Ripple, ook wel bekend als XRP, is op dit moment de op twee na grootste cryptocurrency ter wereld en een onafhankelijke digital asset. Financiële instellingen en liquiditeitsverschaffers over de hele wereld zijn geneigd om met deze digitale valuta te betalen.

Ripple is de enige gecentraliseerde crypto ter wereld, die rechtstreeks met de bankwereld verbonden is. Omdat het de enige gecentraliseerde cryptocurrency is, zijn er veel redenen waarom men juist in deze cryptocurrency zou moeten investeren. Want ook de Ripple koers lijkt goede vooruitzichten te hebben.

Laten we eens bekijken wat die redenen kunnen zijn.

Zeer gewaardeerd door banken

business

Banken en financiële instellingen waarderen Ripple meer dan welke andere cryptocurrency dan ook. Als gevolg hiervan zorgt het ervoor dat wereldwijde industrieën het al in grotere mate toepassen.

We weten dat de cryptocurrency uitzonderlijk is, aangezien deze gemakkelijk door honderd belangrijke banken en andere grote instellingen zoals MUFG, BBVA, SEB, Axis Bank etc. wordt geaccepteerd.

Een ander voordeel van deze buitengewone associatie met de banken is hun relatieve ongevoeligheid voor de veranderende richtlijnen voor cryptografisch geld over de hele wereld vanwege hun banden met dergelijke geldinstellingen.

Transactieprotocol

Het transactieprotocol van Ripple wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, waaronder het verplaatsen/ophalen van cryptocurrencies, fiat-valuta’s en ook informatie. Dit protocol kan grote transacties over de hele wereld tegen relatief lage kosten beheren.

Rentevoet

beleggen-crypto

Ripple speelt sinds zijn komst een fantastisch spel. Samen met andere cryptocurrencies is er ook een stijging van de prijs van Ripple, maar deze bleef stabiel groeien. Aangezien het wereldwijd wordt toegepast, zal het handelen in Ripple in de toekomst een behoorlijke ROI kunnen behalen.

Toegankelijkheid

Met wereldwijde crypto-uitwisselingen zoals Gemini, Coinbase en Binance kun je Ripple (XRP) verhandelen wat inhoudt dat je, samen met andere crypto-enthousiastelingen en advertentiehandelaren, snel met deze cryptocurrency kunt omgaan.

Schaalbaarheid

Het lijdt geen twijfel dat Ripple de komende dagen zal stijgen. Het houdt en het zal in het algemeen geen verband houden met de externe marktschokken en prijsvolatiliteit. Wat Ripple ten opzichte van andere cryptocurrencies een uitzondering maakt, is dat het een enorme marktkapitalisatie heeft en dat het, als het om transacties gaat, van consensusgrootboeken gebruikmaakt.

Public relations

ripple-crypto-logo

Als je denkt dat Ripple maar een klein cryptobedrijf is, dan heb je het absoluut mis. Het is een goed ontwikkelde commerciële onderneming, die een uitstekende relatie met het publiek onderhoudt.

Het vergroot de naamsbekendheid door hun cultuur en het imago voor de ogen van commerciële enthousiastelingen en gewone mensen op te bouwen.

Lage tarieven

In tegenstelling tot andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin etc. heeft Ripple een snelle transactietijd. Naast dit voordeel heeft Ripple ook een relatief lage transactiekosten, waardoor het een zeer nuttige cryptocurrency voor handelsdoeleinden is. Daarnaast is de Bitcoin koers al zo hoog gestegen dat het nu winstgevender kan zijn om in Ripple te investeren.

Als gedecentraliseerde cryptocurrency heeft Ripple de aandacht van talloze grote financiële instellingen over de hele wereld kunnen trekken. Ripple Labs bezit deze cryptocurrency en het bedrijf zorgt ervoor dat het geen verplichtingen heeft. Deze gedeeltelijke centralisatie heeft een belangrijke rol gespeeld om de prijs van deze cryptocurrency stabiel te houden.

En deze stabiliteit is het allerbelangrijkste dat je in gedachten moet houden wanneer je overweegt om in cryptocurrencies te gaan investeren. Financiële specialisten hebben in de loop der jaren met deze cryptocurrency groei en succes geboekt en wij hopen dat jij dat binnenkort ook kunt.

OOK INTERESSANT

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *