Thuiswerken heeft veel voordelen; van minder reistijd tot geen zeurende collega’s aan je hoofd. Allemaal zaken die ervoor zorgen dat veel mensen dol zijn op thuiswerken. Dat er ook financiële voordelen aan zitten realiseert niet iedereen zich, maar is zeker wel zo. Daar tegenover staan er ook weer zaken die ervoor zorgen dat het duurder wordt, denk aan die extra koffie bij de weekboodschappen en het hoger zetten van de verwarming in de winter. Allemaal zaken die ons al bekend zijn.

Maar er is een factor wat veel mensen nog niet mee laten wegen op de begroting wat er wel daadwerkelijk voor kan zorgen dat de kosten behoorlijk lager uitvallen. Namelijk die van het switchen van je standaard telefonie abonnement naar prepaid internet op je telefoon. Hoe dit jou al snel een aardig zakcentje kan opleveren? Lees snel verder.

Altijd onderweg

iphone-metro-koptelefoon

Veel van ons hebben nog een telefoonabonnement met een ruime bundel aan data en belminuten. Deze wordt vooral buitenshuis en onderweg gebruikt. Thuis heb je immers WiFi, wat van betere kwaliteit is en daarnaast ook nog eens voordeliger is. Waarschijnlijk houdt jij met je huidige abonnement dan ook ruim tegoed over, tegoed wat je in lengte van dagen met het vele thuiswerken waarschijnlijk niet meer op maakt.

Oversluiten

man-telefoon

Veel mensen weten niet dat ze hun huidige -dure abonnement- tegenwoordig eenvoudig kunnen oversluiten. Zeker wanneer je vaste contractperiode van twee jaar erop zit en het stilzwijgend is verlengd. Het is aan te raden dan te kijken naar de SIM only varianten en prepaid abonnementen. Deze zijn soms al voor een paar euro per maand aan te schaffen. Ben je bang dat je huidige telefoon het begeeft en je dan zonder zit? Dat hoef je niet te zijn! Want mocht dit het geval zijn, dan kun je altijd nog een los toestel aanschaffen zoals de A53 samsung. Een toestel van goede kwaliteit en met mooie functionaliteiten, maar wel tegen een vriendelijke prijs.

Kortom, jij betaalt vandaag de dag ongetwijfeld te veel voor je telefoonabonnement. Zeker nu je meer thuis bent en dus volop gebruik maakt van je WiFi en data. Het is in dat geval niet meer nodig een abonnement te hebben waar je veel data en minuten mee hebt. Je kunt bijna alles via WiFi doen, en om de kosten overzichtelijk te houden is het aan te raden een prepaid of Sim only abonnement aan te schaffen.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *