing dat veel van onze Spaanse lezers hem zo ver op de lijst hebben geschoven.

10. Filip Kostić

Filip uit Servië komt net in onze top tien terecht.

Je zou zijn onschuldige uiterlijk buiten het veld kunnen vergissen, maar hij is uiterst succesvol geweest in de Duitse Bundesliga en op het internationale toneel.

9. Ignazio Abate

Hier is de Italiaanse hengst op onze lijst van knapste voetballers. Hij heeft een uitzonderlijk atletische bouw en lichaamsbouw die hem niet alleen hielpen om zo’n geweldige verdediger te worden. Zijn carrière eindigde in een vrij vroeg stadium, maar hij houdt zich nu bezig met het coachen van jonge spelers van AC Milan.

Sorry voor iedereen die in hoop leeft, maar Ignazio is getrouwd en heeft kinderen.

8. Lukas Podolski

Lukas is een van de sterspelers van Duitsland, en het mag geen verrassing zijn dat hij zich in de modewereld is gaan begeven.

Omdat hij in grote fysieke vorm is en met die glimlach weet hij de hoofden van de meeste fans op en naast de bal om te draaien [2].

7. Olivier Giroud

Olivier is een Franse profvoetballer die speelt voor Premier League club Chelsea.

Met zijn 33 jaar is hij in de bloei van zijn carrière voor zowel Chelsea als zijn nationale team. Sommigen zeggen dat het de baard is, terwijl anderen denken dat het een geript lichaam is dat regelmatig te zien is.

6. Fabian Johnson

Fabian is de eerste Amerikaanse voetballer op onze lijst, en hij heeft behoorlijk naam gemaakt bij Borussia Mönchengladbach in Duitsland.

Hij is geboren in Duitsland maar besloot de VS te vertegenwoordigen, tot grote vreugde van de Amerikaanse fans die op zoek waren naar meer dan voetbaltalenten.

5. James Rodriguez

James is een profvoetballer die speelt voor het Colombiaanse nationale team en vele jaren voor Real Madrid speelde voordat hij naar Everton verhuisde en vervolgens naar Al-Rayyan SC in Qatar.

Tussen zijn jongensachtige glimlach en ongelooflijke fysieke fitheid zouden we hem kunnen zien opklimmen in de rangen van de knapste spelers.

4. Lionel Messi

De Argentijnse Messi is nog zo’n begrip, en hoewel hij op het veld een paar controversiële situaties heeft meegemaakt, draagt hij nog steeds een uitzonderlijk knap uiterlijk.

Gelukkig voor alle fans is deze knappe voetballer jong genoeg om onze ogen nog een tijdje te vermaken. Zelfs met de leeftijd zijn we er vrij zeker van dat deze man zal verouderen als fijne wijn en een bezienswaardigheid zal blijven.

3. David Beckham

Deze Engelse voormalige profvoetballer behoeft geen introductie. Hoewel het gezegde altijd was “bend it like Beckham,” heeft hij nog steeds die impact op fans die hun hoofd vol ongeloof omdraaien als ze hem in het openbaar zien.

En ondanks dat hij met pensioen is, gebruiken voetbalfans uit de hele wereld nog steeds zijn vaardigheden als maatstaf voor nieuwkomers.

“Ik heb geen tijd voor hobby’s. Uiteindelijk behandel ik mijn werk als een hobby. Het is iets wat ik graag doe.”

– David Beckham

2. Sergio Ramos

Sergio is een Spaanse profvoetballer, een van de meest succesvolle doelpuntenmakers van het land, en de meest geaccepteerde speler in de geschiedenis van het Spaanse nationale team.

Tussen het bruine kleurtje, de tatoeages en de gebeitelde buikspieren heeft hij een plaats op deze lijst van knapste voetballers volledig verdiend.

1. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is misschien wel de meest herkenbare voetballer ter wereld.

Waar deze Portugese profvoetballer ook heen gaat, hij trekt de aandacht van duizenden mensen om zich heen.

En het zijn niet alleen zijn voetbalkwaliteiten die hem zo populair maken. Zijn geripte lichaam wordt door zijn vrouwelijke fans nauwlettend in de gaten gehouden.

Wie vinden jullie de knapste voetballer ter wereld?

We waren niet overdreven verrast dat Cristiano Ronaldo uiteindelijk onze knapste voetballer werd, want er was een overweldigende hoeveelheid stemmen van onze lezers.

Als persoonlijk fitnesscoach kan ik zeggen dat alle bovenstaande mannen uitzonderlijk fit zijn, maar ik weet zeker dat er jongere spelers zullen komen die enkele plekken op deze lijst zullen innemen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *