Wanneer je op de hoogte bent van voetbal en vooral voetbalvrouwen, heb je misschien al eens van Sem Smit gehoord. Deze prachtige blondine is sinds enige jaren samen met Steven Bergwijn, die momenteel bij Ajax speelt. Op het nieuws dat Sem en Steven een stel waren, werd gemengd gereageerd.

Sem Smit en Steven Bergwijn

Sem Smit

Sem Smit kreeg in 2020 een relatie met Steven Bergwijn en raakte in dat jaar ook zwanger van hem. Toen ze daarachter kwam, reisde ze met hem naar Londen om daar met hem samen te wonen. Steven had namelijk net een contract getekend bij de club Tottenham Hotspur FC. Op het moment dat Sem en Steven een relatie kregen en Sem zwanger raakte, was Steven nog samen met zijn inmiddels ex-partner Chloé Jay. Ook zij was op dat moment zwanger. Net als Chloé beviel ook Sem in 2021 van een zoontje: Adyen. Je kunt je voorstellen dat het contact tussen beide dames nu niet bepaald soepel verloopt.

Sem Smit

Sems dagelijks leven

Sem Smit

In de zomer van 2022 keerden Sem en Steven terug naar Nederland. Hun verhuizing vond plaats te midden van een relatiecrisis. Steven was namelijk ook aan Sem niet altijd even trouw geweest. Het was voor Sem een moeilijke tijd en even leek het erop dat de twee definitief met elkaar hadden gebroken. Ze volgden elkaar zelfs niet meer op sociale media. Uiteindelijk besloot Sem haar vriend een tweede kans te geven. Ze leiden nu een gelukkig leven in Amsterdam en brengen zoveel mogelijk tijd met elkaar door.

Wat doet Sem Smit?

Sem Smit

Over Sem zelf is vrij weinig bekend. Ze is afkomstig uit Noord-Brabant en had in het verleden een eigen nagelsalon. Toen ze Steven achternaging naar Londen, stopte ze daarmee. Momenteel werkt Sem niet en richt ze zich volledig op de opvoeding van Adyen. Wanneer ze tijd voor zichzelf heeft, is ze vaak in de sportschool te vinden. Haar lijf showt ze dan ook maar wat graag op haar Instagramprofiel.

Sem als enthousiaste voetbalsupporterSem Smit

Sem deelt met haar inmiddels bijna 30.000 volgers ook veel foto’s van zichzelf en haar profvoetballer. Niet alleen van sociale evenementen en familiegelegenheden, maar ook van de momenten waarop hij op het veld staat. Sem Smit is een ware fan en vaak op de tribune te vinden. Ook tijdens het WK in Qatar van 2023 miste ze geen enkele wedstrijd. Zo is Sem een ware support voor Steven!

Steven Bergwijn met sem smith

sem smith selfie

Meer over Sem weten? Volg haar dan op Instagram.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *