Rico Verhoeven is natuurlijk een van de bekendste boksers van heel Nederland. Hij is 35 jaar oud en hij is geboren in Bergen op Zoom. Hij begon al met het najagen van zijn dromen op zeer jonge leeftijd. Hij was vijftien jaar toen hij voor het eerst een vechtsport beoefende genaamd ‘Kyokushin’. Nadat hij dit gedaan had, begon hij met kickboksen, waar hij uiteindelijk ook mee is doorgebroken. Op slechts zestienjarige leeftijd begon hij al te vechten tegen volwassenen. In 2004 op 25-jarige leeftijd begon zijn professionele carrière, maar in 2012 maakte hij zijn eerste echte debuut. Sindsdien is zijn carrière alleen maar gegroeid en heeft hij een bizar vermogen weten op te bouwen.

Hoeveel verdiend Rico Verhoeven in de ring?

Zijn vermogen heeft hij uiteraard vooral kunnen opbouwen door te staan in de ring. Maar laten we beginnen met hoeveel hij verdiende aan het begin van zijn carrière. Toen hij nog aan de slag ging als zestienjarige jongen verdiende hij 150 euro per wedstrijd, wat zeker niet verkeerd is voor een jongen die nog thuis woonde. Naarmate hij ouder werd kwamen er natuurlijk meer nullen bij, want per gevecht verdient hij minimaal 200.000 euro. En als hij moet vechten tegen een andere grote kickbokser kan dit bedrag zelfs oplopen naar 500.000 euro! Met het laatste gevecht heeft hij maar liefst 2 miljoen euro verdiend. Ondanks dat hij nu minder vecht verdient hij meer vertelt Verhoeven aan Quote: ‘Je level gaat omhoog, de tegenstand ook, maar omdat je lichaam, maar zoveel aankan, stijgt ook de gage.

Waar verdiend Rico Verhoeven nog meer geld mee?

Zoals de meeste bekende professionele sporters verdient hij niet alleen geld met zijn vakgebied. De bokser heeft namelijk ook een grote passie voor ondernemen. Zo heeft hij een eigen bedrijf, waar hij boksaccessoires en kleding verkoopt. Dit levert hem maandelijks maar liefst 80.000 euro op. Daarnaast is hij ook nog eens in het bezit van twee Aziatische restaurants genaamd Mood Streetfood. Die hij samen heeft geopend met de welbekende chef Eveline Wu. Ook heeft hij een aandeel in het bedrijf Urban Automotive, die exclusieve auto’s nog exclusiever maakt. En als dat nog niet genoeg was is hij ook nog eens actief in het vastgoed. Hij heeft onlangs voedingssupplementenlijn Ricoded gelanceerd.

Wat is de andere passie van Rico Verhoeven waarmee hij geld verdiend?

Misschien wist je het nog niet, maar Verhoeven krijgt ook inkomsten binnen door zijn acteerwerk. Hij speelt namelijk in verschillende films en series. Een voorbeeld van een populaire Netflix-serie waarin hij te zien is heet ‘Undercover’. Het is ook zijn droom om door te breken als acteur in Hollywood. Over vijf jaar verwacht hij ook niet dat hij nog in de ring staat.

Wat is het vermogen van Rico Verhoeven?

Zijn geschatte vermogen is een bizar bedrag van maar liefst 8 miljoen euro! Zijn jaarlijkse inkomen per wedstrijd komt neer op 5000.000 euro. En met zijn bedrijf ‘Rico’s Business B.V. heeft hij al een vermogen van 1,5 miljoen euro. Daarnaast heeft zijn acteerwerk ook een bijdrage aan zijn vermogen. Verhoeven heeft dus zeker geen geldzorgen!

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *